Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, intrebare idioata

Ce inseamna "luat in evidenta"? Pe Lucas l-a luat in evidenta dra de familie (asa s-a exprimat ea, nu i-am cerut eu), care e si pediatra. Acum am sunat sa ii fac programare la drJianu la Sanador, de 3 luni, si m-a intrebat receptionera dc sa il ia in evidenta dr Jianu... Se poate sa il ia mai multi dri in evidenta? Ce presupune asta de fapt? Intrebare idioata, dupa cum ziceam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

raportez schimbare de tetina...de la nr 2 la nr 3...Ana parca papa mai bine...la fiecare masa mi-a papat 120-130ml..pana acum avem 4 mese...aaa si am trecut-o si pe milumil..de fat inca facem trecerea...
sper sa o tina tot asa...se pare ca bb ai nostrii s au vorbit sa nu mai pape...pe mine ma apuca plansul cand vad ca nu papa..

beatrice si Ana sta uneori cate 6 ore fara sa pape...precum spunea si alexxia si a mea da laptic afara si dupa o ora...uneori ete si branzos..offf ce ne facem noi??!!

noi azi am fost plimbarete..am iesit la plimbare si din intamplare mi-am gasit si rochita pt botez....mai am sa-mi iau pantofiori.....

va pupam..

alexa votat!!!!

ps....azi cand eram in parc m-am intalnit cu o mamica, pe care nu o cunosteam...si din vorba in vorba..am inceput sa spunem cat papa bb...am ramas SOCATA!!!!...Baiatul ei are 11 saptamani si papa cate 180ml la o masa...si are 6 mese pe zi!!!..

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010
la ce varsta- cate luni se schimba tetina?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Am fost si noi la control azi. Avem 6 sapt si 5440g. De centimetri nu stim ca nu ne-a masurat,, dar ne-am lungit cu siguranta ca abia ne mai vin body-urile 54, cel mai bine ne simtim in cele de 60 cm.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

raportez schimbare de tetina...de la nr 2 la nr 3...Ana parca papa mai bine...la fiecare masa mi-a papat 120-130ml..pana acum avem 4 mese...aaa si am trecut-o si pe milumil..de fat inca facem trecerea...
sper sa o tina tot asa...se pare ca bb ai nostrii s au vorbit sa nu mai pape...pe mine ma apuca plansul cand vad ca nu papa..

beatrice si Ana sta uneori cate 6 ore fara sa pape...precum spunea si alexxia si a mea da laptic afara si dupa o ora...uneori ete si branzos..offf ce ne facem noi??!!

noi azi am fost plimbarete..am iesit la plimbare si din intamplare mi-am gasit si rochita pt botez....mai am sa-mi iau pantofiori.....

va pupam..

alexa votat!!!!

ps....azi cand eram in parc m-am intalnit cu o mamica, pe care nu o cunosteam...si din vorba in vorba..am inceput sa spunem cat papa bb...am ramas SOCATA!!!!...Baiatul ei are 11 saptamani si papa cate 180ml la o masa...si are 6 mese pe zi!!!..

la ce varsta- cate luni se schimba tetina?

sugu, pai astea 3 merg de la 3 lluini, dar eu i-am schimbat mai devreme pt ca se enerva cand tragea din cele 2+..eu folosesc de la Avent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Ce inseamna "luat in evidenta"? Pe Lucas l-a luat in evidenta dra de familie (asa s-a exprimat ea, nu i-am cerut eu), care e si pediatra. Acum am sunat sa ii fac programare la drJianu la Sanador, de 3 luni, si m-a intrebat receptionera dc sa il ia in evidenta dr Jianu... Se poate sa il ia mai multi dri in evidenta? Ce presupune asta de fapt? Intrebare idioata, dupa cum ziceam

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Nu e idioata intrebarea "Luat in evidenta" inseamna inscris oficial la un dr. de familie/pediatru. Este dr. care ii poate prescrie analize, tratamente gratuite. Il poate lua in evidena un singur dr, insa dc nu esti multumita ii poti transfera fisa in alta parte oricand. Pt a-l lua in evidenta este necesar CNPul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Inseamna sa iti fie dr de familie,la asta se refera. Sa le zici ca la dr Jianu mergi doar ca pediatru si nu si ca medic de familie.Nu te poate lua in evidenta decat un singur medic de familie.
Multa sanatate la Lucas!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Dienuca noastra are pb cu un ochisor, de dimineata ii lacrimeaza si se aduna secretie in coltul interior. Am sunat dr pediatru si mi-a zis sa merg maine sa-i recolteze din secretie siabia apoi incepem tratament.
Mi-e f mila de ea! Mi-a zis sa o sterg cu ser fizilogic pana maine.
Voi cum ati rezolvat pb de genul asta???

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

Cei mai multi dr. prescriu picaturi fara a face analizele inainte (tobrex, nettacin etc), insa corect asa se procedeaza, pt a sti si ei ce trateaza. Serul fiziologic va tine sub control infectia pana maine, nu e nimic grav. Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

fetelor
ce pot folosi pentru scaun moale? Nu am mai avut asa dinainte de sarcina. Iar dupa am fost chiar constipata. Sper sa fie de la laptele de dimineata si nu vre-o colita.

sugubina, super tari puficele. Am visat zilele trecute ca am gemeni si sincera sa fiu m-am trezit cam disperata. Va admir mamici cu gemeni, si pe cele cu un pui mai mare.

ana_o, sanatate multa tatalui tau. Fi alaturi de el cat poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Azi sunt in zodia intrebarilor voi cu ce apa faceti lapte praf? Sa fiu pregatita in caz ca apare nevoia

Victoria, sugu - merci de raspunsuri. In cazul asta va ramane in evidenta la dra de familie, dar voi merge si in paralel la dr jianu daca ne dovedim compatibile una cu alta

Mergi la inceput

Citat:

Azi sunt in zodia intrebarilor voi cu ce apa faceti lapte praf? Sa fiu pregatita in caz ca apare nevoia

Iti recomand apa plata (nefiarta).

Mergi la inceput