Dieta South Beach (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am mancat acum la 18:20 legumele de la pranz si un cremvust. am fost cu copii prin mall si prin parc si mi-era o foame, nu am mai avut che fsa fac altceva.
pooh votat. bafta!
Bely vezi ca nu am citit in context. super idee, fac si eu cand mai cumpar dovlecei.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mi-am luat si eu cina.....musch de porc la cuptor muraturi.....Gustarea a fost o portie(sau doua?) de nuci caju,sa se termine odata pungaMai aveam in plan un iaurt,poate reusesc sa-l aman pe mainePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dragele mele!!!
Azi nu am avut timp sa intru pe net,am fost la cumparaturi,am venit am facut mancare la sot,am calcat o gramada de haine, mai devreme m-am uitat la Ezel.
Azi am mancat prima oara la 2 niste fasole cu o salata de rosii si catraveti si la 7 am mancat o salata cu 2 oua fierte,o cutie cu ton,ceapa si salata verde ,niste nuci si cam atat pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Pooh nu stiu daca sunt permise muraturile,ca au multa sare si ingrasa,eu mananc rosii,muraturile le evit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienutza,nu mori de foame?Mi se pare mie ca mananci fff. putin?sau poate mananc eu prea mult?Stiu ca nu prea sunt indicate muraturile,astea erau insa fara zahar si mai picanteCe aveti azi in meniu?Eu cred ca o sa fac pastele lui Bely,in rest improvizez....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

eu mananc muraturi, putin, nu in cantitati mari.
am dat jos in 3 zile 1,4 kg. In prima zi -900, 2: -100, 3: -400.
Eu sunt multumita, sper sa o tin tot asa.

Ziua de ieri a trecut chiar foarte bine...nu ma asteptam sa rezist asa.
Sper sa merg inspre bine.

Azi nu stiu ce sa mananc. Poate fac niste fasole pastai cu usturoi, merg sa vad daca mai am prin congelator. am gasit, salvarea mea.
MD: omleta din 2 oua cu sunca si conopida murata
G: fistic
P: fasole cu usturoi si un gratarel
C: nu stiu...ceva legume, sau ce ramane de la pranz.

Iar vin cu intrebari salata de beouf putem manca? fara morcovi, cartof...maioneza se accepta din cate am vazut.
Miercuri plecam la Munchen si mi-e groaza ca nu stiu ce sa pap pe drum. pe acolo se gaseste ceva pe placul meu.

Dienuta mai ce restrictiva esti. Tu mananci ca la carte. cat ai dat jos?
Pooh pana la urma e buna mazarea sau nu? Dienuta ce zici? parca tu ai mancat, nu?

o zi buna fetele...merg si eu la pitic, ca mi-a intors deja casa cu fundu'-n sus.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Buna dimineata!!
Giova eu m-am cantarit luni si ma mai cantaresc tocmai lunea viitoare,nu vreau s-o fac zilnic.Da si mie mi se pare ca mananc putin,dar cred ca mi s-a micsorat stomacul,ceia ce e f bine,eu stiu ca cartofii si pastele fainoase nu sunt permise in prima faza
Am mancat si eu mai devreme omleta cu sunca presata de curcan si mozzarela .
Azi imi fac si eu o mazare cu carne de pui,ii pun si ceapa si putin bulion

Mergi la inceput

Cand am tinut prima data dieta ,am avut cartea,care acum a ramas in Rom,dar am avut notite scoase din ea si le am la mine,va scriu exact care sunt legumele permise:fasole verde si uscata,mazare,varza,castraveti,rosii,vinete,ciuperci,spanac,gulii,dovlecei,usturoi,ceapa.

Mergi la inceput

Dienuta mersi de info. Citeam pe culinar, ca rosiile nu prea sunt ok in prima faza, ca au continut mare de carbohidrati. Nu mai stii dupa cine sa te iei.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Mi-am editat cina de aseara, pui grill + un pahar mic cola 0
Giova, daca nu pui cartofi si morcovi in salata de beouf merge si maioneza putin,putina Cica o rosie e permisa pe zi!
Eu nu m-am cantarit inca sa vad pana cand rezist, oricum am inceput dieta cu 62
Ziua 3
MD iaurt slab 0,1% + o feliuta branzica + o cafea neindulcita
G 5 nuci
P 2 feliute sunca de pui + feta + o rosie
C somon la gratar cu salata verde.

Mergi la inceput