ski Austria - unde?
As avea si eu o intrebare...as dori sa mergem cu copiii in vacanta dintre semestre la o statiune montana din Austria...numai ca nu stim la care, ca n-am fost niciodata. Noi suntem la nivel foarte incepator cu schiurile, asa ca pretentii mari nu avem pentru partii, dar am dori undeva unde sa putem face si patinaj, si nici o piscina interioara n-ar fi rea...toate astea la un pret acceptabil. Nici nu vreau multe, nu-i asa?
Ceva sfaturi despre statiune sau chiar pensiune/hotel?
Multumiri!
Raspunsuri
diuna spune:
Buna @aiamoni. Ati gasit ceva? Ne bat si pe noi niste ganduri dar nu ne-am decis inca incotro s-o apucam in vacanta. Vad ca nu ti-ai activat PM-ul, imi poti raspunde pe al meu, daca vrei.
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Nicoleta spune:
Noi am fost in vacanta de iarna la Hochkar, la 2 ore de Viena, am stat la o pensiune la poalele muntelui. Daca vrei detalii...
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
aiamoni spune:
Am primit o oferta de la o agentie la Zell am See, cam la 300km de Viena. E un complex de apartamente in centrul statiunii, ofera doar cazare fara masa dar apartamentul are doua camere si bucatarie. Sa vedem daca mai au locuri, cred ca daca au o vom accepta.
Diuna, daca vrei pot sa-ti dau amanunte imediat ce primim confirmarea.
Nicoleta, si cum a fost acolo?In afara de ski mai era ceva de facut / vizitat?
Nicoleta spune:
Pe noi ne-a interesat in primul rand schiul pentru copilul cel mare. EL a mers 5 zile la o scoala de schi, de la 9.45 la 15.30, cu masa de pranz inclusa. Mai era o piscina la cativa km de locul in care stateam, insa nu am mers. Si la fel, un patinoar tot in aceeasi localitate.
Noi am stat la o pensiune. A avut o camera mare cu 3 paturi (unul era dublu), baie si o mica bucatarie in acea camera. Micul dejun a fost inclus in pret. La cateva sute de metri erau 2 restaurante unde puteai servi masa. Cam atat... Voi ce ati vrea sa mai faceti in afara de schi?
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
aiamoni spune:
Gata, am acceptat oferta din Zell am See, sper sa fie ok.
Speram sa putem patina, daca e foarte frig am inteles ca se patineaza chiar pe lac, ceea ce ar trebui sa fie fain.
Multumesc pentru raspunsuri, vacanta placuta tuturor care pleaca undeva!
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiamoni Gata, am acceptat oferta din Zell am See, sper sa fie ok. Speram sa putem patina, daca e foarte frig am inteles ca se patineaza chiar pe lac, ceea ce ar trebui sa fie fain. Multumesc pentru raspunsuri, vacanta placuta tuturor care pleaca undeva! |
Poti sa ne spui, te rog, mai multe detalii?
nume, sume - daca nu se poate aici imi trimiti un pm? merci
De vanzare
diuna spune:
@aiamoni, amanunte, pls!
Nicoleta, nu mai stiu daca tu schiezi...parca nu? Ai fost tentata sa inveti? Ai idee cam cat costa intierea pentru adulti?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
helbi spune:
si noi tocmai ce ne-am intors de la ski. Numai fata a fost la scoala de ski, dar era si pt adultzi. Am stat la o pensiune/ferma (apart cu o camera cu 3 paturi, baie si bucatarie), la granita: Austria, Italia is Elvetia. Pirtia din Italia era la 5 km. Daca vrea cineva detalii.........
aiamoni spune:
Deocamdata va pot spune doar ce am ichiriat: intr-o cladire de apartamente am inchiriat un apartament cu 2 camere care are si bucatarie, suntem cu 2 copii, in total pentru 7 nopti a costat 322 euro plus inca 60 euro curatenia. Deci 382 euro, fara nici o masa.
Cladirea se pare ca e chiar in centrul statiunii.
Mai multe nu stiu, eventual daca va intereaza o sa va dau la intoarcere detalii si impresii.
Ana71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Pe noi ne-a interesat in primul rand schiul pentru copilul cel mare. EL a mers 5 zile la o scoala de schi, de la 9.45 la 15.30, cu masa de pranz inclusa. Mai era o piscina la cativa km de locul in care stateam, insa nu am mers. Si la fel, un patinoar tot in aceeasi localitate. Noi am stat la o pensiune. A avut o camera mare cu 3 paturi (unul era dublu), baie si o mica bucatarie in acea camera. Micul dejun a fost inclus in pret. La cateva sute de metri erau 2 restaurante unde puteai servi masa. Cam atat... Voi ce ati vrea sa mai faceti in afara de schi? -------------------------------------------- A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
Buna,
Te rog imi poti da mai multe amanunte despre pensiune? Cum se numeste, pretul? Cam cat a costat scoala de ski pentru copil?
Mulumesc mult!