Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Aveti dreptate..la acest capitol nu m-am gandit.Nu m-am apucat sa le vizitez dar cu cat stau mai mult si ma gandesc am emotii mari daca voi fi in stare sa aleg cei mai bun pt copil ...cum zicea dyana mai acum 2 zile parca si eu eu cred cu desavarsire in flerul p care il am....premonitia..

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multumesc pentru raspunsurile la intrebarile mele care vizau picioare, haleala si chiloti

Succesuri in cautarea si gasirea gradinitei ideale! Iar va invidiez ca macar aveti de unde alege; la noi, nu prea poti sa emiti pretentii: alea de stat ies din discutie (grupele de cresa au peste 30 de copii ) iar private sint doar citeva si "se bat" in optionale care mai de care mai folositoare la matusalemica virsta de nici 2 ani: dans, pictura, engleza, germana etc.

Cativ, Ayla bine ati revenit!

Mai am o idee : pe linga intilneala m.u.i.e.r.e.a.s.c.a, nu facem si una tematica? Eu as propune "oldies" ca am vazut ca sint mai multe tufete care apreciaza "kestii" nemuritoare!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Si mai am un "cui"/; ce-o fi cu Novusica? Ma ingrijoreaza ca ea tot timpul isi face temele "in timp util" si aseara a dat bir cu fugitii; sper ca avea ceva mai bun de facut; stiti ceva de ea si a ei minunata familie?

Si parca si cuscra a ramas cu tema nefacuta; hello, e cineva din Baia-Mare?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Iar va invidiez ca macar aveti de unde alege; la noi, nu prea poti sa emiti pretentii: alea de stat ies din discutie (grupele de cresa au peste 30 de copii ) iar private sint doar citeva si "se bat" in optionale care mai de care mai folositoare la matusalemica virsta de nici 2 ani: dans, pictura, engleza, germana etc.

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Ei, pai daca tu le invidiezi, eu ce sa mai zic? Gradinita privata e doar una si se primesc copii mai mici de trei ani doar in conditiile in care se strang de-o grupa, adica minim sapte copii...nu s-au strans!

Mergi la inceput

In aceste conditii cred ca o sa-l dau oficial abia la trei ani la gradinita (adica trei ani si jumatate) si neoficial, pentru socializare si joaca, o sa-l duc din toamna la gradinita care apartine de scoala mea, unde doamnele sunt dispuse sa-l primeasca pentru asa ceva. Acolo este si fosta mea educatoare, care mi-a marturisit ca m-a iubit cel mai mult dintre toti copiii care i-au fost "clienti"; na, sa ma dau si eu mare cu comportamentul din pruncie! Adevarul e ca si eu o iubesc si-n ziua de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
Iar va invidiez ca macar aveti de unde alege; la noi, nu prea poti sa emiti pretentii: alea de stat ies din discutie (grupele de cresa au peste 30 de copii ) iar private sint doar citeva si "se bat" in optionale care mai de care mai folositoare la matusalemica virsta de nici 2 ani: dans, pictura, engleza, germana etc.

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Ei, pai daca tu le invidiezi, eu ce sa mai zic? Gradinita privata e doar una si se primesc copii mai mici de trei ani doar in conditiile in care se strang de-o grupa, adica minim sapte copii...nu s-au strans!

pfuuuuuuuu, ia nu mai invidiati voi gradinitele noastre asa cu sarg.... ca la cat costaa....; cand iti cere 15-20 mil/luna... ti se usuca o parte de creier instant!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Anaan, iti cedez tie "locul de vaietat"; eu credeam ca mai rau nu se poate dar, uite, ca nu-i asa! Intr-adevar, m-am convis o dat-n plus ca e "bine" sa stam in CIC numai un an!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Dyana, dar macar, daca ai posibilitatea financiara, ai de unde alege, ceea ce conteaza foarte mult.

Mergi la inceput

Mai, Cristina Lixandroiu, da' ce minune ai tinut tu ascunsa acolo atita timp????
Ma declar oficial supoarata pe tine si-mi trece numa' daca mai pui repede neshye poze noi

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Citat:

Anaan, iti cedez tie "locul de vaietat"; eu credeam ca mai rau nu se poate dar, uite, ca nu-i asa!
Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Multumesc, stiam eu ca esti generoasa!

Mergi la inceput