Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
MSymo spune:
Crisuletzule...hahaha, esti mortala! Eu stii ce faceam cand se trezea Diana in timpul noptii sa pape? Ii dadeam bibe la ora 3-4 si cand se trezea mititica la ora 6-7 sa pape, eu ii spuneam: sht, sht.....ca aveam impresia ca ea nici n-a adormit. Eram varza de oboseala, alea 3-4 ore de somn, nici pe-o masea nu-mi ajungeau.
Kamik, la noi vine acasa o tipa kinetoterapeut chiar de la Ortoclinic. Astazi am avut prima sedinta, nu pot sa-ti spun mai multe despre ea, cert este faptul ca in momentul in care a inceput manevrele la gatul Dianei in mod clar au aflat toti vecinii ca aici sta un bebe. A plans mititica de era visinie si suspina. Imi era mila de ea, dar mai bine suportam acum cateva sedinte decat sa-mi reproseze mai tarziu altceva. Diana sta spre dreapta cand doarme sau cand se relaxeaza, dar altfel isi intoarce singura capul in toate directiile, sau urmareste jucariile, deci nu-i ceva grav. Daca te decizi iti pot da nr de tel al tipei: la clinica este 80 lei sedinta si acasa 100 lei.
Ma duc si eu la nani. Vise placute!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonik1986/ramonik1986.jpg)
ramonik1986 spune:
Buna mamici! Mi-a fost dor de voi si imi cer scuze ca am absentat dar a fost din diferite motive ba ocupata cu bebe iar cand aveam putin timp mai citeam insa am avut probleme cu tastatura, apoi si cu calc...acum insa e totul ok.
Noi azi am facut vaccinurile de 2 luni desi inca nu avem 2 luni.Avem 5700g si 60cm..totul bine cu bebe. Cand am ajuns acasa i-am dat si un supozitor cu paracetamol si chiar am ramas surprinsa ca doarme mititelul..e cuminte. Preventiv daca se trezeste agitat m-am muls 120ml sa-i pot da peste noapte ca adoarme repede la san si nu se satura, sau daca nu adoarme e agitat de la colici si ramane nemancat si se trezeste mult mai des.
Am mai pus poze pe picasa cu bebitza!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonik1986/ramonik1986.jpg)
ramonik1986 spune:
Voi cate kg ati dat jos pana acum? Eu din 23 kg acumulate pe timpul sarcinii am dat 15 fara nici un efort. Dar de sapt asta mai precis de ieri m-am apucat de usoare abdomene.
Pupici si somn usor! Eu nu prea am ca am tras un somn pe zi cu bebe..
ramonik1986 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Despre mucegai: La mine exista izolatie in interior, nu si in exterior. In jurul geamului a aparut mucegai exact unde e zidul si se opreste unde incepe izolatia de interior. E cineva din voi care a avut mucegai si a scapat de el dupa izolatia din exterior? Sau in orice alt fel, dar sa fie solutie definitiva, nu sa apara iar anul urmator... Ca sotul vrea ca in primavara sa izolam exterior si sa punem termopane cu bariera termica, dar mi-e ca facem asta, dam o groaza de bani si se dovedeste a fi in zadar. |
Elfica si noi am avut mucegai pe peretele cu geamul. La noi cred eu ca a fost ca nu aeriseam cum trbuie camera, doar oscilobatam. Am scapat de mucegai stergand zidul cu otet apoi lasat sa se aeriseasca cam 3-4 ore.
Apoi trebuie mentinut aerisind in fiecare zi cel putin 30 min cu geamul larg deschis. Noi asa facem.
![](pupic.gif)
ramonik1986 spune:
citat din mesajul lui MSymo Dienuca noastra are pb cu un ochisor, de dimineata ii lacrimeaza si se aduna secretie in coltul interior. Am sunat dr pediatru si mi-a zis sa merg maine sa-i recolteze din secretie siabia apoi incepem tratament. Mi-e f mila de ea! Mi-a zis sa o sterg cu ser fizilogic pana maine. Voi cum ati rezolvat pb de genul asta??? Symo - mami de ![]() |
Scuze ca raspund acum dar sper sa fiu de folos...daca are conjunctivita e f bine sa folosesti serul fiziologic pentru ochi ca nu afecteaza cu nimic, cu cat il folosesti de mm ori pe zi cu atat e mai bine, pe langa ce picaturi ti-a mai prescris dr. Presupun ca Nettacin. Sunt in cunostinta de problema ca am avut si eu de la un bebe mic. Conjunctivita e foarte contagioasa se poate lua chiar de la un ochi la altul si trece cam in 2 sapt, dar sper sa nu fie ceva de genul ca e cam dureros.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Mandra mea doarme doar pe spate cu capul in partea dreapta! Oricum o mut se crizeaza si ii zboara somnul! Pana la 2 saptamani am putut sa o pun cum am vrut fara sa riposteze! Daca o pun pe o parte fara ceva la spate , se intoarce. Daca ii pun ceva la spate , face scandal! Asa ca o las sa doarma cum se simte ea bine! Cand e treaza ii mai mut capusorul, mai cautam si alte pozitii!!! ![]() ![]() ![]() !!! 10 decembrie 2010 !!! |
sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
crisuletzul spune:
Symo, acum mi-am mai revenit pt ca nu se mai trezeste la 3 dar inainte eram de groaza! Marius , saracul dormea pe marginea patului iar ori de cate ori se vroia sa se intorca se oprea in mana mea si strigam "eva" ( in mintea mea se punea pe ea)
Bunnnnnn..... Mi-a mutat patutul chiar langa pat - patutul are dispozitiv de leganat- de cate ori se agita Eva in somn Kitty legana patutul usor cu piciorul- EVa continua sa se agite- kitty continua aceasi manevra - Marius se trezeste si o roaga pe kitty sa nu il mai scuture atat:))!!!
danaint spune:
Lamuriti-ma si pe mine: la el in patut daca doarme, unde doarme 90% din nopti, se trezeste o data noaptea si cere mancare Daca doarme cu noi in pat nu stie ce e aia papa pana la 7... Am sau nu un mic terorist??