Ghiocei de Martie-Aprilie***293***
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
pt tufetele disperate cu nemancatul - sa stiti ca gradi face minuni, in general, la capitolul asta
eu ramasesem marcata acum jumatate de an cand vizionam gradinite si toti bebelakii erau grasunei iar noi eram fulgul-fulgului de nea
de cand am inceput gradi, in zilele cand a mers si cam 1 saptaman dupa(din pacate doar atat o tinea elanul), avea micsu' o pofta de mancare (la inceput, nefiind obisnuita cu asa ceva, imi era si frica sa-i dau sa manance cat cerea)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
gazulino - e foarte important in alesul gradinitei si traseul casa-servici care il ai de facut zilnic si de pus in balanta argumentele pro si contra sa fie aproape de una sau de alta
eu am preferat aproape de casa pt a nu o plimba mult cu masina, mai ales ca preponderent e cald si 1. trebuie sa folosesc AC, 2. oricum se incalzeste in scaunul ei si 3. nu stiu cum stam cu rabdarea
olishka spune:
Gianina iti dau dreptate, gradinita chiar face minuni. David nu prea mai manca nici el in ultima vreme, i Bulgaria chiar am avut mari probleme. De cand a inceput gradinita intr-una ar manca cate ceva. Si imi zic si educatoarele ca si acolo mananca tare bine.
Olga, mamica lui David iepurasul
curea spune:
Salutare mamicilor,
Va urez si eu sa aveti parte de un an nou, plin de sanatate, fericire si multe clipe frumoase.
Am citit din urma dar nu m-am bagat la nominalizari, caci nu am avut o consecventa in forum si deci nu m-am putut pronunta.Desi m-am prapadit de ras caci am fost si eu nominalizata....de o mamica parca ela..nu am retinut. Avea dreptate eram pusa la cea mai neintelegatoare..ceva de genul nu am retinut..nici eu nu ma inteleg uneori daramite voi...
Gaza sa stii ca si eu sunt in aceeasi faza am inceput sa caut gradi, conform criteriilor mentionate de fete am zis sa fie in zona, stam cam prin aceeasi zona doamna ghica-bucur obor. Daca vrei ma gandeam sa impartasim propriile pareri despre gradinitele la care vom merge.
Eu mai am o problema recunosc nu este de o mama normala .. oare astia dezinfecteaza jucariile? pe mine ma mai deranjeaza si faptul ca sala de mese este comunca cu toti copii si ma gandesc ca copii mai mari sunt purtatori a mai multi microbi.... voi ce parere aveti?
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
olishka spune:
Curea ma bucur ca ai revenit. Chiar ma gandeam la tine saptamana trecuta si vroiam sa dau o strigare.
Sincer, eu nu cred ca dezinfecteaza jucariile pe la gradinite, dar cine stie...se poate intreba.
Spor si voua la cautat gradinite
inapreda spune:
Multam fain; dau o...beutura; cind o bem?
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ina, uite http://www.romedicale.ro/platfusul-piciorul-plat-informatii-medicale-ortopedie-652/ Merg la |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
curea spune:
Ma bucur tare mult ca te-ai gandit la mine . Sper sa trecem cu bine si peste acest hop. Am citit intreba o mamica de prevenar...noi nu am facut doctora a zis ca la 2 ani, ea ne sugera sa il dam pe Radu la 3 ani la gradi dar nu am ce sa fac...sper sa nu fi gresit cand am luat decizia de a ii face la 2 ani prevenarul. Am zis sa ma duc cu Radu la o homeopat sa ii dea un tratament de imunizare ...depinde f mult de copil.
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Gianina34 spune:
curea- bine-ai revenit
nu cred sa fie vre-o gradinita in care sa nu intre in contact (la masa, la joaca, late activitati planificate) copii din diferite grupe
nu cred ca-i adevarat ca cei mari sunt purtatori de mai multi microbi
daca se face curatenie bine in clase si celelalte sali, tot personalul este curat si ingrijit, copii, la fel (indiferent ca-s mari sau mici) nu vad de ce ar fi mai multi microbi decat acasa
virusii sunt virusi si-i alta discutie
spor la cautat gradi
olishka spune:
La David la gradinita seara se amesteca grupele in sala mare, caci raman mai putini copii. Eu insa ma bucur ca fac asta, caci lui David ii plac copiii mai mari si se joaca frumos impreuna. Si din ce am observat copiii mici sunt mai bolnavi, cei mai mari au deja imunitate.
Floric spune:
TUFATA TUFETELOR
- tufata cea mai "prietenoasa": Novus, Ilinca, Gianina
- tufata cea mai buna naratoare: Ilinca, Monnvas
- tufata cea mai plina de umor: Ilinca
- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme): Ayla, Petrean, Anaan
- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): as spune Dyana
- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))): ILINCAAAAAA si nu mai este nimeni ca ea
- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"): Oli, fara egalare
- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele): Dyana, Ilinca (imiplace cand spune "pace, pace intre doua dobitoace" caci nu stii daca e de bine sau de rau interventia ei)
- tufata cu care as bea oricand o bere: f#259;r#259; numar - numai ca nu ma prea vad eu pe la intalniri. As prefera sa vreau si apa de canal doar sa ajung.
- tufata cu care as merge la shopping: Inapreda, Novus, Bianca
- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele: Pisik, Dodo
- tufata careia i-as incredintza un secret etc.: secretele is pt mine
- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie: Mihaela (ca e mai aproape de mine)
- tufata cu care as deschide o afacere: Pisik
- tufata cu care as face echipa la "activity" (pt cine nu stie jocul, are si o parte de mima, deci puteti echivala cu "mima"): Bianca
- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul: Uali
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie: Anca
- tufata cea mai surprinzatoare: Anca
- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii: Olga
- tufata care pune punctul pe "i": Bianca, Anca
- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa: Gigelica
- cea mai conservatoare forumista: ---
- cea mai nonconformista: Bianca
- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica): nu prea inteleg intrebarea si nu m achinui sa caut raspuns
- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp: nu mai tiu minte de atuncishea
- tufata cu postarile cele mai pline de talc: Anaan
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel