Ghiocei de Martie-Aprilie***293***
Raspunsuri - Pagina 8
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Vai, DYANA< stiu ca nu e de ras dar asta mi-a inseninat seara. Iti dai seama cat de senina era ea? Adica ea chiar credea ce spunea... |
ba e de ras rauuu de tot; eu m-am tavalit cand le-am povestit alor mei!!! atunci pe loc chiar am ramas trasnita dar cand am inchis telefonul radeam singura de se uita mutzu la mine ca la felu' paispe'!
de gasit m-a gasit ea, prin anunt!! si culmea, venise intr-o vizita la cunostinte, ca ea sta prin balta alba; si cand am intrebat-o cum o sa faca cu drumul ca e aglomerat dimineata si face mult, daca se satura ce fac.... ea a zis ca.... vedem atunci!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Bianca2503 spune:
Auzi, tu, DYANA. toate ca toate, cu bona fara bona, dar vezi ca vine primavara si tu ne arati gandacelu' de toamna...
pisigri spune:
Ok, n-am fost nici pe departe prima ceea ce ma bucura. Dar sa stiti ca am postat inainte de a citi vreunul dintre raspunsurile voastre, asa ca desigur ca mi-am mai amintit si alte filme preferate, si alte muzici preferate si tot asa. Ce am vrut musai sa completez e ca, amintindu-mi Chatonel de Olguta lui Teodoreanu, mi-am amintit si eu ca mereu mi s-a parut ca tare mai seman cu Monica....
Dyanna, foarte tare gagica. Asta a fost ca atunci cind am stat eu de vorba cu patroana agentiei de bone, si tot asa, i-am zis ca vreau pe cineva care doar sa se ocupe de copil, nu mincare/spalat/calcat/maturat/whatever, la care aia ma intreaba la fel de candid: da, dar trebuie sa ii dea mincare, sa o schimbe, nu??
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
carla28 spune:
fetelor daca stiti pe unde sunt celelalte 2 liste cu intrebari, ca as raspunde si eu, avand in vedere ca doarme copilul si huzbandul ii in capitala.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Bianca2503 spune:
In sfarsit a adormit si Vladimir.
Mi-am dat seama ca bautura mea preferata este cafeaua.
Si ca imi mai place Serj Tankian (acolo la formatii)
Si ca tot nu stiu ce e iubirea...
carla28 spune:
Ne pregatim de o vacanta de o saptamana in Roma la sfarsitul lunii si vroiam sa va intreb daca ati fost acolo, cam ce ati recomanda?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
simonapro spune:
THE LIST 3
1. Filmul preferat: Dirty dancing
2. Genul de muzica preferat: cam toate
3. Formatia preferata: Voltaj
4. Serialul preferat: mai demult Sex and the city
5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum? Nu
6. Bautura alcoolica preferata: Martini, Garrone
7. Bautura non-alcoolica preferata: Apa plata
8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
Nu-mi vine in minte.
9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Jennifer Lopez
10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)? Ochii
11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
Multe, de obicei cele care-mi merg la suflet.
12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
Gesturile de iubire ale celor din familie.
13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
Cand incerc sa-i ajut pe cei neajutorati.
14. Ce inseamna iubirea?
Este rostul vietii noastre.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
Carla, la treaba!
THE LIST 1
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
.
11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
12.Chestii de care mi-e rusine:
13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet:
THE LIST 2
1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)
3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)
6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)[/b]
m_monique spune:
dyana cool "bona". incerc sa-mi imaginez cum era daca ati fi avut conversatia face-to-face.
mi-ai inveselit seara , dupa ce m-au capiat ben10 si sora lui.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 Ne pregatim de o vacanta de o saptamana in Roma la sfarsitul lunii si vroiam sa va intreb daca ati fost acolo, cam ce ati recomanda? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
San Pietro, Muzeul Vaticanului, Forul roman, Galeria Borghese...inghetata,cafenelele cu mesele pe trotuare, strazile pietruite, cu chiparosi in curtile vilelor cu patina veche...mai zic?!