LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi ce ma-m distrat cu Carol II!
tai linistita, la varsta asta a sarcinii nu se vede prea clar sexul. Mie mi-a zis ca nu are rost sa-mi spuna, ca oricum nu e cert ca-i asa si nu are de ce sa ma amageasca.
Am tot insistat si mi-a zis ca parca e o putzulica. Dar eu nu am crezut. Si iaca!

irina cu laser, ale mele erau din alea in afara. La cine te-ai dus?

lisa citeste povestea Nadiei. O sa vezi cum credeam eu ca niciodata nu voi putea iubi pe nimeni ca pe Ioana.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

votat fotomodelele

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

cristi ce ma-m distrat cu Carol II!
tai linistita, la varsta asta a sarcinii nu se vede prea clar sexul. Mie mi-a zis ca nu are rost sa-mi spuna, ca oricum nu e cert ca-i asa si nu are de ce sa ma amageasca.
Am tot insistat si mi-a zis ca parca e o putzulica. Dar eu nu am crezut. Si iaca!

irina cu laser, ale mele erau din alea in afara. La cine te-ai dus?

lisa citeste povestea Nadiei. O sa vezi cum credeam eu ca niciodata nu voi putea iubi pe nimeni ca pe Ioana.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Asa, asa...nu mai stiam unde am citit despre aceleasi ganduri.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ada, Paula, am votat si eu licuricii ieri, dar astazi nu mai mai lasa?? de ce oare?
Adita, l-am votat pe Razvanel, ce baiat mare s-a facut!!

Cristi, bafta maine la eco, sa fie asa cum iti doresti, cu roz .Citindu-te pe tine, parca o aud pe cumnata mea care de cand se stie si-a dorit fetita si o sa aibe acum 2 baieti....cel de-al doilea se va naste in februarie.S-a obisnuit cu ideea si acum nu mai concepe altfel, plus ca este mai econom sa ai doi de acelasi sex, pot imparti aceeasi camera, jucarii, hainute...etc.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Naty,fff emotionanta povestea

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Cris multumimi, doar o singura data se poate vota!
Multumim si celorlalte fete!

Lisa, mai tuseste Ana?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Cris, multumim de vot!
Ada, nici acum nu pot vota, nu inteleg de ce! doar o data am vrut sa votez poza, dar vad ca primesc acelasi raspuns - nu am evaluat corect?!
Multumim celor care ne voteaza
Multa sanatate licuricilor!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Gata, am votat fetita chic!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bebelusi, scaunul meu arata cam asa, nu mai stiu firma :
http://pentru-bebe.ro/scaune-pentru-luat-masa-multifunctionale-din-lemn/541-scaun-de-masa-din-lemn-color-blue.html

il am de apropae 5 ani si nu s-a deteriorat.flavi mai deseneaza pe el. e f util si la varste mai mari.e f rezistent.am dat pe el 170 ron.

in alta ordine, am inceput serv de luni si sunt varza de oboseala, as adormi la comanda, oriunde si oricum.

sanatate tuturor!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ce stiti despre Colostrum cu probiotice pentru imunitate???E de la ChildLife si am auzit ca e f bun

Sa va mai spun ce a mai zis Vlad azi.....strigam la el sa nu mai sara in pat ca o sa cada si face buba si il doare (am strigat la el de vreo 5 ori), la care el, foarte enervat imi zice "Lasa-ma ca tiu eu ce fac".....am crezut ca lesin de ras....de unde le-o scoate nu stiu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput