LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da, tot ce conteaza e sa fie o fetita sanatoasa.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cristi daca nu mi-am dorit io fetita si nu is lesinata in cap dupa toate motatele de aici zau ca nu stiu cine mai e... Asa ca te inteleg tare bine si cu toate astea eu zic sa te bucuri din suflet de sarcina si sa te rogi sa iti fie copii sanatosi. Si daca va fi sa fie baietel o sa vezi ca sunt si avantaje sa ai doi la fel. Nu lasa nimic sa iti tulbure bucuria lunilor astea. Nici nu stiti voi ce dragi imi sunteti cu burtici si cat va invidiez ca treceti inca o data prin asa experienta faina.
Acum cand ma uit la cei doi flacai stiu ca sunt ceea ce mi-am dorit!

Mergi la inceput

aalina, io vroiam 2 fete. da am sperante de data asta, ca el mi-a aratat ceva foarte mare care cica ar fi putza. si la 12 saptamani nu are cum sa fie atat de mare, la carol la 13 abia abia se vdea ceva. asa ca zic ca nu s-a priceput.

va anunt eu maine seara ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Patri ce scump e Vladut cu Irina ...tare sunt curioasa si eu sa vad cum reactioneaza Razvi cu bebelusul.

Aalina sa dea Dzeu sa se adevereasca pt Micola, stiu ca isi doreste f tare un bebe.

Micola eu zic sa mai ai rabdare, cred ca e normal sa planga pana se obisnuieste. Ati incercat sa-l duca tati la gradinita? Sau pleaca prea devreme?

Cristi bafta maine la echo si sa dea Dzeu sa fie cum iti doresti tu.

Eu la fel ca Micola, pentru mine mi-as dori o fetita dar pentru Razvi mi-as dori un fratior...ce o fi, sanatos sa fie. Oricum eu nu ma simt deloc insarcinata, nu am nici o pofta, nici o greata. Atata numai ca de la lasatul de tigari am inceput sa mananc ca sa-mi ocup timpul si m-am ingrasat ceva... in rest nimic. Martea viitoare merg si eu la echo sa vedem ce mai face samburica.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ufff cand va aud...abia astept sa vina aprilie sa ne apucam si noi ne munca pentru bebe2...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

Patricia ce scump e Vlad si ce fratior grijuliu!

Cristi bafta la eco si sa fie asa cum iti doresti!

Crisspy e bine ca nu ti-e rau Imi amintesc ca mie de asta mi-a fost frica, sa nu-mi fie rau si sa stau in pat, dar am scapat la ambele sarcini.

Bpaula trece repede timpul si acusi se intoarce Marius acasa.

Micola sa vina un nou bebe in viata voastra.

Daca aveti chef si va place Daria chic, va rugam un vot!

Nu stiu cine m-a pus sa particip, ca eu nu-s prea norocoasa de felul meu...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumim frumos celor care ne-au votat pana acum!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, stati asa, ca noi nu ne-am pus pe treaba serios pt bb 2, e doar in mintea mea...adica nici nu ne super-protejam, dar nici nu ne-ar parea rau sa fie..doar ca tibi nu e convins inca 100%, zice sa vedem ce si cum cu jobul meu...are si el dreptate, intr-un fel, ca e nevoie si de bani, ca doar din astia traim..
Doar voi stiti ca eu deja as vrea sa raman...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!

Mister e din nou la Lynn, planul ar fi sa termin curatenia (ieri mi-a luat mai mult decat ma asteptam, ca mi-a dat mult de furca aspiratorul pana m-am lamurit ca era infundat cu un carlig de rufe!)Cred insa ca ma bag in pat pentru un "nani mic", nu de alta dar sunt cam zombie azi. Jupan s-a trezit la 5 si un sfert dimineata (probabil a visat ceva urat), nu a vrut cu noi in pat, nu a vrut la el in pat, in final ne-am lamurit care-i pohta ce-o pohtea: nani cu mama pe canapeaua din living! Nani vorba vine, ca dupa ce ne-am instalat pe canapea mi-a spus cum face ceasul de pe perete "tick-tock, mama, tick-tock!", mi-a explicat cine mai e prin casa: "kitty miau hiding" "wow toys box!" "choo-choo train!" si asa mai departe, apoi a vrut toast, juice, cioco, cereale etc (deh, si-a incercat si el norocul poate poate pica ceva), iar la 6.05 a decis ca e vrea televizor. Si uite asa am inceput ziua noi si cocosii. Am atipit un pic pe la 8, dar ... cum am spus, acum cant si eu ca Dolores O'Riordan de la The Cranberries "Zooombie, zooombie heh heh!!"

Bebelusi, ce scump e Vlad cu "ubita" Dragutul de el! Sa stii ca a pus binisor in greutate fetita, eu as zice ca pentru un bebe asa micut e bine.

Micola, asa si noi cu bb2. La noi culmea, eu sunt aia care as mai astepta cel putin pana in vara, sa vedem clar ce se intampla cu jobul lui tati (tot contract work, fondurile sunt cum sunt) si cat de bine ma descurc cu jobul nou. Tati ar vrea bebe cat de repede, il inteleg, daca maine as descoperi ca-s gravida sigur m-as bucura, desi nu ar fi planificat si ne protejam (eu iau pilule). Alexutu, sa se obisnuiasca repede cu gradinita. Sa stii ca si al meu la childminder papa de toate cele (copiii se iau unul dupa celalalt), acasa e mai mofturos.

Cristi, sa fie bebe sanatos, si daca e fetita e minunat (daca e baietel e excelent) Si sa treaca si greturile de tot

Lisa, voi cum mai sunteti? Nici tu nu mai ai mult pana afli ce ai in burtica, nu?

Paula, hai ca nu mai e mult pana in aprilie .

Ada, votat Daria chic

Irina, tare fain v-ati distrat voi la munte! Ce multe garzi ai... plus centrul de gravidute...te admir cat de mult poti sa lucrezi si sa te imparti si sa le faci pe toate atat de bine!

Crisspy, felicitari pentru lasatul de fumat si tot asa, sa stea greturile departe de tine!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

voi nu intelegeti

eu deja i-am facut rochite, are paturica roz, are hainute roz.

eu am nevoie sa fie rooooooooz

are si nume de fetita. daca-i baiat cum sa-i zic, carol II?

Mergi la inceput