Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)
Raspunsuri - Pagina 3

babyleeks spune:
"bb a decis sa vina cand vrea el si asa sa nascut azi la ora 3 , e bine si frumos si are 3 kg.eu sunt ok....."gata am scris si mesaju de la ea
Bebe Yanis frumosu de el...asa cum zice mamy!!!!!
36 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 25 de zile pana la marea intalnire

Laura_Luiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Laura Luiza, cate saptamani ai? Felicitari pt primul nepotel!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela ![]() ![]() |
MSMS! Am 36s3z

Felicitari Babycry!!!

florintunde spune:
BRAVO MAMI BEBYCRY!!!!!!!CURAJOASO!
BINE AI VENIT BEBE YANNIS...BARBATELUL DULCE A LUI MAMI!!
Tunde 34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

mvb spune:
Lorich, am avut marele noroc, pt ca medicul de familie ne-a lasat cantarul electronic pt o perioada.....Alexia la 20 de zile luase doar 200 de gr, ea s-a nascut cu 2900 gr, iar la 20 de zile(3 sapt) avea 3100 grame.....am fost la 2 pediatri care ne-au dat girul sa incepem alimentatia cu lp, pt ca altfel ajungem la subnutriti cu internari si gavaj cu sonda......de o sapt de cand ii dau doar lp a luat 350 grame.....acum are aproape 3500 gr......ce zici de asta?......in ce sa mai am incredere?.....in san sau in lp?....Alexia face sambata o luna si ar fi trebuit sa aiba 3900.....ei bine nu are, dar macar ne apropiem.......cartea spune 1 kg, dar minim 750 de grame pe luna.....ne grabim sa recumeram......ia cam 50-60 gr pe zi, in conditiile in care un copil tre sa ia 25 gr pe zi
Asa ca sunt super lamurita cu laptele de san
MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

angieangie spune:
felicitari BABYCRY..sa-ti traiasca frumosul si sa va bucurati de el
Angie +37
bebe jucaus
amr 7 zile

florintunde spune:
La Carmen ati trecut dr ;MUNICIPAL...SPITALUL ;BADEA GEORGETA
ceva nu suna bine
Tunde 34 saptamani
04.03.2004
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

florintunde spune:
ABRAMBURIKA!te vad online!
esti p aici?cum e bebe GABRIELE?
Tunde 34 saptamani
04.03.2004

florintunde spune:
AVEM DEJA 33DE BEBELUSI!
VA dati seama????woooow!
-ADITZA!
-JASMIN!
-LORICH??????????
-RELUSHA?????????
-MIHA TP?????????
Tunde 34 saptamani
04.03.2004

babyleeks spune:
33 si asta e doar inceputu 36 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 24 de zile pana la marea intalnire