Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pt cartile de la gama transportul prin curier ma costa 12 ron.
eu am cumparat mai multe carti si am beneficiat de discount.

sper sa ajunga cartile cat mai repede, ca sunt salvarea mea cand sotul e ocupat.
cand sotul are treaba (ca el munceste treburile banoase de acasa), si sa nu fie deranjat, duc copiii in camera lor, ii pun la masuta, cu andrei fac exercitii din carti iar ioana repeta dupa noi.
asa a inceput ioana sa coloreze si sa numere pana la 5: unu, doi, dei, papu,cii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Am culcat piticul, a adormit la desene, i-am pus Cars, a fost super incantat.Gianina, multumesc.Simply, te imbratisez cu drag.Bianca, multumim pt. editura, au carti interesante pt. copii.Dyana,, fara cuvinte.L-am votat si pe Razvan, dansatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

dyana cool "bona". incerc sa-mi imaginez cum era daca ati fi avut conversatia face-to-face.
mi-ai inveselit seara , dupa ce m-au capiat ben10 si sora lui.

asa putin ma cunoasteti voi pe mine incat sa credeti ca ratez intalnirea face-to-face?????? nici pomenealaaaaaa!!! i-am zis sa ma sune luni sa ne vedem, ca tot insista sa vada daca ea si mutzu au "energii compatibile" ; si n-aveam cum sa-mi refuz o asemenea placere; asa ca luni seara probabil o sa ne tavalim de ras in grup!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

THE LIST 1
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)

cand e vorba de distractie nu dau inapoi, dar la fel si cand trebuie pus umarul sau capul la contributie

2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)

Cel de engleza pentru ca metoda de predare era interactiva.

3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)

4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?

Nu a fost mai mult decat actractie fizica.

Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):

V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)

NU

5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu
pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)

Nu, pentru ca nu cred in superstitii

6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)

Nu pe actualul

7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)

Cu Bianca la capitolul nonconformism, distractie si cu Novus la capitolul organizare.

8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)

Dyana, pentru ca eu sunt genul de persoana care nu pune la suflet si in general nu ma consum indiferent ce probleme am.

9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)

Numele si varsta la care mi-am facut cont.

10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)

Sa beau un capucino, sa fumez o tigara si sa am ori o carte buna in mana ori o revista de rasfoit si sa am timp pentru mine.

11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)

Nu inteleg intrebarea se refera la 12 ani sau?

12.Chestii de care mi-e rusine:

Nu stiu daca mi-e rusine de ceva, dar am unele regrete.

13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet:

Nu cunosc nici unul, dar poate asa indirect taticul Alexandrei ( Novus )

THE LIST 2

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)

Aveam o problema medicala si asa am dat peste forum.

2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)

Pe la 17 ani jumate si intr-adevar asa am si simtit ca mi-am pierdut inocenta.

3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)

Sunt optimista, buna la suflet, haioasa. Prea cerebrala.

4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)

sper sa nu citeasca si altii, care ma cred poate o sfanta, dar sa va zic sincer a trebuit sa ma gandesc bine si cand am trecut de majorat m-am oprit si nu pentru ca era ultimul ci pentru ca am rosit. Uite asa imi dau seama ca am raspuns si la intrebarea 12 din lista 1.

5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)

Sexual niciodata,chiar daca mi s-a intamplat sa ma sarut cu o femeie dar nu am simtit atractie sexuala.

6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)

Sa rosesc din nou?

7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)[/b]

El e varsator si are relevanta doar cand ma scoate din sarite.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Ne pregatim de o vacanta de o saptamana in Roma la sfarsitul lunii si vroiam sa va intreb daca ati fost acolo, cam ce ati recomanda?

San Pietro, Muzeul Vaticanului, Forul roman, Galeria Borghese...inghetata,cafenelele cu mesele pe trotuare, strazile pietruite, cu chiparosi in curtile vilelor cu patina veche...mai zic?!

Ajunge, oricum deja nu mai am rabdare, acum ma gandesc doar sa decoleze avionul, sa nu avem ghinion cu ceata si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele, revin cu o rugaminte la care s-a raspuns de n ori si al carei raspuns l-am salvat si apoi l-am pierdut. Pentru fetele care au deja piticii la Gradi, care au fost criteriile de alegere si departajare, pentru fetele care nu au piticii la gradi, daca a salvat cineva raspunsurile mai vechi sa mi le trimita si mie. Scuze ca readuc subiectul in discutie dar mi-a intrat si mie cuiul si trebuie sa ma pregatesc serios.
Gata, mi-am spus oful, recuperez si revin.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Si sa raspund si la cel mai sexy barbat, mie imi place Sakis Rouvas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

nu pot sa cred ca mutzu doarme la ora asta; a stiut iubirea mea ca sunt obosita dupa 3 zile de stat numai eu cu el (cristi a fost plecat zilnic pana pe la 11 noaptea) si dupa 2 nopti de dat in leagan, si azi mi-a facut o surpriza si a adormit la 10 jumate; nu pot sa cred ca am putin timp de forumit inainte de 12;
sa va zic cum merge operatiunea olita: dupa refuzul categoric de pemparas l-am lasat ziua fara; a facut vreo 3 zile ca un catelus, cate putin in fiecare pantalonas si statea cumintel pe olita; dupa aia vreo 2 zile nu-i mai convenea olita, n-avea chef de stat pe ea; asa ca i-am dat de ales: olita sau pemparas; pana la urma ma mai lasa sa-i pun inainte de somnic si-l mai tineam 2-3 ore cu el; de vreo 2 zile au dat astia o caldura la noi de turbezi, asa ca nu m-am mai stresat sa-l las in putica goala; si din cand in cand se duce singur la olita si se aseaza; nu face mereu, doar ii place sa stea pe ea cate 10 secunde asa, dupa care zice "mami nu pacut pishhhhhh"; cand face ma striga rapid foarte incantat: mami am pacut pishhh!!! si isi scoate un servetel umed din pachet si se sterge la putica o sa-l filmez pentru ca nu va puteti imagina cat e de scump cand se sterge el la putica; si daca are body si nu ajunge si-l ridica cu o mana pana la gat, se apleaca sa vada ce face si se sterge cu cealalta
daca are pantalonasi pe el se scapa foarte p[utin dupa care tipa la mine: mami vlei taca????? (adica vrea la caca- initial era tata, acum am progresat la taca); si azi de 3 ori s-a dus singur la olita, odata a scapat in pantalonasi 2 stropi si m-a atentionat , l-am pus la olita si a facut. deci progresam, progresam.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

THE LIST 31. Filmul preferatNu am un film preferat,cel mai mult imi plac comediile,cele romantice si de actiune.2. Genul de muzica preferat Toate genurile,le aleg in functie de stare.3. Formatia preferataBoyz II Men4. Serialul preferat:Ultimul vazut:Lipstick Jungle5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?Nu6. Bautura alcoolica preferata:Lichior, bere, vin, vodka7. Bautura non-alcoolica preferata:Cola8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?Cu nimeni.9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?Cameron Diaz10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?Ochii.11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?Cele oferite de sot.12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?Tot ce a facut mama pt mine,ma impresioneaza mereu.13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?Am fost mereu alaturi de persoanele care au avut nevoie de mine, punand de planul al doilea alte lucruri.14. Ce inseamna iubirea?Iubirea trebuie sa o simti si sa stii sa o daruiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Oaau cate chestii faine s-au intamplat azi:

Felicitari Maria_K sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si tu sa te recuerezi repede

Felicitari SURIOARA DE DYANA[, sa creasca mare voinicul si sa-ti aduca numai bucurii
si ambilor bebei sa le ureze Ursitoarele numai lucruri bune si frumoase

eeee, Anaan iubita mea cuscra ce ma bucur ca ti-ai revenit din butoi nu de alta da deja intram la banuieli ca ti se pare cam confortabil acolo de te to imbie asa din cand in cand sa-l vizitezi. Multi pupici de la mine si felicitari alaturi de Pisigri pt The List 3. E suuuper da necsita multa munca intelectuala ca eu nu ma pot decide la cate o optiune.

As mai adauga la The List:
Care este cartea preferata (romana)?
Care este cartea preferata (straina)?, N-am spus roman ca poate fi si un volum de poezii sau dramaturgie etc.
Parfumul preferat?
Floarea preferata?
.. ca daca e genul flori, fete sau baieti trebuie sa alegem.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput