Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)
Raspunsuri - Pagina 3
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SSABrya ma ajuta si pe mine cineva cu contul comun? am id-ul si parola. dar nu stiu unde si cum trebuie sa le folosesc Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna |
te ajut eu!dar intra pe mess..id-ul meu ana_xena
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
citat din mesajul lui anaxena vai cat stau sa citesc tot! wrap-ul se poate pune singura sau ai nevoie de ajutor?eu am avut portbebe de la chicco,dar nu a fost compatibil cu mine si Maria,pana il puneam pe mine,pana o bagam pe Maria..daca adormea in el trebuia sa stau asha chinuita,era si vara si cald si...nu a fost pt noi! Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex AMR 9s!!!! Maria,povestea nashterii Maria in culori |
eu singura il puneam,,desi are vreo 5 m esarfa dar te obisnuiesti repede..dar problema cu dormitul o aveam si eu, daca adormea stateam asa cu el pe fotoliu pana se trezea..
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
anaxena spune:
SIMONA!!!!! vreau si eu poza!!! sau roxy cine o are dati-mi si mie un forward ana_xena@yahoo.co.uk
AMR 9s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
stefana patutul este transformer
anaxena iti dai seama ca ma gandesc de pe acum la pompa, dar astept totusi pana dupa ce nasc si vad atunci. ma mai informez si eu pana atunci, mai intreb aici
miki ai grija sa nu te ia si pe tine raceala. ar fi bine daca te-ai si odihni bine, sa poti dormi, mai bine zis sa te lase vlad si sa doarma si el saracutul
S-a intamplat minunea mult asteptata33+
AMR 6 sapt!!!
ailed_dota spune:
eu la a doua sarcina mi-am scos verigheta de prin luna 5-a ca retineam apa cum zice andreea... acum nu... cred ca difera de la sarcina la sarcina...
mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11
roxy_s spune:
simona am vazut poza si...nici nu stiu ce sa zic daca este chiar dopul. si eu cateodata am scurgerea asa mai gelatinoasa dar doar cateodata, in rest cremoasa. tu mereu ai asa? chiar o sa-l intreb si eu pe doctor acum cand merg.
AMR 6 sapt!!!
anaxena spune:
mie imi e cam greata de ceva zile si ma enerveaza teribil..dureri ca de cm am de vreo 4-5 x pe zi..enervante!burtica a inceput sa mi se para atat de mica,cred ca am probleme grave cu capul
inca o parere referitor la carucior
eu zic sa ganditzi logic,perioada in care bb sta GARANTAT in carucior este de 0-6 luni,apoi Dumnezeu cu mila..unii cand incep sa stea in fund si ii pui in carucior sar de zici ca sunt ghimpi si va zic din experienta ca renuntzi la carucior,altzii se zvarcolesc in el de tre sa le pui starns centurile si arata strangulatzi si mai sunt si cei care stau cumintzi in carucior,fara sa urle si privesc lumea(ashtia sunt rari sau au peste 18luni),ideea e ca dupa ce incep sa mearga 9-11 luni pai in principiu pa-pa carucior,ca ei vor sa mearga nu sa stea in el..asha cum spuneam de la 0-6luni bb va promit ca in proportie de 80% o sa stea fericit(a) in carucior...asha ca nu mai ganditzi la partea sport,pt ca aceea nu prea e folosita...eu vb din experienta mea si a altor mamici...mamele de bb2 ash vrea sa-si dea cu parerea,,ceva gen sondaj
pana la ce varsta a stat bebe in carucior?
si apoi mai e un aspect,daca statzi acasa si nu va plimbatzi cu mashina nici eu nu vad de ce atzi cumpara un carucior cu landou...unul normal este perfect...bebe nu patzeshte nimic...iar cu scoica asha shtiu si eu max 3h apoi pauza..iar eu intre scoica si landou aleg clar landoul!!!ganditi-va ca plecatzi la mare,ca o sa plecatzi,,unde doarme bb pe drum,in camera unde doarme?eu am rezolvat problema asta cu "landoul" si va ducetzi in vizita la nasi la parinti la socrii...nu e frumos ca bb sa-si continue somnul?
AMR 9s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui roxy_s simona am vazut poza si...nici nu stiu ce sa zic daca este chiar dopul. si eu cateodata am scurgerea asa mai gelatinoasa dar doar cateodata, in rest cremoasa. tu mereu ai asa? chiar o sa-l intreb si eu pe doctor acum cand merg. S-a intamplat minunea mult asteptata33+ AMR 6 sapt!!! |
vreau si eu poza!!!!mor daca nu o vad!
AMR 9s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
simona i-am trimis eu poza anaxenei. nu te superi, da? macar sa stim cum sta treaba.
AMR 6 sapt!!!
antguess spune:
Wow Andreea ce bebe mare ai:) sa iti traiasca si sa creasca si mai mare. cred ca esti tare mandra de el:))
incerc sa stau linistita cu gandul ca e fetita...fetitele sunt mai mici...dar mi-e greu...pe dani l-am nascut la 38 de saptamani si avea 4000gr , a fost mare tot timpul sarcini la masuratori asa ca..mi-e greu sa inteleg dece micuta mea nu creste la fel ca fratiorul ei.
va multumesc mult pentru raspunsuri
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a