Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Dienuca noastra are pb cu un ochisor, de dimineata ii lacrimeaza si se aduna secretie in coltul interior. Am sunat dr pediatru si mi-a zis sa merg maine sa-i recolteze din secretie siabia apoi incepem tratament.
Mi-e f mila de ea! Mi-a zis sa o sterg cu ser fizilogic pana maine.
Voi cum ati rezolvat pb de genul asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Astept sa se trezeasca... doarme de 4 ore dus! Si parca vad ca va manca aproximativ 60ml! Nu a luat un gram de la vaccin pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

misticgirl si eu tocma am terminat un iaurt cu musli. Miaam Bun!!
Da, nu ma plicitisesc..nici ziua nici nuaptea .
Merci de complimente pupici la Patrick!

Simonique ai PM.
Am gasit Mascarpone la carrefour. Acu a venit Pufi cu el. Maine e ziua cea mare, vine fratemiu sa stea cu ratzele (nu schimba pampers nici cu cisi), da da bibe si le amuza. Si deci am timp sa fac opera de arta.

Siuta eu nu am mers la 6s la ctrl gineco, ci la vreo 10, ca atunci am prins programare. Am zis ca nu mai calc nici muarta la spital ca sa astept 3-4h sa imi prind doctorita. Ca acu dc nu mai sunt gravi nu mai am prioritati..

Symo merci de pont cu Mascarpone; cand fusei eu inseamna ca se terminase, ca am bantuit toate randurile cu lactate.
Tu ai vreun pediatru la Euroclinic? Ca din 20 le bag in asigurare pe Pufice si sa merg la unu din retea cand o fi sa ne dea toate investigatiile gratis.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

raportez schimbare de tetina...de la nr 2 la nr 3...Ana parca papa mai bine...la fiecare masa mi-a papat 120-130ml..pana acum avem 4 mese...aaa si am trecut-o si pe milumil..de fat inca facem trecerea...
sper sa o tina tot asa...se pare ca bb ai nostrii s au vorbit sa nu mai pape...pe mine ma apuca plansul cand vad ca nu papa..

beatrice si Ana sta uneori cate 6 ore fara sa pape...precum spunea si alexxia si a mea da laptic afara si dupa o ora...uneori ete si branzos..offf ce ne facem noi??!!

noi azi am fost plimbarete..am iesit la plimbare si din intamplare mi-am gasit si rochita pt botez....mai am sa-mi iau pantofiori.....

va pupam..

alexa votat!!!!

ps....azi cand eram in parc m-am intalnit cu o mamica, pe care nu o cunosteam...si din vorba in vorba..am inceput sa spunem cat papa bb...am ramas SOCATA!!!!...Baiatul ei are 11 saptamani si papa cate 180ml la o masa...si are 6 mese pe zi!!!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

scuze pt greseli, dar scriu cu o mana pt ca cealalta este ocupata cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Symo merci de pont cu Mascarpone; cand fusei eu inseamna ca se terminase, ca am bantuit toate randurile cu lactate.
Tu ai vreun pediatru la Euroclinic? Ca din 20 le bag in asigurare pe Pufice si sa merg la unu din retea cand o fi sa ne dea toate investigatiile gratis.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Eu merg la d-na Mirica, este fff blanda si iubitoare de copii. Azi am sunat-o pe tel personal sa-i zic de ochisori si mi-a raspuns la fel de amabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

ceaiul de musetel e contraindicat pt spalarea mucoaselor. este un mediu propice pt dezvoltarea bacteriilor, deci mai mult rau face ochiului.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Am sunat dr si mi-a spus acelasi lucru ca tine,Corina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Siuta, ii fac Rotzrix-ul la 3 si la 5 luni. Dna doctor a spus sa ma duc in prima sapt din februarie pt prima doza.
I-am facut lui Patrick toaleta, adica schimbat, sters ochii cu ser fiziologic, pus Nettacin, pus ser in nasuc. Acum l-a luat somnul din nou si se tot freaca la ambii ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Msymo, Sugubina, Claudia- multumesc pentru raspunsuri.
Msymo, atentie la stersul ochisorilor cu ser fiziologic- de la coada spre interior si cu un singur tamponel odata .
Si ceaiul de musetel- confirm si eu ca nu e bun pentru sters ochisori.
Apropo de ceai, avem voie ceai verde in timpul alaptarii? Mie imi place si beam o cana pe zi cel putin(ca sa mai raresc cafeaua ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Sugubina,am luat Mascarpone de la Kaufland.
Si eu vreau sa fac tiramisu.

Mergi la inceput