ski Austria - unde?

ski Austria - unde? | Autor: aiamoni

Link direct la acest mesaj

As avea si eu o intrebare...as dori sa mergem cu copiii in vacanta dintre semestre la o statiune montana din Austria...numai ca nu stim la care, ca n-am fost niciodata. Noi suntem la nivel foarte incepator cu schiurile, asa ca pretentii mari nu avem pentru partii, dar am dori undeva unde sa putem face si patinaj, si nici o piscina interioara n-ar fi rea...toate astea la un pret acceptabil. Nici nu vreau multe, nu-i asa?

Ceva sfaturi despre statiune sau chiar pensiune/hotel?

Multumiri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Buna @aiamoni. Ati gasit ceva? Ne bat si pe noi niste ganduri dar nu ne-am decis inca incotro s-o apucam in vacanta. Vad ca nu ti-ai activat PM-ul, imi poti raspunde pe al meu, daca vrei.

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi am fost in vacanta de iarna la Hochkar, la 2 ore de Viena, am stat la o pensiune la poalele muntelui. Daca vrei detalii...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Am primit o oferta de la o agentie la Zell am See, cam la 300km de Viena. E un complex de apartamente in centrul statiunii, ofera doar cazare fara masa dar apartamentul are doua camere si bucatarie. Sa vedem daca mai au locuri, cred ca daca au o vom accepta.
Diuna, daca vrei pot sa-ti dau amanunte imediat ce primim confirmarea.

Nicoleta, si cum a fost acolo?In afara de ski mai era ceva de facut / vizitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pe noi ne-a interesat in primul rand schiul pentru copilul cel mare. EL a mers 5 zile la o scoala de schi, de la 9.45 la 15.30, cu masa de pranz inclusa. Mai era o piscina la cativa km de locul in care stateam, insa nu am mers. Si la fel, un patinoar tot in aceeasi localitate.

Noi am stat la o pensiune. A avut o camera mare cu 3 paturi (unul era dublu), baie si o mica bucatarie in acea camera. Micul dejun a fost inclus in pret. La cateva sute de metri erau 2 restaurante unde puteai servi masa. Cam atat... Voi ce ati vrea sa mai faceti in afara de schi?

Mergi la inceput

Gata, am acceptat oferta din Zell am See, sper sa fie ok.
Speram sa putem patina, daca e foarte frig am inteles ca se patineaza chiar pe lac, ceea ce ar trebui sa fie fain.

Multumesc pentru raspunsuri, vacanta placuta tuturor care pleaca undeva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiamoni

Gata, am acceptat oferta din Zell am See, sper sa fie ok.
Speram sa putem patina, daca e foarte frig am inteles ca se patineaza chiar pe lac, ceea ce ar trebui sa fie fain.

Multumesc pentru raspunsuri, vacanta placuta tuturor care pleaca undeva!

Poti sa ne spui, te rog, mai multe detalii?

nume, sume - daca nu se poate aici imi trimiti un pm? merci

De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@aiamoni, amanunte, pls!
Nicoleta, nu mai stiu daca tu schiezi...parca nu? Ai fost tentata sa inveti? Ai idee cam cat costa intierea pentru adulti?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

si noi tocmai ce ne-am intors de la ski. Numai fata a fost la scoala de ski, dar era si pt adultzi. Am stat la o pensiune/ferma (apart cu o camera cu 3 paturi, baie si bucatarie), la granita: Austria, Italia is Elvetia. Pirtia din Italia era la 5 km. Daca vrea cineva detalii.........

Mergi la inceput

Deocamdata va pot spune doar ce am ichiriat: intr-o cladire de apartamente am inchiriat un apartament cu 2 camere care are si bucatarie, suntem cu 2 copii, in total pentru 7 nopti a costat 322 euro plus inca 60 euro curatenia. Deci 382 euro, fara nici o masa.
Cladirea se pare ca e chiar in centrul statiunii.
Mai multe nu stiu, eventual daca va intereaza o sa va dau la intoarcere detalii si impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Pe noi ne-a interesat in primul rand schiul pentru copilul cel mare. EL a mers 5 zile la o scoala de schi, de la 9.45 la 15.30, cu masa de pranz inclusa. Mai era o piscina la cativa km de locul in care stateam, insa nu am mers. Si la fel, un patinoar tot in aceeasi localitate.

Noi am stat la o pensiune. A avut o camera mare cu 3 paturi (unul era dublu), baie si o mica bucatarie in acea camera. Micul dejun a fost inclus in pret. La cateva sute de metri erau 2 restaurante unde puteai servi masa. Cam atat... Voi ce ati vrea sa mai faceti in afara de schi?

Buna,

Te rog imi poti da mai multe amanunte despre pensiune? Cum se numeste, pretul? Cam cat a costat scoala de ski pentru copil?

Mulumesc mult!

Mergi la inceput