Ghiocei de Martie-Aprilie***293***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Tufete, intrebarea cu ce gen de frumusete feminina apreciati nu are tente sexuala; tre' sa spuneti ce femeie considerati ca e frumoasa;
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Pisik06 spune:
Raspunsuri:
1. Filmul preferat:
Cred ca sunt mai multe, acum imi amintesc "Meet Joe Black" si "The Peaceful Warrior"
2. Genul de muzica preferat:
Oldies, latino
3. Formatia preferata:
Habar nu am
4. Serialul preferat:
Ma uitam la Castle - serial politist, dar l-am cam pierdut
5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?
Cred ca da, dar nu f mult
6. Bautura alcoolica preferata:
Campari orange
7. Bautura non-alcoolica preferata:
Limonada cu miere
8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
Nu stiu
9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Eva Mendez si in general stilul asta feminin, voluptos
10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
Nu stiu,imi place chipul meu in ultima vreme ca e luminos
11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
Multe, in general cele de la sotul meu. De fiecare aniversare a casatoriei mi-a luat cate o piesa Swarovski cu inimioare pana mi-a facut set, iar de ziua mea mi-a luat un ceas superb si mi-a facut un album foto cu toate momentele frumoase de pana atunci
12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
Multe gesturi facute de cei dragi mie care imi arata mereu cat de mult ma iubesc
13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
Cea mai buna nu stiu, dar am facut cateva: m-am implicat in diferite proiecte umanitare, am ajutat atunci cand am putut, nu am stat sa contorizez
14. Ce inseamna iubirea?
Ceea ce suntem noi cu adevarat, ceea ce ne creaza si ne tine in viata. Noi suntem iubirea, dar din pacate uneori uitam asta.
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Tufete, intrebarea cu ce gen de frumusete feminina apreciati nu are tente sexuala; tre' sa spuneti ce femeie considerati ca e frumoasa; Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Sophia Loren. mi se pare cea mai frumoasa femeie
dyana27 spune:
citat din mesajul lui m_monique dyana si cum a fost cu "bona"? ca mor de curiozitate. |
o da, stiam eu ca mi-a ramas ceva restanta!!! deci ma suna una bucata cucoana de 56 de ani; parea ok, am vorbit putin cu ea, asa chestii de copii, nepoti; i-am zis ca eu l-am crescut singura si ma intorc la munca si ramane singura cu copilul;
ok, si zice: pai si ce trebuie sa fac?
eu: doar sa stati cu copilu, nu vreau nimic menaj, calcat, mancare; doar sa stati dupa copil toata ziua!!
ea: pai nu trebuie sa-i dau si sa manance, sa ma joc???
eu: ...........
............
...........
asta insemnand ca am ramas muta nestiind daca sa rad sau sa plang
reusesc intr-un final sa o lamuresc ca ce PLM altceva ar putea sa insemne sa stea cu copilul??? ca da, il trezeste, ii da sa manance, il pune la olita, il scoate afara, il aduce la somnic, il trezeste iar, ii da sa pape, il pune iar la oliuta.... si apar si eu!!!! (ca la prosti, nu??)
la care ea: presupun ca si vorbesc cu el nu? sau ii citesc ceva???
eu:
acu' eu stiu ca sunt multe tute pe lume.... da' asta a depasit orice limita
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
carla28 spune:
Salut tufetele, raspund si eu macar la lista 3, bag seama ca logic undeva sunt si celelalte 2, cand oi avea timp le caut si raspund si la ele.
THE LIST 3
1. Filmul preferat: nu am doar unul
Parfum de femeie cu Al Pacino,
Imi mai plac filmele lui Almoldovar : Todo sobre mi madre, Volver, Carne tremula, Hable con ella, S
La Vita e bella
rock, pop
3. Formatia preferata:
Coldplay, Texas, Metallica, Dire Straits, U2,
4. Serialul preferat:
Doctor House, Sex and the city
Nu prea, dar in general ma adaptez foarte usor si daca merg la o petrecere si este alt gen de muzica, ma distrez oricum si ma simt bine.
Campari orange, Vin , Vodka cu suc de portocale
Capucino
Scarlet O Hara din pe Aripile Vantului
9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Oana Cuzino
10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
Ochii
La 18 ani, am primit de la prietenii mei un colaj cu poze in diferite ipostaze din anii de liceu.
Ma impresioneaza in general gesturile umanitare indiferent cand sunt fata de oameni sau fata de animale.
Nu imi vine nimic in minte, dar sper ca am facut si fapte bune.
14. Ce inseamna iubirea?
Inseamna daruire totala, liniste si pace sufleteasca, implinire, te face sa fii mai bun.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Bianca2503 spune:
Vai, DYANA< stiu ca nu e de ras dar asta mi-a inseninat seara. Iti dai seama cat de senina era ea? Adica ea chiar credea ce spunea...
carla28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
o da, stiam eu ca mi-a ramas ceva restanta!!! deci ma suna una bucata cucoana de 56 de ani; parea ok, am vorbit putin cu ea, asa chestii de copii, nepoti; i-am zis ca eu l-am crescut singura si ma intorc la munca si ramane singura cu copilul; ok, si zice: pai si ce trebuie sa fac? eu: doar sa stati cu copilu, nu vreau nimic menaj, calcat, mancare; doar sa stati dupa copil toata ziua!! ea: pai nu trebuie sa-i dau si sa manance, sa ma joc??? eu: ........... ............ ........... asta insemnand ca am ramas muta nestiind daca sa rad sau sa plang reusesc intr-un final sa o lamuresc ca ce PLM altceva ar putea sa insemne sa stea cu copilul??? ca da, il trezeste, ii da sa manance, il pune la olita, il scoate afara, il aduce la somnic, il trezeste iar, ii da sa pape, il pune iar la oliuta.... si apar si eu!!!! (ca la prosti, nu??) la care ea: presupun ca si vorbesc cu el nu? sau ii citesc ceva??? eu: acu' eu stiu ca sunt multe tute pe lume.... da' asta a depasit orice limita Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA |
Chiar ca nu-i de ras, dar ma intreb unde ai gasit-o?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Anaan spune:
THE LIST 3
1. Filmul preferat
Nu am unul anume care sa-mi vina in minte instantaneu cand e vorba despre filmul preferat, fiindca imi plac multe. Totusi, unul aflat in topul meu este "Amadeus" al lui Milos Forman
2. Genul de muzica preferat
Rock; British pop
3. Formatia preferata
Dire Straits, Beatles
4. Serialul preferat:
Actualmente: "Californication"( ma uit la un sezon pe care l-am ratat si-mi place!). Mi-a placut mult si "The Sopranos".
Nu
Whiskey on rocks :))
Apa
Anastasia Tvetaeva (spuneam eu ca-mi place numele "Anastasia" si dintr-un motiv livresc); ea a chiar existat, nu e doar un personaj "de hartie"(nu-i personaj de film/teatru, e autoarea - si protagonista- unui roman autobiografic)
Marion Cotillard
La ochi( ca-s "hazel eyes", adica isi schimba culoarea in functie de diversi factori) si la partea din creier care inca isi face datoria (pana la urma, bucata aia de carne ma face sa functionez:))
Cainele meu pe care l-am primit de la o clasa foarte draga mie.
Gestul doctorului cu care am nascut, care, desi ma vedea pentru prima oara in viata, s-a comportat exemplar si a stiut sa ma tina de mana cand imi era foarte greu.
Am incercat mereu sa fiu aproape de copiii mei atunci cand aveau probleme; sper ca am si reusit sa-i ajut cumva.
14. Ce inseamna iubirea?
Chiar nu stiu sa o definesc...un fel de "reactie in oglinda" la starile, trairile, suferintele si bucuriile celui iubit si imposibilitatea de a accepta ideea pierderii acelei persoane...nu stiu...
pisigri spune:
citat din mesajul lui Anaan THE LIST 3 1. Filmul preferat: 2. Genul de muzica preferat: 3. Formatia preferata: 4. Serialul preferat: 5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum? 6. Bautura alcoolica preferata: 7. Bautura non-alcoolica preferata: 8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)? 9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor? 10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)? 11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult? 12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult? 13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o? 14. Ce inseamna iubirea? |
1. Film de suflet, The Wall. Film mai digerabil, The Boat that Rocked. Film in concordanta cu dorul meu de duca, de-mi vine citeodata sa imi fac rucsacul si sa ma tot duuuc, Into the Wild.
2.Genul de muzica preferat. Rock, fara discutie. De ce? De "simboluri": plete, razvratire, libertate, independenta, asumarea propriului eu si a propriilor decizii, motoare. Desigur, pe linga sound
3. Formatia preferata. Hm. Io-s iremediabil fan Black Sabbath si Ozzy Osbourne, da recunosc ca Led Zeppelin is "mai roakeri" nu stiu cum, mai sofisticati, mai elaborati.
4. Serialul preferat. No, eu nu ma prea uit la sitcomuri. La vremea lui, mi-a placut X-Files teribil; mai nou, am fost mare fan Californication sezoanele 1 si 2 (3 mi se pare prooost). Admiratia mea se indreapta spre Seinfeld pentru ca, desi interminabil, reuseste sa fie constant ca si calitate a glumelor...
5. Semnificativ, nu. Dar am avut o perioada in care o luasem pe ulei cu muzici de relaxare...pe care acum efectiv nu mai pot sa le ascult.
6. Vodka. Si lichior de whisky. Si maraschino (asta nu stiu cum se scrie) dar nu am gasit de o vesnicie pe la noi, ramin datoare cui imi spune unde sa caut
7. Fresh-uri
8.Habar nu am, sincer. In ce scriu din adolescenta incoace, personajul care ar vrea sa fie "eu" este constant botezat Marie, din cintecul lui Presley Marie's the Name (of his Latest Flame).
9. Mie Charlize Theron mi se pare frumoasa la modul absolut. Daca as vrea sa arat ca cineva, aia ar fi tipa aia din Miami Ink, Kate cred ca o cheama.
10. Hm. Am fost mindra de sinii mei, desi i-as fi vrut mai mari; acum mi-a trecut :D (cu placutul, nu cu vrutul...). Constant, am stiut ca ochii sint punctul forte.
11. 12. 13. Chiar nu stiu. Sincer. Promit sa ma mai gindesc.
14. Iubirea cu "I" mare inseamna suflete pereche, comuniune, daruire si incredere totale.
Iubirile inseamna atractie sexuala, atractie mentala (ca nu stiu cum sa zic...intelectuala?), atractia din "the opposites attract" si multe alte feluri de atractii.
No, sa vedem, inca mai sint prima cu raspunsurile??
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
THE LIST 3
1. Filmul preferat: imi plac filmele vechi si filmele europene;
Pe aripile vintului (nr. 1)
Casablanca
Mar adentro
oldies
3. Formatia preferata:indraznesc sa pun si "cintaretul" preferat:
Ottis Reding, Bob Marley, Beatles, Abba, Aretha Franklin, Janice Joplin, Demis Roussos, Bzn, Mirabela Dauer DAR si Sting, R. KELLY, Carla Bruni, Queen si multi altii
4. Serialul preferat:
Tom si Jerry
Da.
Vin alb demisec si Vin spumant; cocktail: Mohito
Espresso.
Scarlet O Hara
La blonde: Michelle Pfeiffer
La brune: Audrey Hepburn si Audrey Tautou
Creier
Tot ce-a facut mama pentru mine
Vezi 11
Nu exista O FAPTA dar imi place sa gasesc mereu, resurse, timp, energie pentru cine are nevoie.
14. Ce inseamna iubirea?
"Mourir de ne pas mourir" -cine traduce?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010