LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 9
ada_coman spune:
E minunat Vlad!!! Dragul de el, auzi stie el ce face!!! :)))
Mara imi pare tare rau sa aud ca esti asa obosita. Maine e vineri si urmeaza doua zile de odihna. Eu nu stiu ce m-as face, sunt tare rea de somn...abia ma dau jos din pat la 9-9.30, dar ne si culcam cam dupa 12 noaptea.
Chiar ma gandeam zilele astea ca daca trebuia sa ma intorc de pe 30 dec la job, cred ca incepeam c-un medical, ca nu eram in stare sa ma trezesc la 7. :))
La mine acu dorm toti...nu stiu, zau, la noapte ce vom face...
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
bpaula spune:
Multumim de voturi fetele
Si mie mi-a fost tare greu cand am inceput serviciul, primele 2 saptamani ma gandeam ca niciodata nu o sa mai pot sta la calculator sa muncesc fara sa mor de durere de cap. Dar cu timpul m-am mai obisnuit.
La mine din februarie incepe programul de 8 ore, pana acum am fost cu 6 ore. Desi am prins multe zile si cu 7-8 sau chiar 9 dar psihic stiam ca nu e obligatoriu sa stau alea 8. Acum cand ma gandesc ca ajung acasa dupa 17..uffffffff...
Trezirea de dimineata la mine nu e o problema...as prefera un program 7-15 daca s-ar putea decat sa stau pana la 17 de la 8
Super tare Vlad cu frazele lui. Al meu mai nou are o boala cu becurile, zicea mami ca de cum se trezeste o pune sa aprinda becurile..si la sufragerie si le aprinde singur.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
ada_coman spune:
Paula, sincer si eu prefer program 7-15, chiar daca e devreme Insa la vechiul job programul era 7.30-17.30 (in cel mai fericit caz, insa de multe ori trecea de ora de final ). Avand 2 copii, nu pot pleca dimineata la 7 si sa ma intorc cand o da Domnul.
Multumim si noi pt voturi! Sunteti tare dragute!
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
lisssa_ana spune:
Ia uitati ce va primi Ana de ziua ei de la prietenii ei:
www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3767185" target="_blank">http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3767185
Mama de Ana si 14+
bpaula spune:
Super cadou lissa!
Ada la orarul ala se ducea tot avantajul ca plecai dis de dimineata. Ideea tocmai asta era sa te poti intoarce mai devreme acasa pentru copii. Cred ca am pierdut cand ai zis, ti-ai schimbat acum recent serviciul sau ai renuntat la asta si acum cauti? Scuze ca nu mai retin
O zi buna sa aveti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
Naty spune:
lisa
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
micola spune:
La multi ani gastii de pe 14 ianuarie! sa cresteti mari si sanatosi! numai ca nu prea va cunoastem, ca mamicile nu prea mai trec pe aici..
Azi a plans iar de cand a vazut cladirea...pana cand am plecat eu...dar s-a potolit mai repede, adica a tacut cam la 2 min de cand s-a inchis usa..
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Fff frumoasa bucataria ce o va primi Ana.
Paula, da in urma discutiilor avute, s-a ajuns la concluzia ca e mai bine pt noi sa cautam altceva.
Daria
Karina
POZE
ada_coman spune:
Bianca Maria
Nathalie Stefana
Ioana Ruxandra
Andrei Damian
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Daria
Karina
POZE