Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Lamuriti-ma si pe mine: la el in patut daca doarme, unde doarme 90% din nopti, se trezeste o data noaptea si cere mancare Daca doarme cu noi in pat nu stie ce e aia papa pana la 7... Am sau nu un mic terorist??

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

este normal fiindca simte caldura voastra si se simte protejat.

stiu ca a fost deja discutia, dar am si eu o intrebare: bebeii vostri cat timp au avut/de cat timp au kk verde?

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si va poftesc la cafelute mari, pentru cele care se mai trezesc noaptea si mici pentru cele care au scapat .

Iustin s-a culcat aseara la 21 si inca nu s-a trezit . Facem ture pe langa patut si degeaba. Il ador!!! In schimb a reusit performanta sa se deplaseze, cu tot sacul de dormit, perpendicular cu barile patului... vai de mine. Am oroare de deplasarile nocturne.

Anya, lasa ca daca alaptezi scapi de kg natural. La mine a mers cat am putut alapta cum trebuie. Eu am ramas deformata. Am picioarele, sus si soldurile mai late. Par un pui cu fundul mare.

Fuuug, s-a trezit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

fetelor,bebeii vostri migreaza prin pat?eu la 3 dim dupa ce am mancat l-am pus frumos pe o parte sprijinit de perna iar la ora 6 era cu picioarele bagate prin zabrelutele de la pat in marginea cealalta iar perna abandonata bineinteles.mi-e cam frica pt ca a inceput sa se intoarca nu mai stiu cum sa il pun.
stiti cumva,la aproape 5 sapt de la ceza,avem voie sa purtam chiloti la baza operatiei?tampoanele interne la ce interval avem voie sa le folosim?????sunt asa incomode asteaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Eu am dormiiiiit, s-a trezit piticul doar la 3:20. Adica a dormit de la 22:30 la 8:40 cu o singura pauza de supt . Acum se cearta cu cateii zburatori de la leganus , e mortal!!

Sugubina, grasul are 6050g si 61 de cm. Fetitele sunt mai finute, la aceeasi varsta cu el, fii-mea avea cu un kilogram mai putin. Asa ca sa nu le compari cu purcelul meu .

Kitty, esti criminala!!! Am ras cu lacrimi cum iti leganai Omul .

Alina? Joy, voi ce mai faceti?

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
noi aseara am fost la film. a fost super...joi seara am fost la Jaristea. deja ma invat rau
Symo, la noi sunt 4 bloculete cu 3 nivele, sunt imprejmuite, au paza, si am inteles ca vecinii inchiriaza pe timpul verii. nu stiu sa-ti zic preturi. apartamentele sunt mari, din alea cu ferestre imense, avem curte, parcare, lift.

si,in sfarsit, poze: http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/Profi21oct2010?authkey=Gv1sRgCJaqlL-bneSuZw&feat=directlink#5562102803236822194

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Symo in primul rand FELICITARI SI SPOR LA PREGATIRI! Suna foarte bine ce vreti sa faceti iar domnisoara de onoare va fi la inaltime! Nu stiam ca s-a inchis restaurantul, pe site apare ca fiind functional. Arata fantastic si meniurile sunt altfel... insa intre timp ne mai bate o idee...

Ieri seara am dezbatut cu sotul subiectul botez si mi-a venit o idee turbata sa il fac acasa, in gradina. Tot, de la botez pana la masa. Pentru botez se va deplasa preotul cu tot cu "cadita" iar pentru masa as chema o firma de catering care sa aduca tot, mese, tacamuri, mancare etc. Totul ar avea loc in aer liber si ar fi cum vreau eu nu cum mi se ofera. Cel mai probabil ma va duce mai mult decat in varianta clasica dar mi se pare mai intim si mai special. Nu mai vorbim ca as avea ocazia sa decorez gradina cum vreau eu. si as motiva si sotul sa o curete cum trebuie

Pana una alta, avand in vedere ca Iustin s-a culcat, ma duc sa caut meterial privind hibernarea animalelor... deh la scoala nu munceste doar copilul ci si mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

salutare fetelor!
oooo, deja puiutii vostri migreaza prin patut asa bine?
a mea inca nu, da semne, se intoarce de pe o parte pe spate in patut, sau de pe burtica pe spate, dar cam atat ...
dar chiar asa mare este diferenta intre nasteri? ca mie mi se pare ca nu prea ar fi, ca doar am nascut pe 1 noiemb, deci, relativ, pe la inceputul nasterilor ...

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

neatza!
noi aseara am fost la film. a fost super...joi seara am fost la Jaristea. deja ma invat rau
Symo, la noi sunt 4 bloculete cu 3 nivele, sunt imprejmuite, au paza, si am inteles ca vecinii inchiriaza pe timpul verii. nu stiu sa-ti zic preturi. apartamentele sunt mari, din alea cu ferestre imense, avem curte, parcare, lift.

si,in sfarsit, poze: http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/Profi21oct2010?authkey=Gv1sRgCJaqlL-bneSuZw&feat=directlink#5562102803236822194

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

wow miruna, cat a dormit Iustin!!! 12 ORE!!!..si cat a mancat dupa 12 ore?? 500 ml???? ...
de data asta nu s-am mai vorbit copilasiiiii!! a mea a dormit de la 11 la 8....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgu chiar ca e Vladutu graas! Felicitari!

BraveGirl cum se numeste complexu ala de la NAvodari cu apartamentele frumoase pe plaja si piscina?

Noi am termenat nebulizatu si incepem pregatirea pentru iesit afara, ca prea cald e si frumos si tre sa iesim.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput