Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Nu mai e nimeni pe aici????? Eu astept sa vina sotul cu niste lapte si sa fac niste melcisori cu lapte, ca imi e pofta

Simo iti trimit pm cu mail-ul meu, asta daca vrei sa imi trimiti poza, bineinteles.

Bebe al meu a fost tare vioi astazi, sunt asa mandra de el. Doamne ce trece timpul, maine poimaine ne vom tine pruncii in brate, abia astept.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33 Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea noi suntem mari bautori de lapte....in fiecare vineri, sambata cand mergem la cumparaturi luam 10-12 l de lapte pt o saptamana

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Felicitas burtica , e foarte frumoasa!

Catank ce mai faci? Esti bine sanatoasa?

Anamira, Dorinuta mai intrati fetelor si pe la noi, sa stim de voi, mai ales tu DOrinuta, care ai fost azi la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33 Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

chiar andreea tot am vrut sa te intreb, sper sa nu te superi, cate kg ai luat???

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea noi suntem mari bautori de lapte....in fiecare vineri, sambata cand mergem la cumparaturi luam 10-12 l de lapte pt o saptamana

AMR 6 s !!!

Mamaaaaaaaa, bravo voua. Eu beau cam o cana sau doua pe zi, dar de obicei o cana si asta cu nessquick, ca simplu nu imi place. Ai cumparat ceva astazi? Cum te mai simti, ca am citit ca ai luat no-spa ca aveai dureri???

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:

chiar andreea tot am vrut sa te intreb, sper sa nu te superi, cate kg ai luat???

AMR 6 s !!!

Nu ma supar, cum sa ma supar nu am de ce. Am luat vreo 13, eu maine ma cantaresc sa vedem cum a evoluat saptamana aceasta. Ce ma intristeaza e ca ma trezesc umflata, abia imi pot misca mainile. Dl dr mi-a zis ca e normal in sarcina sa imi amorteasca mainile, dar imi creeaza o stare de disconfort, e cumplit. Sa vedem cu cate kg voi termina sarcina, dar sincera sa fiu cred ca ajung la 20, desi abia daca mananc. Si apa cand o beau o simt pana in gat.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

andreea scrisesem, ca am fost la o prietena la magazin si am pus hainute deoparte pt bubulina ca peste o sapt incep reducerile la ea. in rest lucruri marunte, gen strampi, colanti, etc.
am umblat prea mult ieri si azi si de acolo durerile. am stat in pat de pe la 14.30 si au trecut.

da....no suntem 3 in casa care bem lapte!!! :))

te intrebam, de kg pt ca stiut ca te plangeai la un moment dat. cel mai probabil retii apa, din aceasta cauza te si trezesti cu mainile umflate...

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:

andreea scrisesem, ca am fost la o prietena la magazin si am pus hainute deoparte pt bubulina ca peste o sapt incep reducerile la ea. in rest lucruri marunte, gen strampi, colanti, etc.
am umblat prea mult ieri si azi si de acolo durerile. am stat in pat de pe la 14.30 si au trecut.

AMR 6 s !!!

Sa stii ca am citit ce ai scris, dar uite ca mi-a jucat feste memoria. Deci, intr-o saptamana o sa vedem si noi pozici. Sa le stapaneasca sanatoasa.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Yasmi multumes

Andreea daca as putea ti-as trimite si tie cateva gogosele
Monas felicitari !!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 26s

Mergi la inceput

Yasmi cred ca retin ca si genunchii sunt umflati, iar daca stau putin mai mult in picioare sau plec in vizita pe undeva, laba piciorului mi se umfla cumplit. Mai are vreuna dintre voi asa ceva???? In ajunul Craciunului am plecat de acasa cu o pereche de cizme si m-am intors cu alta, intrucat in cateva ore mi s-au umflat picioarele cumplit.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput