ski Austria - unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

eu va recomand zell am see, http://www.hotel-daxer.at/

hotelul este foarte frumos, la 2 minute de mers de telegondola, tot la 2 minute se afla partia ptr copilasi incepatori.

noua ne-a placut tare mult. este situat foarte sus si are o panorama superba! asta ca sa nu mai vorbesc de piscina, sauna, biliard ..

sau acesta http://www.schwebebahn.at/sommer/default.htm - scoala de sky, patinoar, piscina, partie la 5 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna, am vazut ca a trecut ceva timp de cand a fost lansat subiectul. Rog daca mai intra fetele care au fost in vacanta sa lase cateva impresii.
Noi vrem sa mergem in februarie anul viitor si m-ar interesa niste pensiuni la care ati stat si ati fost multumite, de asemenea cam cat a costat scoala de ski pentru copil si cam cat ajunge un pranz la restaurant. Ellenuta, am retinut hotelul recomandat de tine, dar spune-mi te rog daca piscina, sauna, biliardul au fost incluse in pretul sejurului sau sunt costuri separate si cam cat. Ati rezervat direct sau prin agentii?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

In Ramingstaine este o pensiune a unui roman Emma parca ii spune , nu sunt sigura ca e cu doi m , fiul lor e monitor de schi la Obertauern, iar preturile am inteles ca sunt bune.
Noi schiem la Obertauern insa stiu ca la St. Michael de Lungau este o scoala de schii pt copii , iar la Mauntendorf am prins noi chiar si spectacol de incheiere a saptamanii de schi pt copii de la scoala. Tot in zona e si Ainek numita si autostrada A2 o partie de 6 km cu grad mediu si mic de dificultate. Partiile negre sunt destul de putine in zona pt cei cu adrenalina la maxim .. Detalii gasiti suficiente pe net. Vacanta frumoasa si ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

M-ar interesa si pe mine variante pentru mers la schi aproape de Viena, daca a fost cineva. Desi s-ar putea sa fie cam tarziu acum pentru rezervari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Cat de aproape de Viena ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

O ora de mers cu masina, maaaxim 2.

Mergi la inceput