Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce ma oftic ca voi vb de camerele copiilor, eu nu o sa am una pt ea...o sa doarma cu noi si daca e cuminte dupa cu sora-sa...
asa e cand stai cu chirie...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

hai ca abia m-am trezit si ce-mi va ochii...

tot eu sunt aia care sunnt vazuta ca e certareata si cauta nod in papura???

Andreea, eu doar mi-am spus parerea si am primit un raspuns cu semnul exclamarii! ca vezi ca fii-miu asa pe dincolo, pai daca fiul, baiatul prietenei sau nepotul e bine mersi ca nu a avut landou, asta nu inseamna ca e o parere universal valabila sau ca a descoperit adevarul absolut, nici eu nu am descoperit America si nici nu am s-o afirm vreodata, am si spus in mesajul meu, suntem multe, avem opinii, avem si dreptul sa ne dam cu parerea ca de aia suntem pe un forum public , cine suntem noi sa spunem ca e asa cum spun eu sau tu? ca o spun eu sau madutza sau mai stiu eu cine ? de aia am spus, cauta, citeste, informeaza-te daca inca esti in dubii, nu fa ca mine sau ca nu stiu cine daca nu esti sigura... tehnologia din ziua de azi ne ajuta sa cautam si sa gasim multeeeeee informatii pe net, sigur ca nu e sursa 100% cea mai credibila, dar uite ca pe vremea maica-mii functiona asta cu copilul prietenei mele asa pe dincolo ca atunci nu era internet sau atat de multe carti din care sa citesti sa te informezi, deci eu numai am vrut sa spun ca nu parerea mea sau a ta e cea mai buna, trebuie sa te informezi!!!! ca noi aici spunem una alta, ne dam cu parerea, dar doar atat, pana o sa fim puse in fata faptului implinit... eu spun acum ca vreau ;landou ca nu imi place scoica, dar stiu eu sigur ca atunci cand o sa fiu sa am si landou sa si folosesc, nu o sa fiu sa imi schimb parerea ??? eu pana acum am citit, m-am informat si cumpar ca asa consider eu ca e bine pentru bebe si sanatatea lui, pentru coloana lui...si multe altele sunt motivele pentru care vreau landou, dar sa nu mai intram in detalii,....... fiecare face ce vrea , cum crede ca e mai bine pentru copilul ei... nu trebuie sa vina cineva sa imi spuna, draga , daca ai bani si iti permiti , cumpara-l dar arunci banii pe fereastra... ca si daca arunc banii pe fereastra care-i problema cuiva ? am bagat mana in buzunarul cuiva ??? eu nu inteleg de ce tinem sa punem pumnu in gura la cineva cand isi spune parerea???
eu am spus, eu asta cred si asa si pe dincolo, am mai vorbit noi de scoica versus landou si de atunci stiu parerea multora in legatura cu asta si de asta am spus ca e doar parerea mea, nu am impus la nimeni, nu am spus faceti ca mine ca asa ca mine e bine, am spus informati-va si lasati-va liberul arbitru sa judece , fiecare are un cap pe umeri si cred ca nu il tinem degeaba acolo , deci fara jigniri, apropouri si altele de genu asta ca e un forum public si se discuta, nu se baga pumnu in gura!!!
Asta una, al doilea, daca voiai sa spui ca am hormni su bla bal uri de asta , puteai sa spui , strumphitza, asa pe dincolo, dar ce sa vezi, numai madutzei ai avut ceva sa ii spui, mie numai sa imi dai de inteles ca-s cu capu , nu ? nu-i nimic, stiu ca-s cu capu si mai stiu ca ce am pe limba si gandesc o si spun, deci asta-s eu , ce sa ii fac, nu imi place sa pup la stanga si la dreapta sa fiu acceptata ca nu am nevoie de asa ceva, sincer... deci iubeste-ma sau uraste-ma , eu mi-am spus parerea, stai si judeca acum si vezi si din unghiul celalalt cum stau lucrurile, nu numai din unghiul prin care ai vazut mai devreme

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Hai ca m-ai lasat masca!!!!! Ti-o spun cu toata sinceritatea, nu ma asteptam la un asemenea raspuns! In tot ceea ce am scris, nu m-am referit la absolut nimeni, nici la tine, nici la nimeni, mi-am scris pur si simplu parerea. Ca te-ai simtit cu musca pe caciula, e sincer problema ta, insa eu faceam referire, chiar si la mesajul lui Yasmi, care a zis ca nu mai scrie despre carucioare ca nu vrea sa se certe cu nimeni, iar mie, mi se pare normal ca si tu si Yasmi si Madutza si oricine sa isi spuna parerea, ca nu avem de ce sa ne certam. Asa ca , sper sa nu mai adopti o astfel de atitudine ca nu ai de ce, nimeni nu cred ca ti-a zis nimic, iar eu nici atat. Am scris in general, daca voiam sa te nominalizez, crede-ma ca o faceam fara nicio jena, dar eu nu intru pe forum ca sa ma cert cu absolut nimeni, ca nu am de ce, abia daca va cunosc. Mie imi place linistea si urasc certurile, nu stiu de ce ai adoptat tonul acesta, dar ma rog, fiecare face asa cum considera. Mereu te vezi vizata si nu inteleg, nimeni nu iti zice nimic de rau. Astept mai multa maturitate si atat. E un forum in care discutam despre tot ce este mai frumos in viata, nasterea unui copil, asa ca..........

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

cate ies?
din portia asta eu am facut 30 , le pui cu lingurita in tigaie la prajit...

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

wowww 3o buc??? super. maine incerc! pare tare usor./

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

sunt 30 de bucatele... mai precis...ca sunt mici...

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna seara fete harnice la scris. M-am intors de la eco si sunt obosita dar multumita. Bebicii mei au luat in greutate ( baietul are 976 grame iar fetita 902) si sunt bine. Fata iar m-a facut de ras pt ca e agitata rau si se alrega pe acolo . Dar am reusit sa-i vad fetzishoara pentru prima oara. Sunt tare bucuroasa, desi nu-mi dau seama deloc cu cine seamana...cu frate-sau aduce:) insa daca seamana cu mine sau cu sotul meu...vom vedea abia la nastere sau dupa aia.
Va pup, ma duc s afac baie, ca-s epuizata rau (ma gandesc daca acum cand oa ii vad ma consum asa,,d=apoi cand o sa-i am langa mine)

26+

Mergi la inceput

Simo eu vreau sa vad poza , cum sa fac sa o primesc. Pentru mine e foarte important, daca il pierd si nici nu stiu????? Cum ma poti ajuta. Sa iti trimit mail=ul meu pe pm??????

Yasmi daca te referi la mine, eu nu ma cert cu nimeni, nu am de ce, insa trebuia sa ii dau un raspuns, nu de alta , dar m-a lasat masca.

Millie cand papi o gogoasa, sa te gandesti si la mine, ca e delicioasa reteta ta.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

sa-ti traiasca, Monas, sa te bucuri de ei

69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna seara fete harnice la scris. M-am intors de la eco si sunt obosita dar multumita. Bebicii mei au luat in greutate ( baietul are 976 grame iar fetita 902) si sunt bine. Fata iar m-a facut de ras pt ca e agitata rau si se alrega pe acolo . Dar am reusit sa-i vad fetzishoara pentru prima oara. Sunt tare bucuroasa, desi nu-mi dau seama deloc cu cine seamana...cu frate-sau aduce:) insa daca seamana cu mine sau cu sotul meu...vom vedea abia la nastere sau dupa aia.
Va pup, ma duc s afac baie, ca-s epuizata rau (ma gandesc daca acum cand oa ii vad ma consum asa,,d=apoi cand o sa-i am langa mine)

26+

Felicitari! Sa creasca si mai mari si sa stea cumintei la mami in burtica!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Roxy super patutul si perdeaua imi place foarte mult! Nu ai luat si masa de infasat???/ SA le stapaneasca bebelina sanatoasa, sunt foarte frumoase. Si eu am luat pampersi asa!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput