Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
letzy81 spune:
A luat foarte bine in greutate Luca,koko!
Eu ma simt tare,tare anemica.Mi-a venit CM,nu abundent,nu dureri.Speram sa vina mai tarziu.
Mi-am cumparat si eu o pompa de muls de la Avent,trebuie s-o pun la treaba,sper sa scot ceva.
fluturasha23 spune:
sunt pe aici si eu.
Am gasit remediu la colici pentru Delia. Ca tare rau au mai chinuit-o! Ii dau inainte de fiecare masa 10-20 ml de ceai Colicalm de la Plafar. http://www.shopmania.ro/magazin~online-produse-naturiste-diverse~produs-ceai-colicalm-junior-80-gr-plafar~p-11815663.html
Mai citesc din urma si revin.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
Joy21 spune:
Apa minerala plata nu se fierbe pt ca va creste prea mult concentratia de minerale (asa cum a spus si Doura), doar se incalzeste cat e nevoie. Daca scrie pe ambalaj ca e pura microbiologic e "safe". Noi folosim borsec sau dorna pt Sofia de cand a trecut pe LP si nu au fost probleme.
kokorinusha spune:
pnu a fost vorba niciodata de rani pe col,mi-a spus doar ca mi le va face pe toate pt a fi siguri ca totul este in regula...eu sper doar sa fie bine ca asa am umblat si cu seromul ala prin spital desi am zis ca nu mai vreau sa aud,vreau sa termin cu tot ce inseamna spital analize.mie imi scrie in fisa de internare ca pe langa nesuferita de trombofilie am avut si alte probleme le sangelui plus anemie si ca am fost cezariana de urgenta...dar m-am super-saturat de analize,gata,nu mai fac nimik!!!
Si eu mi-am luat dupa 2 incercari nereusite cu 2 pompe pe cea de la avent si foooarte bine ma inteleg cu ea mai ales ca eu sunt si cu facultatea si mai incep de pe 26 si cursurile la scoala de cosmetica scot cam 125dintr-un san si zik ca este bine.normal ca am si rezerve in frigider ca lu mama cel mai frica ii este sa il prinda pe bebe intr-una din ilele mancacioase rau ca stie ca nu are cum sa il acaleasca
kokorinusha spune:
fetelor,cat pot tine laptele muls la temp camerei?
daca il tin in frigider in 24h il pot congela?
MSymo spune:
Dana, eu folosesc Izvorul Alb de la Dorna, scrie si pe ea ca este indicata la prepararea hranei bebelusilor. Am inteles ca au luat niste premii in domeniu.
Apa Humana mi-au dat aia de la Euroclinic la externare (cadou) si tin minte ca trebuie sa o folosesti f repede dupa ce deschizi cutia.
crisuletzul spune:
Din cate stiu eu laptele poate fi tinut la temp camerei 8 ore!
Vaccinul impotriva cancerului uterin mi se pare o prostie!!! Nu am sa mi-l fac !!! Bine, eu am o problema cu vaccinurile in general! Nu intru in detalii!
Fetelr care alapteaza.... Ce gel de dus folositi? Eva imi respinge sanul imrdiat dupa ce fac dus! Am ales aa ma spal numai cu apa pe sani!
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
si eu sunt impotriva vaccnului impotriva cancerului de col..
suntem bine in urma controlului de azi..bebe ar dpn pe 10 aprilie..o a nasc o mica berbecuta:P..
va ..ma bag si eu la nani! o zi frumoasa.
si multumesc de linkul cu colacelul..foarte interesant..voi am inteles ca l-ati comandat toate de undeva? cum se comport bebe in cada? nu este incomod la gat>
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+
nasterea in apa
pozici dragute
danaint spune:
Fetelor, neata! Sunt singura nocturna pe aici bag seama, dar in vederea "evadarii" la vacuum de dimi, ma mulg la ora asta
Leeloo, bebeii reactioneaza bine la colacel, al meu cel putin e innebunit! Da din picioare, se intoarce pe burta, apoi pe spate, schimba directia. Urla cand il scotj