Ghiocei de Martie-Aprilie***293***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
De acord!
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Dyana, dar macar, daca ai posibilitatea financiara, ai de unde alege, ceea ce conteaza foarte mult. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Anaan Dyana, dar macar, daca ai posibilitatea financiara, ai de unde alege, ceea ce conteaza foarte mult. |
OHOOOOO si cat conteaza...ai mare dreptate
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anaan spune:
Eu mai am si cuiul ala cu grupa pregatitoare, va spusesem saptamana trecuta de asta, dar numai Floric m-a lamurit cum va proceda ea, fiindca ai nostri copii o sa aiba o problema cu asta, din cauza datei nasterii.
Dodo-pui spune:
Floric
Monica(Ayla) bine ai revenit
Curea bine ai revenit
Eu lucrez intens spre sfarsitul saptamanii viitoare vreau sa va arat noua colectie de martisoare/brose/bratari...de acest an
Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Io-ti spui drept ca n-am priceput care-i baiu' da' am inteles ca nu-i ceva la care tre' musai sa ma gindesc mintenash, asa ca...nu o fac
Daca nu-i greu, mai explici o data, pliz?
citat din mesajul lui Anaan Eu mai am si cuiul ala cu grupa pregatitoare, va spusesem saptamana trecuta de asta, dar numai Floric m-a lamurit cum va proceda ea, fiindca ai nostri copii o sa aiba o problema cu asta, din cauza datei nasterii. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
olishka spune:
Floric
Novus este bine, am vorbit eu astazi cu ea. A fost ieri la control cu Alexandra si este f bine. Probabil o sa intre diseara.
Eu ma declar norocoasa ca am gasit o super gradinita la super pret - 1000RON - program lung
Olga, mamica lui David iepurasul
andiaroro spune:
Anaan-abia acum mi-am amintit ca am vrut sa-ti raspund la gradi-2ani contra gradi-3ani...cu o poveste. Acum e cam tarziu ca la tine hotararea e "impusa".Dar.....
Pe mine m-a dus bunica la gardi la 2 ani si o luna ca vorbeam mai mult decat vara-mea, care avea 3. Si cica mai stiam si poezii. Ma rog,...
Totul a fost ok la gradi, dar la 5 ani (cand am terminat grupa mare), m-am simtit cumplit de nedreptatita. Toti colegii mei mergeau la scoala numai eu nu aveam dreptul. Ce-am mai bocit pe chestia asta. Noroc ca au decis ai mei sa ma ia "acasa la ei" ca acum eram mare si mai puteam sta si singura in acasa si am schimbat macar gradinita, dar tare trista am mai fost in perioada respectiva...Nici nu am prea multe amintiri de la gradinita numarul 2 ca eu nu visam doar "scoala" in perioada respectiva.
Ma rog, nimeni nu se gandeste la asta cand alegem sa dam un copil la gradinita la o anumita varsta si uneori alegerile nici noua nu ne plac, dar eu m-am gandit ca e de datoria mea sa va pun la curent si cu aceasta "varianta".
Atunci, stiti si voi, nu exista grupa pregatitoare, asa ca dupa 3 ani urma scoala sau...repetat grupa mare
curea spune:
Inapreda uite aici http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=48065&id=100000564639015 daca nu merge sa imi zici.
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Dodo-pui spune:
Eu am vrut sa o dau pe Isabella in toamna la gradi dar la noi in oras se primesc copii peste 3 ani si nu mai mici.Mai mici doar la cresa...exista una dar nu stiu daca au locuri si cat ar costa
Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Ati citit "Aventurile lui Habarnam"?
Eu sint Habarnam in varinata feminina.
Iar am comis-o si apelez la voi ca s-o remediez. Stiti cartile lui Vladimir, alea cu numerele si alfabetul de mi-au placut mie de mor? No, i-am comandat si lui Ian. Acum mi-au sosit. Uitati ce-am comandat eu :
http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/carti-de-joc-educative.html
Va rog daca vedeti ce are Vladimir sa-mi spuneti si mie ca i eu vreau. Va rog frumos.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010