Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
monas felicitari!!!!! 

mada gata shopingul???? ce cumparasi??? 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34
AMR 6 s !!!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Yasmi multumes ![]() Andreea daca as putea ti-as trimite si tie cateva gogosele ![]() Monas felicitari !!! mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 26s |

Draguta ca intotdeauna. Acum adulmec mirosul gogosilor. Multa sanatate Timeei, imi pare sincer rau ca are febra.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
bb_yasmi spune:
andreea DA EU AM PATIT LA PRIMA SARCINA!!!!!

34
AMR 6 s !!!
SSABrya spune:
fetelor am si eu parola de la contul comun, dar spuneti-mi si mie unde este contul, cum trebuie sa intru, sunt mai mica si nu stiu 

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo o sa stea si mami tau cu voi?? mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 34AMR 6 s !!! |
Pai daca ne mutam la curte, casa noastra e lipita de a lor, avem curtea comuna. Ei sunt deja mutati acolo de vreo 5 luni. Daca reuseste cu pensia si-i iese decizia mai repede voi avea si sprijin

Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Andreea, ti-am trimis
. Sa stii ca si eu sunt umflata, imi raman dungile de la ciorapi pe picioare, nu mai am nici un inel pe degete, imi sunt umflate si mari...Pe langa constipatie si toate cele..Dar astea le-am dus la fiecare sarcina,asa ca...sunt oisnuita.
Millie, sanatate multa va doresc, sa-si revina fata rapid!
felicitas, a mai crescut burtica, da nu e chiar asa mare
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
antguess spune:
hello
am fost si eu la cumparaturi de mancare...bate vantul in frigider. cat am fost plecata, primele hainute ale micutei mele s-au spalat la masina. acum le intinde mama si maine le calcam si le punem in pungute
sora mea din elvetia a fost iar la cumparaturi pentru mine azi, mi-a cumparat hainute..nu stiu inca ce pt ca nu a ajuns acasa sa imi arate pe skype, o sa imi trimita iar pachet...ce bine cu astfel de surori pt ca eu nu vreau sa cumpar nimic si deja am aproape tot ce am nevoie
Am si eu o intrebare pentru butricile care sunt la 28 de sapt sau au trecut
ce greutate aveau micutii vostri la saptamana 28 sau pe aproape????
va astept cu raspunsuri pt ca..am senzatia ca fetita mea e cam micuta
va pup
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
Stefana spune:
Buna, burtici! Sunt cam obosita. Am muncit mult azi si bebe s-a miscat incontinuu si imi parea asa de rau ca nu ma pot opri sa sta sa ma uit la el. A fost foarte jucaus de dimineata. Acum se mai odihneste, dar stiu sigur ca diseara isi reia dansul, ca de obicei pana noaptea tarziu. Mi-e asa de drag... 
Roxy, e fff frumos patutul. Dar nu e transformer, nu? Ca ala are doar o latura cu bare, restul sunt pline. Tie cum ti se pare? Suficient de solid?
Speranta, ti-au venit produsele de la bebedesign? Si eu tot asa vreau sa iau de la ei tot ce tine de patut, transformerul, cu comoda inclusa, salteaua, salteluta de schimbat si lenjeria de pat cu tot cu aparatori. Mi s-a parut ca au preturi bune fata de ce e pe piata. Sa-mi povestesti cum sunt, daca materialele sunt de calitate, rezistente etc.
Lalely, si eu am avut aceleasi dubii ca si tine, daca sa dau atatia bani pentru ceva ce o sa folosesc doar putin timp. Insa m-am gandit la confortul lui bebe si am ales sa iau ceva bun, dar second-hand. Uita-te pe bazar aici sau pe okazii, poate iti place ceva. Eu tot mereu urmaresc bazarul, sa vad daca e ceva fain. Deja am comandat niste hainute super, de firma, la preturi ff mici, pe care noi nu mi le-as fi permis. Le spal, le calc si gata. E ca si cum le-as fi primit de la o prietena. Uite de ex carucioare 3 in 1 la preturi rezonabile: carut1, carut2, carut3. Bafta! Sa iei cea mai buna decizie pt voi si pt bebele vostru!
Scrish, sper ca esti mai bine. Si eu trecut printr-o spaima ca a ta, in week-end, dar a trecut. Sper ca dupa nastere sa ne uitam in urma si sa radem ca ne-am speriat degeaba. 
toate gravidutele
Stef
28+ cu
Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
bb_yasmi spune:
antguess al meu buburuz avea la 28+4z avea 1300 gr.... dar sunt atat de irelevante masuratorile astea.....totul depinde de dr cat de corect pune cursorul...1 mm mai incolo si se schimba total situatia....

34
AMR 6 s !!!
bb_yasmi spune:
stefana au produse frumoase si culori super!!!! eu le-am vazut produsele ca au magazine la noi in oras. plus camera fetitei e facuta pe comanda la ei. 

lalely, da, stefana are dreptate, mai bine cumperi unul second si de firma si calitate superioara. 

34
AMR 6 s !!!

26s