Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
irinuca05 spune:
roxy este superba camera bebelinei! si ai o burtica super! cat ai pus pana la 33 sapt? tie nu ti-a aparut nicio vergetura?
bulina arata foarte bine caruciorul. este cel elan green de care ne spuneai, nu?
27+
roxy_s spune:
alina.n cand aud ca mai ai doar 3 saptamani
S-a intamplat minunea mult asteptata33+
AMR 6 sapt!!!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s simona, anaxena dar la voi este tot timpul scurgerea asa? ca v-am zis, am avut si eu de cateva ori, dar nu asa mult, mai putin si dupa un efort. stefana este patut transformer fix. poate tu ai luat din ala cu leagan? de la bebedesign l-am luat. uite, asta este http://bebedesign.ro/pat-transformer-140x70-clasic.php antguess bebelina mea a avut 953 grame la 26 de saptamani. S-a intamplat minunea mult asteptata33+ AMR 6 sapt!!! |
Neata fete.
Anaxena ca n-am mai intrat aseara, ma bucur ca ti-a trimis ROxy. Imi cer scuze ca intru in detalii, dar ca sa lamurim, acea chestie mi-a curs dupa ce m-am stiti doar ca sufar si de asta. Era a doua hartie, prima am simtit clar ca nu e ceva in ordine si am vrut sa vad si care-i treaba. EU in general am chilotul cu-rat, incredibil pentru sarcina..si PP mi-a iesit ok, nu tu secretii nimic. Scurgerile astea le am in cantitate mai mare decat era acolo dupa sex (la o zi-doua), la efort sau cand ma screm la toaleta Ma scuzati va rog ca vin cu atatea detalii.
Anaxena, nici nu stiu ce sa zic...nu ma alarmez atata vreme cat nu are firisoare de sange... Trag de saptamani, incerc sa nu mai fac atata efort...Daca nasc pe la un 37-38 sincer nu-mi pare rau...Ma gandesc ca nu e rau inducerea asta de acum, asa constanta....
Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
bb_yasmi mie nu mi se pare asa lasata burticuta. oricum, fata de sarcina trecuta acum a fost mult mai jos. a mai crescut putin cred ca acum este asa pentru ca esti si mai slaba, nu mai esti asa...umflatica, sa zic asa.
AMR 6 sapt!!!
bulina_mica spune:
Multumesc Irinuca, da este acel carucior.
Fetele de azi ma apuc si eu sa pap sanatos, sper sa ma tina, daca gresesc sa ma trageti de maneca. De dimi am papat lapte cu cereale fitnes si cafea cu miere.
Lavi, eu te tot bazai, in ce zi mai precis incep reducerile la iana, ca acolo vroiam sa merg si eu. Ce parere ai sa iau pentru la vara? Dar oare ce marime hainutze de vara? Ca nu stiu cum merg marimile la ei? Si ce poarta baietzeii vara? Sunt cam varza, sa nu radetzi de mine.
Gravidutza fericita 34 cu
roxy_s spune:
dorinut ma bucur tare mult ca bebe este bine si totul este bine. ai venit la Brasov?
irinuca am pus doar 7 kg, imi faceam griji ca am prea putine. dar bebelina sa fie sanatoasa si sa creasca bine nu am vergeturi si nici nu cred ca-mi ies dupa cum am eu pielea.bb_yasmi oare mai pot sa-mi apara de acum?
AMR 6 sapt!!!
bb_yasmi spune:
bulina, pai eu as lua de vara pt 6-9 luni. dar acum nu gasesti la ianna marfa de vara, ci pe asta de iarna. reducerile incep peste o sapt sau doua. nu stiau exact. eu am o prietena acolo si mi-am pus deoparte pt fetita. ca pt dovlecelul mic nu mai cumpar nimic acum la cate am.....aaa ba da...o geaca groasa de iarna superrr faina,,,,,pt iarna urmatoare, de 1 an.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
roxy, nu cred ca iti apar, daca nu sta burta sa plesneasca, daca nu te mananca pielea....mie la prima sarcina mi-au aparut la sfarstul lunii a 8-a inceputul lunii a 9-a....deci cam pe acum... dar ai vazut si tu cat am fost
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
roxy_s spune:
cine a mai pus asa putine kg ca mine si catank, ca si ea tot cam asa a pus macar nu sunt singura.
catank unde esti? nu mai intri deloc?
AMR 6 sapt!!!
roxy_s spune:
simona desi nu ma pricep , nu cred totusi ca ala este dopul. bine...dupa cum am mai citit eu ca arata. dar acum nu prea se potriveste intotdeauna teoria cu practica.
si anaxena zice ca este dopul.
AMR 6 sapt!!!