LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola am incercat cu suzeta dar nu o vrea

Din ciclul "Vlad si fetita":
- fetita tuseste, iar Vlad zice "pune mana la gulita, mama....zii sa puna mana la gulita"
-fetita plange, iar eu ii zic lui Vlad "Vlad, zii fetitei sa nu mai planga", iar Vlad ii zice: "nu mai pange ubita mea" (cred ca l-a auzit pe mircea)

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Roxana pai cred ca o iau razna daca nu avem un program, adica sa ii dau asa una intr-una....plus ca parca laptele de mama se digera in 2 ore , si nu e bine sa ii dai mai devreme, daca ma iau dupa fie mea....ar trebui sa ii dau incontinuu.

Apropo, mai stiti cat mananca un copil de 2 saptamani?Cati ml?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Parerea mea e ca aia cu laptele de mama care se digera in 2 ore e folclor. Tine copila cat mai mult si des la san. E mai greu la inceput, apoi se va regla putin programul.

Cat papa un bb? Cat vrea.

Te-ai prins ca tin la subiect, nu?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Doamne ce frumos e cand povestesti de amandoi Patricia!!! Felicitari pentru crestere!

M-a amuzat cand ai zis Micola ca poate nu le da paine la mancare...imediat m-am gandit la al meu ca nu mananca paine mai deloc. Si eu zic sa fii directa si sa intrebi ce si cat a mancat copilul.

Crisspy . Ce sa zic, la mine e acum o perioada departe 2-3 saptamani, sper ca nu mai mult. In rest a fost mereu cu noi asa ca inteleg si tristetea ta. Dar acusi vine si bebe2 si o sa stai cu amandoi acasa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

E prea dimineata pentru mine

Citeam ce a scris Paula si ma gandeam cand a ramas insarcinta Micola de am ratat anuntul... Apoi am vazut ca e Crisspy... Micola daca iti doresti bb2 sper sa fie o prevestire Daca nu, inseamna ca tre sa imi beau cafeaua

Ce scump e Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

E prea dimineata pentru mine

Citeam ce a scris Paula si ma gandeam cand a ramas insarcinta Micola de am ratat anuntul... Apoi am vazut ca e Crisspy... Micola daca iti doresti bb2 sper sa fie o prevestire Daca nu, inseamna ca tre sa imi beau cafeaua

Ce scump e Vlad.

Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita!

Mergi la inceput

asa
Neata everybody!
Azi a fost jale maaaaare. de cand am ajuns in fata gradinitei....si pana cand am plecat eu...sper sa rezist si sa-l las...Mi-au zis ca plange putin si apoi e cel mai cuminte, toata ziua..pana apar iar la pranz, sa-l iau..
De mancat, am intrebat si ieri cica a mancat ciorbita si un pic din felul 2.asa au zis si ieri. mi-am amintit ca de marti am inceput si cu Osteocare si probabil ca asta ii da si pofta de mancare...
Patricia, ce frumos. mi s-a pus un nod in gat cand am citit:"ubita mea"
Paula, Alex baga paine al greu. eu ii dau cu lingurita si el indeasa painica trebuie sa ma misc repede, ca alfel umple gurita de paine si nu mai e loc de altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

micola, la noi e afisat meniul pe toata saptamana, si de fiecare data intrebam ce si cat a mancat (mananca tot, scuipa doar carnea), cat a dormit, daca l-a vazut dna dr.

sa nu cobesc, dar vad ca dupa 2 luni de broncho vaxom acuma a mers 3 saptamani la gradi cate 9 ore pe zi si nu are nici macar muci. mare lucru, mai ales ca de cand e la gradi e tare pupacios. inainte nu dadea pupici, acuma iti da una doua. l-am intrebat daca la gradi a invatat sa se pupe si a zis ca da. asta ca sa intelegem noi de ce era tot timpul racit.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

aaa, pai si aici e meniul zilnic afisat, eu intreb doar daca si cat a mancat.
eu am inceput cu septilin. e a doua luna. daca merge cu asta, ramanem cu el si pt la anul, daca nu, incercam bronho vaxom.

tu esti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

astazi da, ca ieri nu am mancat decat cativa biscuiti si am dormit mult.

maine mergem la eco acasa la mures, sper sa imi zica ca e fetita, ca aici mi-a zis ca e baiat si am avut o cadere nervoasa saptamana trecuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

astazi da, ca ieri nu am mancat decat cativa biscuiti si am dormit mult.

maine mergem la eco acasa la mures, sper sa imi zica ca e fetita, ca aici mi-a zis ca e baiat si am avut o cadere nervoasa saptamana trecuta.

eeeeeee!
ce-i asta?
nu ai vrea un fratior pt Carol? sa fie sanatos, asta conteaza.
sincer, eu, pt sufletul meu, imi doresc o fetita, dar pt Alexu un fratior..asa ca, ce-o fi, numai sa fie! si sa fie sanatos(-oasa)

Mergi la inceput