Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simonacip
Inseamna ca avem dreptate...doar suntem doua cu aceeasi parere ![]() Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
ally ce burtica finuta si frumoasa!!!!
roxy mie mi se pare multtt mai frumos sofia decat anastasia. bine e doar parerea mea. 
doamne mananc la portocale......cel putn 1 kg /zi.....si as manca si mai mult!!! 
si acum mi-a adus tatal meu din italia de la ei din gradina portocale si kiwi....
banuiesc ca ingrasa s astea in execs, nu???
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
scrish spune:
dorinut, tb sa vb si cu doctorul dar pentru contract si kit tot cu reprezentantii lor tb sa te vezi!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulina_mica BB_yasmi am sunat la farmacia dona din centru si o zis ca ma suna sa-mi zica daca pot sa ne aduca de la furnizor. Cate bucati ne trebuie? Tu cate vrei? Va las acum ca ma duc la treburi casnice. ![]() ![]() Gravidutza fericita 34 cu ![]() |
la ce pret???
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra am pus poze Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cu Catalina IoanaAMR 5 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mada nu a mai crescut burticu'!!! iar hainutele

am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
roxy_s spune:
bb_yasmi

si eu mananc multe portocale si mandarine

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

claubut spune:
Sunteti sigure de recoltarea celulelor steam? Al meu doctor zice ca este o pierdere de bani!
Sper sa nu nasc o polemica, dar pana acum nu exista nici o varianta concreta de folosire a celulelor steam pentru tratament, ci doar pentru ameliorarea unor leucemii. Se poate prepara oricum sange proaspat de la donator. Nu stiu ce sa zic. Eu inca sunt in dubii!
27
scrish spune:
claubut eu sunt hotarata. exista cazuri unde au fost tratate boli cu celule stem. si apoi, azi descoperirile sunt cateva, dar peste 10 ani cu siguranta vor fii mai multe, pentru ca e un domeniu in continua cercetare. nu as vrea sa fiu pusa in situatia in care copilul meu sa aiba nevoie de ele si eu sa nu le fi recoltat..
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
roxy_s spune:
simona,bb_yasmi pana la urma nici voi nu recolatti celule?
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

bb_yasmi spune:
roxy noi nu.
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!

David, Matei si
33 s Vlad Arsenie
AMR 9s!!!! 
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum