Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Felicitari Carmen! Bine ai venit pe lume bb Andrei!

Felicitari BabyCry! Bine ai venit pe lume bb Yannis!

Hai Aditza! Hai bb Mihai!!!

Pupici dulci la toata galeria de fete constiincioase!
Noi asteptam sa se demufeze bb de la si ne prega de iesit afarica. Am incercat dupa ce mancase jumatate de ora dar dupa ce a ragait am crezut ca scoala tot blocul cand am vrut sa-l echipez, si e ora de liniste nu de alta. Asa ca bagam... sa fie!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mvb ok, te-ai lamurit cu cantar, cu evolutie pe o luna; eu iti ziceam ca nu e edificator de cate ori face caca pe zi sau cat de repede vrea sa suga din nou. Foarte bine ca acum ca stii care e cauza totul merge bine; dar repet, e bine ca te-ai luat dupa greutate pe aproape pe aproape o luna, nu dupa ce sciam mai sus; am scris gresit mai devreme - Robert a luat cate 1,5 kg/luna in primele 3 luni, kk dupa fiecare alaptat (de fapt auzeam paraiala in timp ce...) si voia si la o ora si al 2...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

la toate fetele pt. gandurile bune.

Situatia lui Gabriele sa zicem ca e stabila. Inca nu am noutati, se fac fel si fel de analize, controale, insa nu au ajuns la un punct, la un diagnostic. Eu il vad mai bine, respira mai bine, se infloreste , creste. Acum sper sa nu fie numai imaginatia mea, speranta mea de a se face bine.

De ieri au inceput sa ii dea lapticul meu si cica nu a mai vomitat. Poate a fost un caz ca a vomitat atunci si nu are reflux. Sper. Nu ma sperie diagnosticul asta, stiu ca se poate trata, ma sperie ca se aduna alte probleme pe langa cele pe care le are deja. Dar poate totusi nu e ...
Sunt constienta ca e ceva mai de durata, sunt ff meticulosi si il cauta peste tot, chiar daca nu prezinta probleme, insa e mai bine asa. Mi-e greu sa il stiu acolo, in spital, dar daca e spre binele lui, e ok asa.

Despre mine ... fizic sunt bine. M-am refacut rapid, de nevoie, cred. La S. eram mai lesinata dupa nastere, acum vad ca sunt mai puternica. Stie Doamne-Doamne ca am nevoie de forte, deci m-am intarit repede. Laptic vad ca este si iarasi fac comparatie cu S., unde mi se pare ca era mai putin. In fine, eu sa zicem ca-s bine. Doar obosita, mereu pe drumuri. Si uneori psihic mai cedez, dar imi revin repede.

Cam astea-s de la noi ... o sa treaca si visul asta urat!!

Imi cer scuze ca scriu postari identice si aici si la Italia (sb unde eram activa), dar, din lipsa de timp ... intelegeti voi.

Va pup pe toate si sa va bucurati de burticile si bebelusii vostri !!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

amramburik...MULTA SANATATE MICULUI GABRIELESI AI INCREDERE IN DUMNEZEU..VA FI BINE

Angie +37

bebe jucaus

amr 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!!

la toate fetele pt. gandurile bune.

Situatia lui Gabriele sa zicem ca e stabila. Inca nu am noutati, se fac fel si fel de analize, controale, insa nu au ajuns la un punct, la un diagnostic. Eu il vad mai bine, respira mai bine, se infloreste , creste. Acum sper sa nu fie numai imaginatia mea, speranta mea de a se face bine.

De ieri au inceput sa ii dea lapticul meu si cica nu a mai vomitat. Poate a fost un caz ca a vomitat atunci si nu are reflux. Sper. Nu ma sperie diagnosticul asta, stiu ca se poate trata, ma sperie ca se aduna alte probleme pe langa cele pe care le are deja. Dar poate totusi nu e ...
Sunt constienta ca e ceva mai de durata, sunt ff meticulosi si il cauta peste tot, chiar daca nu prezinta probleme, insa e mai bine asa. Mi-e greu sa il stiu acolo, in spital, dar daca e spre binele lui, e ok asa.

Despre mine ... fizic sunt bine. M-am refacut rapid, de nevoie, cred. La S. eram mai lesinata dupa nastere, acum vad ca sunt mai puternica. Stie Doamne-Doamne ca am nevoie de forte, deci m-am intarit repede. Laptic vad ca este si iarasi fac comparatie cu S., unde mi se pare ca era mai putin. In fine, eu sa zicem ca-s bine. Doar obosita, mereu pe drumuri. Si uneori psihic mai cedez, dar imi revin repede.

Cam astea-s de la noi ... o sa treaca si visul asta urat!!

Imi cer scuze ca scriu postari identice si aici si la Italia (sb unde eram activa), dar, din lipsa de timp ... intelegeti voi.

Va pup pe toate si sa va bucurati de burticile si bebelusii vostri !

Sa ne mai scrii!!!!!asteptam orice noutate mica mica...
Te-am vaz online ..de aceea te-am intrebat..

Stim ca ti-e greu inca..dar incetul si bine evolueaza bebe Gabriele

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Abramburika, ma bucur ca situatia e stabila. O sa fie bine.
Multa putere pt tine si Gabriele!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bine ai venit pe lume bebe Yannis!!!
FELICITARI BEBYCRY!!!!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Babycry!!!!
Bine ai venit bebe Yannis..sa ai o viata minunata!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

FELICITARI, BABYCRY!!! REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!

Ma gandesc la Aditza...era panicata rau, saraca...probabil ca a intrat in operatie... Ma rog ptr ea!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Venii curentu-n sat

Abramburika..ma bucur ca ne-ai dat vesti si ca bebelul este mai bine..doamne ajuta in continuare sa vina repede acasa cu mamica lui. Multa putere..totul va fi bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput