Dieta South Beach (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
si mie mi-e groaza de weekend, cand mancam toti la masa....vai..si am luat o painme asa moale si frumos mirositoare...numai gandul la ea imi este.
Mi-a ramas si mie pui cu mazare pt. maine la pranz.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Neatza!
Haideti la o .
Azi cantarul a aratat mult mai bine. Sa fie si efectul ceaiului? ziua beau mult ceai verde cu vanilie si lamaie, seara un plic de antiadipos...si merg la wc de 3-4 ori/zi. cred ca-si face efectul si cel verde cu vanilie, altfel nu-mi explic.
Meniu pe azi:
MD: omleta din 2 oo cu branzica si jumate castravete murat
G: fistic
P: piept de pui cu mazare (de ieri)
C: inca nu stiu...ceva salata sau un cremvusti.
si o zi faina sa aveti.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Neata!!!
As bea eu o cafea cu tine,dar mie nu-mi face bine cafeau,ma iau dupa aia niste palpitatii de nu mai pot,asa ca am renuntat de mult timp la cafea.
Azi nu stiu ce o sa mai mananc,mai am si o portie de mazare si una de fasole,niste peste ceva o sa-mi mai fac si vreo salata.Abia astept sa ma cantaresc luni,numai ca eu am probleme cu constipatia,fac o data la 3 zile,am incercat pe aici tot felul de ceaiuri si prafuri,dar nu-si fac efectul,doar dulcolaxul are efect si o sa iau unul acum
pooh spune:
Hello!!!!Ieri am fost fff. cuminte,imi propun sa fiu si azila felPana acum am mancat 3 cremvursti cu pic de telemea....La pranz probabil niste varza calita,seara vad io...o salata,cu ou/ton/etc.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
pooh spune:
Eu fara cafea nu functionezPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Giova spune:
eu functionez cu si fara cafea, dar ce-as mai bea in fata compului dimineata? este deja un obicei sa beau cafeaua pe forum...asa ca nu pot.
Dienuta nasol cu constipatia. eu nu am probleme cu asa ceva.
Pooh super ca nu ai fentat. eu cand fentez...slabesc. cand tin strict...nimic.
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
cu-cu!
Dienuta, incearca sa faci o cura cu Magneziu si papa fructe uscate, caise si prune de preferat, nu e ok pe termen lung dulcolax. Ft bine se iasa si cu ceai verde dar asta: http://www.mamanatura.ro/frumusete/slabire/ceaiuri/ceai_antiadipos_30_doze-p10004419
Giova spune:
Lucico nu scapam de tine nici aici?...glumesssssc.
Ceai din linkul pus de L. folosesc si eu.
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Lucicooooooooooooooo,,nu te bagi la faza 2SB?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg