Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olguta, te cred, si eu de aseara ma gandesc numai la colega voastra.
Letzy, n-au a face dintisorii cu alaptatul, ei folosesc limbuta mai mult. Eu am alaptat pana la 2 ani si 7 luni, avea si maselutele iesite si nu m-a durut nici macar odata.
Ana, cum se mai simte tatal tau? Multa sanatate! Piersicuta cred ca iti asigura echilibrul de care ai nevoie acum.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, bebe vomita, cam o data pe zi. Si ii dau si Protectis pt protejarea florei intestinale. Care ar putea fi cauza?
Sa fac o progrmare la Medlife? Sa fie de la LP, dar pe acesta l-a consumat de cand s-a nascut (o data a vomat si dupa laptele meu)
Sa fie de la Colief? Dar dupa acesta ne simtim noi perfect.
Sa fie alta cauza?

Mergi la inceput

Mai mult, si ieri si azi a papat dupa 6+ ore si nu refer la perioada noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Salutare la mamici si bebici!
Noi suntem bine, in general, suntem o rasfatata si jumatate si vrem numai in brate si plimbate prin casa
Astept zilele astea frumoase care se anunta, fara ceata, sa iesim la plimbarica.
In rest, eu stau mai tot timpul cu fetita mea, si in rest mai apuc si eu sa manac si sa fac baie

Va trimit
la toate, "fara exceptie"
Aveti grija de voi si de BB !!

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

beatrice75 imi pare rau, eu sunt incepatoare si deci nu stiu sa-ti raspund la intrebare ...
stiu doar ca este o diferenta intre a vomita si a regurcita, dar presupun ca stii asta deja.
si a mea da afara lapticul, chiar si la o ora dupa ce a papat, dar se vede ca este laptic, altceva nu stiu sa-ti spun ....

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Olga, Vasari...ce s-a intamplat la randunici?

Mergi la inceput

si fetita mea a mai avut momente in care a mancat dupa 5-6 ore, dar mi s-a zis ca daca se intampla doar o data pe zi este ok, sa nu-mi fac griji.
Deci la tine cum este, se intampla o data pe zi? sau de mai multe ori sa manace la interbval mai mare de 6 ore?
oricum, ideea ar fi sa nu-l lasi pe BB mai mult de 6 ore nemancat ca se poate sa se deshidrateze.
Te pup, si pe tine si pe BB tau, sa fiti bine amandoi!

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

ana_o te rog mult dak imi poti spune care sunt diferentele dintre colacei...tocmai ce l-am primit si eu pe al meu, de fapt inca e la sora mea, dar as vrea sa stiu la ce ma pot astepta...

Mergi la inceput

vad ca ieri si azi a mancat o data la 6 ore si, pana acum nu s-a mai intamplat.
Da, nu regurgiteaza, vomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna fetele

hai sa va servesc cu o fara alcool , fiindca ieri am primit indemnizatia . pt amandoua fetele.

si eu dau fetelor mele glicerina cu nistatin...si am observat ca depunerile pe limbuta sunt mai mari atunci cand le dau LP.

mami de bubuline gemene

cand ai depus dosarul de indemnizatie?

Mergi la inceput