Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

ceaiul de musetel e contraindicat pt spalarea mucoaselor. este un mediu propice pt dezvoltarea bacteriilor, deci mai mult rau face ochiului.

Asa stiu si eu...Eu merg in continuare pe Nettacin si masaj... nu e la fel de grav cum era prima data, dar probabil ca daca nu actionez, se agraveaza (tot la ochisorul stang).
Revin...raspund pe masura ce citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olguta merci de pontu cu pharmatex, cre ca voi incerca! Am citit de fetita ingeras..saraca mama ei! Si mie imi e pofta de duuulce rau..Da mai incerc sa ma controlez.

misticgirl asa e cam 2z dureaza sa aduca comanda cei de la hopasus.

Elfica platim cand vine curieru.Livrarea nu costa nimic dc comanda e peste 50lei.
Pufies sunt la fel calitativ ca pampers, dar mai bine ca banuti.

Apropo de curatat in gurita-dr ne-a recomandat sa dam cu o solutie formata din 100ml apa fiarta si racita cu 1lingurita bicarbonat de sodiu. Le mai dau si eu din cand in cand.

jany aerosoli facem cu adrenalina,fluimucil (dinasta nu am gasit ca cica nu au in depozit), dexametazona si ser fiziologic. Am bagat doo ture pana acu se pare ca e putin mai bine, nu le mai aud ca haraie.

Simonique am aparat de aerosoli Omron C28 aparat imprumutat de la cumnatela. Daca esti interesata sa cumperi unu da-mi PM ca am lucrat la ei si iti pot obtine pret mult mai mic ca in farmacii. E valabil pt tuate fetele din Buc.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele am fost cu Puficele la luat de exudat..Si imi era frica ca or sa faca scandal, ca deh trebuiau sa fie la 2h dupa ultima masa. Dar surpriza, cei de la medcenter cand ne vazura cu doo ratze ne-au ajutat imediat sa nu dureze, ele au fost cuminti, le-am mai pacalinizat si cu suzy.

Acu am terminat cu aeorsolii si solutiile de raceala, au papat si sunt happy. Ilincuta tocma ii mannca manuta lu Maruta care doarme duuusa..
O linge de zici ce-i asta! Ce bine e sa ai o sora? Mai manci o mana,mai lingi un degetel, trece timpu. Ce le mai place saorma vorba aia

Question: unde gasesc frate si eu eu MASCARPONE? AM cautat la Auchan, la Mega,la Carrefour..La cora. NIMIC! Ma tiu de doo sapt sa fac si eu prima uara tiramisu si da-i si cauta si nu gasesc. Sau macar il pot inlocui cu alceva?

Mergi la inceput

Tocmai ne-a adus comanda, avem scutece pentru vreo luna ... vin vremuri kk-cioase (sper ca nu va deranjeaza mica mea glumita) Am fost afara cu bebe o ora si 20 min, l-am luat pe Nicholas de la grad si am fost la piata sa-mi iau miez de nuca Acum bebe inca doarme, asa face cand venim de afara. Peste 10 min se fac 3 ore de cand a papat.
Sunt putin ingrijoarata pt ca RADET-ul s-a gandit sa faca lucrari si sa opreasca apa calda si caldura 24 h. Cu alte cuvinte, nu am caldura si apa calda de azi dimineata de la 8:30 pana maine dim la 8:30. Deocamdata am in dormitor 22 grade, dar la noapte scade temperatura si habar nu am cum sa-l imbrac pe bebe sa-i fie bine. Cred ca daca scade sub 20 grade ar trebui sa-i pun o caciulita subtire, din aceea de bumbac, pt interior. Voi ce ziceti?
Ma duc sa mananc un iaurt cu fulgi de porumb, desi cand ma uit in oglinda imi vine sa ma infometez, dar trebuie sa mananc pentru bebe, sa produc laptic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
Ilincuta tocma ii mannca manuta lu Maruta care doarme duuusa..
O linge de zici ce-i asta! Ce bine e sa ai o sora? Mai manci o mana,mai lingi un degetel, trece timpu. Ce le mai place saorma vorba aia

Cat de tare!!! Cred ca nu te plictisesti, chiar daca le-ai privi o zi intreaga. Sunt superbe si haioase puficele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Sugubina ms frumos pt pontul cu aparatul de aerosoli. Eu nu am folosit niciodata si intrebam pt ca voiam sa ma interesez si eu cum arata si cum se foloseste ca pare a fi eficient dupa cum v-am auzit. Dak e poate imi trimiti un Pm cu un pret sa ma pot orienta si sa vb cu sotul...nu cred ca strica sa ai in casa . in alta ordine de idei, moor de drag cand te aud cum pove despre galuscutze cum socializeaza ele, cat de misto tre sa fie....chiar, ce fac cand le pui fatza in fatza si se vad?
Despre mascarpone...eu de obicei luam din Carrefour dar si din magazinele din cartier. Acum dak nu gasesti si nu gasesti poti sa il inlocuiesti cu crema de branza Philadelphia, are cam aceeasi consistenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am facut si eu o camanda pe Hopa-sus ca au tampoane de san Chicco cu 46 lei si eu am luat din farmacii cu 62. Dar teapaaaaa...ma costa livrarea 25 lei, ca de, stau in Pipera Dc stiam, puneam sa le livreze la firma...altadata o sa stiu.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Mama, deja vorbiti de cure de slabit si de diete ! Si eu rup frigiderul si mai ales punguta cu dulciuri a Anastasiei .
Intrebare: daca sar de controlul de 6 saptamani la gineco, cat de grav e? Asa mi s-a luat de controale gineco si nu mai am nici un chef sa merg...La ctrl de 2 saptamani a fost ok cu eco transvaginala si tot tacamul.Si atunci la 6 sapt e musai de mers ?
Toma doarme azi intr-o disperare spre fericirea mea.
Claudia, cand faci Rotarixul lui Patrick ?
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele am fost cu Puficele la luat de exudat..Si imi era frica ca or sa faca scandal, ca deh trebuiau sa fie la 2h dupa ultima masa. Dar surpriza, cei de la medcenter cand ne vazura cu doo ratze ne-au ajutat imediat sa nu dureze, ele au fost cuminti, le-am mai pacalinizat si cu suzy.

Acu am terminat cu aeorsolii si solutiile de raceala, au papat si sunt happy. Ilincuta tocma ii mannca manuta lu Maruta care doarme duuusa..

Question: unde gasesc frate si eu eu MASCARPONE? AM cautat la Auchan, la Mega,la Carrefour..La cora. NIMIC! Ma tiu de doo sapt sa fac si eu prima uara tiramisu si da-i si cauta si nu gasesc. Sau macar il pot inlocui cu alceva?

Ieri am fost la noi la Auchan si este mascarpone, langa branza, unt si margarina, este chiar primul rand la lactate spre paine.
Si la Mega gasesti, la asta de la capatul lui 335 sigur.

te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Mama, deja vorbiti de cure de slabit si de diete ! Si eu rup frigiderul si mai ales punguta cu dulciuri a Anastasiei .
Intrebare: daca sar de controlul de 6 saptamani la gineco, cat de grav e? Asa mi s-a luat de controale gineco si nu mai am nici un chef sa merg...La ctrl de 2 saptamani a fost ok cu eco transvaginala si tot tacamul.Si atunci la 6 sapt e musai de mers ?
Toma doarme azi intr-o disperare spre fericirea mea.
Claudia, cand faci Rotarixul lui Patrick ?
pe toate

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

Andreea, eu am fost la control saptamana trecuta si am nascut tocmaiiii in oct, n-a fost nici o pb. Daca te simti ok, nu te doare nimic, nu-i batuta in cuie data "reviziei".
Bafta multa!

Mergi la inceput