Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
SSABrya spune:
[quote]citat din mesajul lui speranta2008
buna dimineata
SSABrya – eu am schimbat dr pe la 26 saptamani…– eu am schimbat dr pe la 26 saptamani…eram la dr Albu, de la Medlife si din cauza costurilor, am cautat dr…Acum sunt la Dr Moldovan de la Municipal. Sa nu iti faci griji ca vei gasi dr care sa te monitorizeze si care sa aibe grija de voi…
Municipal este acelasi spital cu Universitar? si eu tot din cauza costurilor vreau sa schimb doctorul. Am o prietena care va naste cu Vasilescu Sorin la Universitar, ma gandesc sa ma duc si eu la el.
Am auzit ca e f curat spitalul si sunt conditii f ok.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
26+ , adica Ayanna
millie spune:
Buna
.Astanoapte mi-a facut febra 40 iar dimineata am fugit cu ea la urgente ca nu reuseam sa-i scad febra.Off sracuta e din nou pe injectabil si culme e ca pana aseara nu era nici un semn ca nu s-ar simti bine ca ar avea ceva la gatulet,nu tuseste ,nu-i curge nasucul . mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
26s
SSABrya spune:
Fetelor ati auzit de vreunul din doctorii acestia Vasilescu Sorin, la Universitar si prof dr. Hudita Decebal, Cantacuzino si CMU.
Din cate am inteles ambii doctorii sunt pro nastere dupa cezariana, ceea ce imi doresc si eu foarte mult.
Va rog mult sa ma ajutati daca aveti ceva informatii despre ei sau despre alti doctrori care practica VBAC.
27+ , adica Ayanna
SSABrya spune:
Pentru fetele care intrebau de pompa manuala de la Avent.
Eu am folosit la Bryanna una, folosita inainte de o verisoara, dupa care a folosit=o si fina mea.
Mie mi s-a parut foarte buna, ca si biberoanele Avent.
Acum mi-am cumparat una noua care nu contine BPA.
Si daca va intereseaza sa gasiti mai ieftin cautati pe okazii.
De acolo am cumparat eu pompa cu sistem de stocare VIA, cu 8 biberoane avent si un sterilizator electric Avent - alte accesorii, toate import UK, fara BPA si ma-au costat 430 lei cu tot cu transport.
In farmacie gasiti pompa cam la 180=200 si sterilizatorul cam 400 lei, asa ca dupa mine, cred ca am facut super afacere.
Eu zic ca pompa este f buna si pt atunci cand vrei sa pleci undeva si lasi papa aks pt bebe sau pleci cu el si nu il poti alapta, ai biberonul deja pregatit.
Acum fiecare face ce crede ca este mai bine.
27+ , adica Ayanna
cami_antonia spune:
lalely
cum adica 1-2 luni folosesti landoul?
noi l-am folosit 9 luni de zile pana nu a mai incaput fata in el
desi statea deja in fundulet de la 7 luni
ieseam seara cu ea
si dormea super bine in el
noi abia de la 9 luni am folosit carutul sport
si mi s-a parut esential
mai ales daca mergi cu masina
pe distante mari
bebe a stat super bine in landou
dar vb lui yasmi
nu vreau sa confing pe nimeni
da mi se pare ciudat sa zici ca il folosesti doar 2 luni
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
simonacip spune:
Am luat baietii si am mancat o ceapa cu branza si painica calda...Mi-a fost pofta
SI cica ceapa si usturoiul ar scade colesterolul
..eu care n-am avut niciodata probleme cu colesterolul asta...
Roxy, e super camera, perdelutza, patutul, geaca. F frumoase. Sa le poarte fifi sanatoasa! Vad ca ai si pampersi. trebuie sa mai iau si eu pampersi si servetele umede...si nu stiu dc imi ajunge o camasa...Eu am gasit la 820 mii la Etam. Frumusica , dar cam scurta. Tousi parca e cam mult... Da-mi te rog mailul tau sa pun poza aceea, e prea scabroasa s-o pun aici
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cami_antonia spune:
fug si eu sa dau mancare fetei
revin
abia acum am reusit sa citesc tottttttttt
asa imi place
sa am ce sa citesc
va pup pe toateeeeeee
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
simo....paine calda....

ce imi place!!!! de fapt tot ce e de panificatie, cu aluat :) imi place....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34
AMR 6 s !!!
felicitas spune:
Fac si eu acuma upload la 2 pozici! am promis mai de mult, da domnu' sot mi-o furat aparatu si nu l-o mai adus acasa, asa ca mi-am facut eu doua opoze la a mei acasa.Sic. Ca daca stau dupa el, sa fiu fericita daca oi avea poza la bebe cand l-oi naste.![]()
Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S
ailed_dota spune:
yasmy si eu sunt moarta dupa panificatie

, cred ca de chestiile astea imi e cel mai dor...si astia au aici o gramada e specialitatea lor...
o sa ma uit si la cam , aici e mai ieftin decat chicco si peg-perego...
pompa e obligatore?sau pot sa astept 2-3 zile..?
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11