Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo....paine calda.... ![]() ![]() ce imi place!!!! de fapt tot ce e de panificatie, cu aluat :) imi place....![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 34AMR 6 s !!! |
si eu sunt la fel...Si am mancat si 200 gr de curmale azi..cu mandarine ca altfel erau cam dulci..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
simona ce poate fi asa scarbos? ca doar este normal. mie nu mi se pare nimic scarbos. dar iti trimit PM acum.

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

bb_yasmi spune:
ailed pune ochii pe o pompa si dc ai nevoie in spital il trimiti pe sot sa iti aduca.....numai sa nu te prinda nevoia urgenta noaptea 

felicia mare burtica!! a crescut!! 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34
AMR 6 s !!!
roxy_s spune:
simona ti-am trimis PM.

eu azi am vrut sa-mi iau un strudel cu mere sau un trigon dar n-am mai luat.
33+
AMR 6 sapt!!!

bb_yasmi spune:
eu mi-am terminat de papat salata....impartita cu iasmi ![]()
si acum trecem pe portocale.....fata asta a mea ar manca intr-una fara pretentii mari 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34
AMR 6 s !!!
millie spune:
Mie mie pofta de gogosi si daca Time face un pic de nani ca astazi nu a dormit deloc la cat e de maraita ,ma pun sa fac
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
26s
felicitas spune:
Gata am pus burtosu de 33 de saptamani din lateral si din fata, am slabit iara 2 kg deci am 79 si am mancat jumate de ciocolatica neagra.A fost bunn!
Vissai o burtica super frumoasa. Pentru mancarimi cel mai tare ma ajuta uleiul de germeni de grau, hidrateaza foarte bine, ca am o piele uscata si nu e asa uleios ca si uleiul de maslina, sau alte uleiuri.
Roxy ce imi place camera, mai ales perdeaua cu Tweety!!! Super!!! Cand va vad ce evoluate sunteti chiar trebuie sa ma pun pe treaba!
Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S
ailed_dota spune:
millie era reteta aia data de cineva de pe forum , se fac instant
1 ou, 200 ml iaurt, 150 faina o lingurita praf copt, se amesteca si se pun in ulei incins cu lingurita.. cand se scot se dau prin ce vrei tu.. zahar pudra, nuca, fulgi de cioco, scortisoara
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
roxy_s spune:
felicitas chiar ca a vrescut burticuta, foarte frumoasa este

millie nu mai zi de gogosi. n-am mai mancat de ceva vreme, cred ca ar fi cazul sa-mi iau. eu nu fac pentru ca una imi ajunge. dupa aia stau calare pe ele si nu vreau![]()
![]()
33+
AMR 6 sapt!!!