Dieta South Beach (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Dienuta79 spune:
Giova asa scrie si in carte,o rosie,maxim 2 pe zi.
Eu cand am pofta de ceva dulce beau un pahar de pepsi fara zahar si fara cofeina,este permis,asa am baut si data trecuta si am slabit,deci merge si acum
pooh spune:
Eu nu gasesc pepsi fara cofeinaSi mi-e pofta de dulciuri de nu mai pooooottttttDaca beau un pahar de pepsi sau orice dupa ora 15,seara nu mai adormPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
bely spune:
Eu gasesc aici cola fara cofeina si 0, dar chiar nu-mi place gustul ei.. asa ca beau cola 0, e buna! cel putin pana acuma a functionat in alte diete.
Giova spune:
dar de ce vreti fara cofeina? e interzisa? doar se bea in cura.
Am papat la pranz gratar din muschiulet d eporc si cu fasole...la un moment dat imi venea sa si am abandonat. acum sper sa rezist pana mai tarziu, pe la 18 sa pap cina, care trebuie sa fie orice altceva in afara de ce am papat la pranz.
Azi imi voi cumpara niste seminte si cola/pepsi fara zahar. sa vad ce gasesc la magazinele de cartier.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Giova,vreau fara cofeina,sa o pot bea seara,cand ma loveste pofta de dulcePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Giova spune:
Neatza!
M-am cantarit azi si aveam cu 100 gr in plus fata de ieri. oare sa fie din cauza de CM venit aseara?
asa sunt de dezamagita ca-mi vine sa mananc toate dulciurile din casa...nu am prea multe, dar m-as da si la biscuitii copiilor.
Nu e bine sa te cantaresti zilnic, e clar....ajuta la psihic cand e cu minus, dar cand e cu plus iti vine sa mori.
Azi voi face niste piept de pui cu ardei si putin ulei de masline, ca si garnitura mazare boabe.
La MD inca nu stiu....nic nu mi-e foame, dar ceva trebuie sa gust. Probabil putina branza.
Pooh eu nu am treaba cu cofeina. am luat ieri un Pepsi Light la 0,50l si am baut dins ticla vreo 3 guritze. Nu-mi pun in pahar ca ma intind....
Mai bine cu limita.
revin mai tarziu sa scriu meniul de azi.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Neata!!!Eu nu mai scriu meniul de ieri ca nu are rostSper sa rezist in we,ca tare greu e...Insa cred ca e greu cu orice dieta,ca de nu...de mult fotomodel as fiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Dienuta79 spune:
Neata!!!!
Giova,Pooh fi-ti tari si sa faceti fata la orice tentatie ar aparea
Aseara am facut si eu muschi de porc la cuptor si mi-a mai ramas,mai si mazare cu carne de pui de ieri,asa ca azi nu o sa mai gatesc nimic,ca m-am saturat de stat prin bucatarie,mai imi fac o salata ceva si gata.Si mie mi-a venit ieri CM si m-am trezit dimineata lac.
Giova spune:
Pooh sa inteleg ca ai fentat? sau ...?????
Dienuta super ca ai scapat de gatit. sper sa-mi ramana si mie pt. maine ceva, nu dau nici copiilor, lor le-am facut altceva. M-am saturat si eu de gatit.
De dim. am papat putina branzica si acum astept pranzul.
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
da,Giova,am fentat....dar nu e grav,macar nu-mi sta capul numai la fructe(am mancat si altceva in afara de fructe,dar noah....nu a fost cine stie ce)Si daca chiar nu mai pot,o sa mananc 1-2 fruct/zi.Sper sa nu ma taxeze prea tare cantarul,insa decat sa fiu tot timpul frustrata si dupa o perioada sa ma mut in frigider,mai bine asaDienutza,bravo,scapa de bucatarealaSi eu fac azi mazare cu carne de pui,poate-mi ramane si pe mainePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg