Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Chato azi nu mai dorm, fac curatenie caci am musafiri diseara.
Ai avut parte de surprize tare frumoase

Floric m-ai dat gata...Rares doarme 5 ore la pranz?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, s-au facut decernarile pe categorii de cea mai cea...? sa stiu daca ma bag si eu la nominalizari?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Dupa pranz, urmeaza somn. Cate 4-5 ore.

Poze Raru
Poze noi

Il vreau eu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele, s-au facut decernarile pe categorii de cea mai cea...? sa stiu daca ma bag si eu la nominalizari?

Poze Raru
Poze noi

Baga-te, ca nu s-a decernat nimic...amanam pe cand om avea vreo 70-80 de ani si om avea nevoie de complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

pai bine, ayla, ceva de nu ne dai? :)
imi pare bine ca ai mai trecut pe-aici, mi-era dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

am reusit sa citesc(putin pe diagonala) dar nu stiu cand apuc sa raspund la lista 3

m-a distrat dyana cu bona "senina"

gazulino am retinut aspectul cu gradi, ma mobilizez si raspund
in ce zona cauti?

inapreda - noi folosim doar incaltari de la ortopedia chiar daca nu avem probleme pt mai multa siguranta si pt a fi sigura ca se formeaza piciorul corect
pe vremea cand aveam pitici pe creier cu piciorusele, am facut kinetoterapie care eu una o recomand tuturor cu sau fara probleme ca-i spectaculoasa ca rezultate (asa am ajuns noi balerine la propriu)
eu cred ca ceva gimnastica/masaj din asta special nu are ce sa-i strice, mai ales ca doamna ficatea are o suspiciune (daca la 3 ani se confirma, nu te dai cu capul de pereti?)

floricule - eu zic sa presori ceva somn si pe aici pe forum ca rareselu e sefu'-sefilor la capitolul asta
noaptea cat doarme? si de la ce ora?
(ca daca spui de la 8, cred ca o gasesti pe ilinca in corcodus - am glumit tufata)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Dyana si eu am mai patit ceva de genu acesta de mai multe ori. Cea mai cea a fost intr-o zi, la iceputul relatiei mele cu Cristi. Veneam de la mare si eram tare happy amandoi ccaci petrecusem un week-end minunat. Dintr-o data insa am inceput sa am o senzatie ciudata de parca stiam ca ceva rau o sa se intample si imi venea tocmai sa plang. I-am zis si lui Cristi. Peste cateva ore suna telefonul lui Cristi si afla ca i s-a stricat masina pe care o inchiriase pentru niste actori in Bulgaria. Era facuta praf si trebuia sa trimita o remorca. Peste vreo 2 ore suna o angajata si ne anunta ca ni s-au inundat birourile cu tot cu aparatura Va dati seama ce zi minunata....Si asta inca nu este tot...In drum spre casa, pe autostrada, am facut pana A fost o zi oribila!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

olguta, spor la curatenie si la tot ce mai vrei tu, daca ai musafiri

io o sa merg la prinz la o conferinta despre stilurile arhitecturale, se face aici, la servici; acum o saptamina am avut alta, despre "cum sa privim un tablou". Saptamina ce vine este despre sculptura, nu ma tenteaza

ieri am fost la shopping, au inceput ofertele de iarna; am gasit asa: o crema YSL antirid, la o treime din pret, un parfum de bvulgari, jasmin noir, la juma de pret, un parfum versace (pentru tata, l-am capsat ) la o treime din pret.

pisicogrix, sa stii ca si eu ador THE WALL, insa am o problema cu filmul asta: de fiecare data am vazut o alta versiune, datorita tigarilor pe care le fumam ... asa ca nu imi pot aminti deloc imaginile- muzica da, am ascultat-o de mii de ori- inafara de citeva "cheie", cum e marsul ciocanelor, seceratorilor si ce mai erau acolo... lool; si, daca tot vb de asta, am gasit pe ebay un poster pe pinza, e super, am zis ca imi fac o bluzita cu el, dar nu stiu cum sa fac sa se vada toata scena, sa nu pierd nimic din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

meniul de astazi:

9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si dulceata de visine
11-Fructe asortate
12.30-Supa de dovlecei; Galuste de ficat cu sos de rosii;Tort de mere cu nuci si branza de vaci
16-Fursecuri cu nuca de cocos si scortisoara

gazulino - pe mine ma ajuta sa stiu meniul pe toata saptamana ca sa stiu ce-i dau seara acasa sa nu fie aceeasi carne/leguma... si la gradi si acasa sa stiu cum ma organizez ca la 6 cand ajungem nu am timp decat sa asamblez, incalzesc, servesc masa micsunicii
si legat tot de masa - unul din criterii a fost sa aiba bucatarie proprie (pe care sa o si vad cum arata si sa-mi inspire incredere atat "baza tehnico-materiala" cat si bucataresele)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma

pai bine, ayla, ceva de nu ne dai? :)
imi pare bine ca ai mai trecut pe-aici, mi-era dor de tine

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Dau si de baut pentru cine doreste.
Am pus si www.facebook.com/album.php?aid=4674&id=100001925222090&l=1f8a1b1967" target="_blank">cateva poze cu printesa mea pe facebook, mi-am facut si eu cont daca tot primea atatea invitatii pe mail si vad ca multe fete sunt acolo. Doar ca nu ma prea pasioneaza site-ul, desi, se spune ca "daca nu ai cont pe facebook, nu existi". Nah, acum iegzist si io. Putina rabdare ca-s incepator si nu inteleg multe inca.

Mergi la inceput