Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 beatrice cum se numea site-ul acela de unde ai luat body pt bb?? si unde avea hainute si pt noi..spuneai tu ca dureaza 2 saptamani pana le aduce...vreau si eu sa comand ceva pt Ana si nu mai stiu cum se numeste..ms multtt mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-gravide-bebelusi.html
sugubina spune:
si la mine se mai intampla dupa ce suge sau ii dau bibe cu lapte de sa sa faca un grohalau si sa i dea afara! Moor de oftica pt ca atat ma chinui sa il mulg..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
bebelu86 spune:
prob;ema e ca de vreo 3-4 zile, la fiecare alaptare la san, da totu afara.
daca papa lp, nu are nimic. de asta ma gandesc k poate are ceva lapticu meu de il da afara imediat.
cu Natalia Maria (30.12.2010)
misticgirl spune:
Bebelu, ai vb cu medicul? Cred ca cel mai indicat ar fi sa te sfatuiesti cu medicul, poate iti recomanda ceva pt tine sau pt bb.
Sanatate multa si nu renunta la alaptat!!!
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kamik Bebele meu are o pozitie ciudata sta putin inclinat spre stanga...asa ca semnul intrebarii, mai e cineva cu problema asta?ce e de facut? va pup si chiar daca nu reusesc mereu sa scriu, citesc zilnic ca sa nu mai raman in urma. de Theodor-Matei |
kamik vezi sa nu fie torticolis. iti pun un articol sa citesti sa vezi daca se potriveste. in orice caz eu m-as duce sa-l vada un ortoped pediatru in locul tau. http://www.orto-clinic.ro/informatii-pentru-parinti/articole/torticolisul-muscular-congenital/
si eu stau pe langa IOR. poate ne vedem luni sau in alta zi, cum a zis misticgirl. Cine mai sta pe langa IOR, parca mai era cineva.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
anya2010 spune:
Bebelubine ai revenit printre noiPoate fetita papa mai lacom de la san.Al meu voma cand ii dadeam orice pt colici sau daca plangea f mult inainte sa pape. Oricum trebuie sa vorbesti cu un medic.Incearca sa mananci cat mai simplu. Nu renunta la alaptat,nu vad ce rau i-ar putea face lapticul tau
Miruna imi pare rau sa aud ca ti-a fost rau.Chiar ma gandeam cum poti sa tii o dieta asa stricta cand eu ametesc si sunt lesinata desi mananc consistent
Eu stau f prost la capitolul kg, nu am mai dat nimic jos, sunt multumita ca nu am mai pus ..sunt cu +13Acum principala mea preocupare e sa am laptic. Am incercat sa reiau pilates dar nu reusesc sa fac nici jumate din exercitii, ma dor oasele ingrozitor
Vikingul cam urleaza, mai are ceva colici + gingiile care il deranjeaza deja
crisuletzul spune:
Mandra mea doarme doar pe spate cu capul in partea dreapta! Oricum o mut se crizeaza si ii zboara somnul! Pana la 2 saptamani am putut sa o pun cum am vrut fara sa riposteze!
Daca o pun pe o parte fara ceva la spate , se intoarce. Daca ii pun ceva la spate , face scandal! Asa ca o las sa doarma cum se simte ea bine! Cand e treaza ii mai mut capusorul, mai cautam si alte pozitii!!!
crisuletzul spune:
Bebelu! Ca laptele de mama nimic nu e! Si eu cred ca bebe papa cu pofta si trage prea mult aer ! Eva a vomitata pana pe la 3 saptamani si de multe ori cu jet! Acum am invatat smecheria cum ii functioneaza digestia si nu mai avem probleme!
Sa te sfatuiesti cu medicul!!
Oricum, ai sa vezi ca va fi bine!
Legat de LP! nu e vb ca e mai bun ca cel de la san..... Dar LP mai mult ca sigur il dai dintr-un biberon bun care e facut special sa nu provoace gaze intestinale.... Din care nu curge ca din san.... Daca sanul e plin, curge cu putere iar bobo nu face fata
anya2010 spune:
Si al meu tot pe spate doarme noaptea, cu capul intr-o parte, in functie de cum sunt eu pozitionata. Il gasesc mereu cu nasul la subratul meu
crisuletzul spune:
Anya, dormi cu bobo? Nu ti frica ca il sufoci?
Eu noapte il mai pocnes pe barbatumio din cauza ca tot traieac cu impresia ca a ramas fata in pat dupa ce am alaptat-o si ca se pune peste ea!
Mi-a povestit ca intr-o noapte m-am trezit pe la 4 , l-am pupat ... El m-a intrebat unde ma duc , eu i-am raspuns ca ma pun sa o duc pe Eva in patut.....(fata era in patut )..... M-am dus m-an uitat la ea si am luat somn instantaneu.... Eu nu imi adux aminte:)!