LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
aditapop spune:
Buna, fetelor, LA MULTI ANI!
Noi iarasi ne-am bagat in concurs aici si iarasi imi pun increderea in voi ca ne votati, asa cum ati facut de fiecare data
MULTUMIM CELOR CARE NE VOR VOTA!
link aveti la semnatura, va pupa mami si Razvan
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
bebelusi spune:
Cristi, daca nu-i fetita , ni le dai noua
Fetelor, am inceput sa eau ceai de lactatie si de colici, vad ca are efect cel de lactatie.Sa stiti ca am incercat ieri sa ii dau numai san si am crezut ca o iau razna, sa stau cu ea atarnata de gat, si ea era obosita si maraita ca nu dormise deloc, mi se pare ca o chinui si pe ea si pe mine, Eu stiu ca voi suntetoi bine intentionate dar nu pot sa fac asta. O sa beau ceai de lactatie ca sa ii vina ei mai mult lapte si mai usor, poate asa va trage suficient si va renunta singura la supliment
Inca ceva, este cineva dintre voi care nu mai are nevoie de scaunul de masa si vrea sa il vanda?ma intereseaza pe mine, pentru ca nu am pentru fetita. Bineinteles ca nu imi trebuie acum, ci peste 5 luni cand incepem diversificarea.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor mai am si eu nevoie de cateva idei
- ce cadou sa iau nasilor care o boteaza pe Irina?as vrea ceva mai deosebit, ca oamenii astia cam au de toate
- daca aveti idee de ceva marturii de botez frumoase si de invitatii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
sdcristian spune:
crisspy maine la 5 dupa masa
pati - eu nu am scaun de vanzare ca e rupt tot, dar l-am luat cu 125 de lei de la help net, e primii pasi. a tinut ok pana pe la un an cand s-a gandit carol sa scoata vata din el
inca mananca in el dar nu mai are legaturi...
decadou la nasi nu stiu ca noi nu le-am luat nimic, nu stiam ca se practica. dar eu zic a nu icoane - noi am tot primit cadou icoane cand ne-am mutat aici, si-s toate tip bizantin, nu ni se potrivesc deloc cu casa, le tinem in dulap. nu ca nu ar fi ele frumoase dar... trebuie sa se si incadreze in mediu
mama de Carol (29.12.2008) si 13+
bpaula spune:
sdcristian iti doresc sa fie fetita si sa te umpli de roz prin casa si eventual apoi sa trimiti si la mine o samanta de fetita . Rozul il poti tine la tine ca eu nu ma dau in vant dupa ros insa e adevarat ca tare imi doresc o fetita.
Insa oricum ar fi imi doresc curand un bebe sanatos fie ce-o fi. Ca fetita sau baiat oricum nu mai am scapare si o sa ma omoare cu zile taica su si Marius si bebele ce-o veni (indiferent de sex) cu masinile. Unde mai pui ca si la servici tot numai de masini e vorba asa ca...nu ramane decat sa imi fac curaj si eu sa iau carnetul ca nu ma incadres in peisaj nicaieri.
Patricia eu sper sa ma tina scaunul si pentru bebe ce-o sa vina desi rotile au cam cedat de pe acum si Marius inca il foloseste.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
lisssa_ana spune:
SAlutari si de la noi!
Patricia,la noi nu se practica cadourile pt nasi. Dupa cum zicea Cristi,si noi am primit la orice ocazie icoane,pe bune ca nu mai am unde sa le pun,multe le-am trimis acasa unde mai am de la neamuri.
Cristi,ei...ce a fi a fi! Si ce daca va fi tot baiat,ai vazut ca la noi la gravidute 99% sunt baieti,fi mandra...o sa fi o rasfatata.
Noi mai avem pana pe 12 februarie cand mergem iar la control,atunci s-ar putea sa ne faca eco de trim 2 si sa aflam...ce vrem...chiar nu conteaza,pe mine Ana ma umple de iubire,daca asa avea un baietel m-as bucura la fel ca si cum daca as avea o fetita.
Mie imi e frica de altceva,imi e frica ca ANa intotedauna va fi preferata mea,o iubesc de nu mai pot si sincer nu imi pot inchipui sa mai pot iubi atat de mult,sper sa ma insel,stiu ca ii voi iubi egal,stiu ca va fi tot al mea/a mea...dar acum ma bucur de ea si nu imi vine sa cred nici acum dupa 2 ani ca e copilul meu.
A invatat poezia:"o fetita cu fundita/a aplecat la gradita/si taticul e supatrat/ca de ce n-are baiat/uite asa cum ma vedeti/nu ma DAU PE % BAiETI... ultimul vers il tipa de fericire si chicoteste si danseaza si aplauda...mor cand o vad
don' mind me... sunt mai sentimentalaplang din orice,este singurul meu simptom de gravidoasa
Mama de Ana si 14+
ada_coman spune:
Lisa ai sa poti iubi de 2 ori la fel de mult!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
bpaula spune:
Noi am luat la nasa un set cu colier si cercei, nu foarte scump, ceva de argint, simplu. Si la nasul i-am luat o rama foto care are mai multe rame, i-am lasat pe ei sa puna ce poze au vrut deci n-au fost nevoiti sa puna poze cu Marius. Si mai si stiam ca nu au rame.
Icoana tocmai ce am primit si noi de la socrii si zau daca stiu unde sa o pun, mai ales ca si mare si cu auriu si mie nu imi place auriul. Mi se pare prea impozanta pentru casa si gustul meu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
aditapop spune:
Ada, multumim de vot
Eu nu reusesc nicicum sa votez la tine! imi spune ca evaluarea nu a fost transmisa? e vreo problema cu votarea (mai devreme am reusit sa votez o poza, cand am trecut la tine, nu m-a lasat!)
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg