Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 22
mandreeac spune:
Nu mai e nimeni pe aici????? Eu astept sa vina sotul cu niste lapte si sa fac niste melcisori cu lapte, ca imi e pofta 

Simo iti trimit pm cu mail-ul meu, asta daca vrei sa imi trimiti poza, bineinteles.

Bebe al meu a fost tare vioi astazi, sunt asa mandra de el. Doamne ce trece timpul, maine poimaine ne vom tine pruncii in brate, abia astept.
![]()

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
bb_yasmi spune:
andreea noi suntem mari bautori de lapte....in fiecare vineri, sambata cand mergem la cumparaturi luam 10-12 l de lapte pt o saptamana ![]()
![]()
![]()
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34
AMR 6 s !!!
mandreeac spune:
Felicitas 
burtica , e foarte frumoasa!
Catank ce mai faci? Esti bine sanatoasa? 

Anamira, Dorinuta mai intrati fetelor si pe la noi, sa stim de voi, mai ales tu DOrinuta, care ai fost azi la dr.
Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
bb_yasmi spune:
chiar andreea tot am vrut sa te intreb, sper sa nu te superi, cate kg ai luat???
34
AMR 6 s !!!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea noi suntem mari bautori de lapte....in fiecare vineri, sambata cand mergem la cumparaturi luam 10-12 l de lapte pt o saptamana mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 34AMR 6 s !!! |
Mamaaaaaaaa, bravo voua. Eu beau cam o cana sau doua pe zi, dar de obicei o cana si asta cu nessquick, ca simplu nu imi place.

Ai cumparat ceva astazi? Cum te mai simti, ca am citit ca ai luat no-spa ca aveai dureri???

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi chiar andreea tot am vrut sa te intreb, sper sa nu te superi, cate kg ai luat??? mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 34AMR 6 s !!! |

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
bb_yasmi spune:
andreea scrisesem, ca am fost la o prietena la magazin si am pus hainute deoparte pt bubulina ca peste o sapt incep reducerile la ea. in rest lucruri marunte, gen strampi, colanti, etc.
am umblat prea mult ieri si azi si de acolo durerile. am stat in pat de pe la 14.30 si au trecut.

da....no suntem 3 in casa care bem lapte!!! :))
te intrebam, de kg pt ca stiut ca te plangeai la un moment dat. cel mai probabil retii apa, din aceasta cauza te si trezesti cu mainile umflate...
34
AMR 6 s !!!
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea scrisesem, ca am fost la o prietena la magazin si am pus hainute deoparte pt bubulina ca peste o sapt incep reducerile la ea. in rest lucruri marunte, gen strampi, colanti, etc. am umblat prea mult ieri si azi si de acolo durerile. am stat in pat de pe la 14.30 si au trecut. ![]() ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 34AMR 6 s !!! |
Sa stii ca am citit ce ai scris, dar uite ca mi-a jucat feste memoria. Deci, intr-o saptamana o sa vedem si noi pozici. Sa le stapaneasca sanatoasa.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
millie spune:
Yasmi multumes 

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
26s
mandreeac spune:
Yasmi cred ca retin ca si genunchii sunt umflati, iar daca stau putin mai mult in picioare sau plec in vizita pe undeva, laba piciorului mi se umfla cumplit. Mai are vreuna dintre voi asa ceva???? In ajunul Craciunului am plecat de acasa cu o pereche de cizme si m-am intors cu alta, intrucat in cateva ore mi s-au umflat picioarele cumplit.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani