Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

noi folosim apa plata, dorna..dar o fierbem...nu trebuie sa o fierbem????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Vazusem de la Humana o apa speciala de bebelusi. Aia nu e buna? Ca asta imi declansase intrebarea cu apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Azi sunt in zodia intrebarilor voi cu ce apa faceti lapte praf? Sa fiu pregatita in caz ca apare nevoia

Victoria, sugu - merci de raspunsuri. In cazul asta va ramane in evidenta la dra de familie, dar voi merge si in paralel la dr jianu daca ne dovedim compatibile una cu alta

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

eu folosesc apa plata dar o fierb/incalzesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Vazusem de la Humana o apa speciala de bebelusi. Aia nu e buna? Ca asta imi declansase intrebarea cu apa...

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

eu cred ca e buna, dar o sa te coste foarte mult....gandestete ca acum la 3 luni folosesti aprox 180 ml apa la o masa, mai tarziu o sa folosesti si mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu stiam ca apa minerala nu se fierbe pt ca se mineralizeaza si mai tare//

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

eu nu cred ca e bine sa crestem copii ca intr-un glob de cristal, organismul lui trebuie pregatit putin sa faca fata unui atac al bacteriilor, daca ii protejam si le dam totul ca la carte si la standarde super inalte vom avea probleme cu ei mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

heheeee,am ajuns si eu la zi cu cititul.eu sunt cam zombi,fac gesturi mecanice deja,bebe are tot mai mult chef de joaca si de stat treaz,de papa iar eu sunt in plina sesiuneeeee,dar am noroc ca noaptea dormim bine si imi revin eu.
pe 10 am facut o luna,iar pe 11 am fost si noi la control,avem 4kg de la 2450 cu cat am iesit din spital.mie mi-a dat sa ii fac analize de urina pt eritem,deoarece suspecteaza un virus luat din spital.a fost greu sa ii colectez urina,acel colector pediatric este incredibil de greu de dibuit!!!!sa vedem luni ce va iesi,ni-a spus totusi sa nu imi fac probleme ca se trateaza usor.si patul lui luca sta pe dictionare de cand am venit acasa plus ca il culc cand pe o parte cand pe alta dar de multe ori il gasesc tot pe spate.
eu pe 24 m-am programat la coltrol de 6 sapt,dr mi-a spus ca imi va face si colposcopie si papanicolau atunci.
in rest suntem ok,ne-am fixat botezul pe 5 martie iar acum ne ocupam de pregatiri.
va pupam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Am gasit . Voi lua smecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Fetelor,
in saptamana 28 feb.- 6 martie e saptamana lasatului de carne. Cum procedati cu meniul de botez? Nu faceti mancaruri cu carne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

inacat ce sa zic e greu, da e si frumos. Suna a cliseu dar acum am priceput cu adevarat insemnatatea cuvintelor astea.Si pan la urma nu stiu cum e cu unu sa compar, asa ca e cum e..

Azi le-am dus la servici sa iau niste acte, sa dau medicalul si le-au vazut si colegii, toti ori ne admirau ori ma compatimeau. A, si imi amintesc si lumea dinainte de nastere, ca toti : vaai cu doi saracii, sper ca aveti ajutor..

Fiecare evident vedeau ca seamana diferit, cand cu mine, cand altii cu dady!

Dana eu prepar LP cu apa plata (la sticla, am acu de ex borsec) fiarta si apoi racita/calaie.Asa ne-a zis dr plus asa zice si pe cutie.

kokorinusha de ce iti face si colposcopie (adica aia cu camera video pe la col), ti-a explicat? Banuie ceva sau ce? Te intreb pt ca de ex mie nu mi-a facut. Am facut secretii col, papanicolau, dinastea.(si am o dr super mega prevazatoare si prevenitoare)

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput