Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
scrish poate iau camera de la tata si fac poze sa se vada ca lumea si culorile ca asa.... iti zic , este mult mai frumoasa in realitate, culorile astea vii se vad altfel. asa in poza nici zugraveala nu se vede.

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

scrish spune:
roxy, asa sa faci, astept
stiu cum e cu culorile astea, si noi am luat pt bebe un covor cu noante diferite de verde, foarte vii, care insa intr-o poza cu tlf nu se vad ft bine...oricum, din ce am vazut, mi-a placut enorm de mult

eu sunt cu mesterii in casa acum, au venit sa monteze dulapul pt bebe si masuta mea de machiaj. acum nu mai am rabdare pana pe 20 februarie sa vina si la mine patutul si sa va fac poze![]()
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
roxy_s spune:
scrish tu ai luat tot de la bebedesign parca? ca nu mai stiu. ce culoare? 

33+
AMR 6 sapt!!!

scrish spune:
roxy, nu, eu am luat de la altii, babyna se numesc, mobila alb cu verde, un verde foarte vesel care m-a dat pe spate
imi plac tare mult culorile vii pentru bebei
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
roxy_s spune:
scrish si mie la fel imi plac culorile vii si vesele.

abia astept sa ne pui poze.

33+
AMR 6 sapt!!!

pisucmic spune:
Roxy, ce camera frumoasa, si dulce!
Viss, ce burta faina ai! De unde ai luat pilota de bebe, imi place tare mult!
Scrish, tu n-ai album? ca nu-l gasesc.
Ma duc sa ma intind un pic 
Pupaturi tuturor 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s28 cu un
dragalas
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeeee
ieri am fost la Z
am gasit pe langa pungile alese sapt trecuta inca vreo cateva lucrusoare pt antonia si pt finutii mei
m-am mai relaxat
dar tre sa vad cand ma programez acu la eco
ca deocamda nu am reusit
mada sunt la cititul inceputului de capitol
ai ajuns azi la Z?
am vazut ca ai intrebat de port bebe .... eu am de la chico ... a costat cam mult .... 200 ron ... da si-a meritat banii ... am purtat-o f mult pe antonia in el .... si il voi folosi si la bebe2
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
roxy_s spune:
pisuc

cami sa foloseasca printesica sanatoasa lucrusoarele

eu inca nu iau port bebe, sa vad mai incolo.
33+
AMR 6 sapt!!!

strumphitza spune:
roxy, frumoasa perdeluta si patutul bebelinei 
si ce gata esti tu aoclo, si pampers si costumas
eu le-am trantit pe toate intr-o comoda si nici nu le-am spalat, pampers nu am luat , nimic nimic... numai hainutele alea atata atunci, acum nu stiu ce mai astept sa iau si restu de pe listuta , cred ca primavara ![]()
si da mai roxy, cred ca ar trebui sa nu mai citesc si eu tot ce se scrie si se gandeste de mine, si sa pun la spate , cum se spune... sau sa citesc printre randuri, dar vezi tu, asta e defectu` meu... vad si aud tot si plus ca mai si inteleg apropourile rautacioase si jignirile, nu e ca bati shaua si iapa nu pricepe ![]()
Scrish, de acord cu tine, si eu cumpar landou sa previn , vorba englezului, Better safe than Sorry! si la fel ca tine, cunosc si eu un caz cu ceva probleme din cauza scoicii(scaunului de masina
). Nu mai spun mai mult ca de azi inainte pe cuvant de pioner chiar nu ma mai bag in nicio discutie, ca vad ca nu-s acceptate parerile... oare cum o fi sa fie cand vor fi bebei aici si toata lumea o sa isi dea cu parerea si nu mai stii ce sa alegi sa faci sa fie bine? 
![]()
Pisuc, hai ca ne iubesti ![]()
te asteptam cand ai tu timp, duminica dimineata sigur 

Gata, e timpul sa ies si eu pe afara la ceva cumparaturi de papa ca bate vantu prin frigider![]()
si sa iau si o gura de aer rece curat ca vad ca mi se incing prea tare creierii in casa , de aia vad ca nu e bine sa te trezesti de dimineata, ca departe nu ajungi, numai in discutii, polemici, controverse... ia maine sa nu ma mai trezesc deloc la 5 jumate , sa dorm si eu mai mult 
_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
roxy_s spune:
strumphitza eu zic sa te apuci si tu sa mai iei una alta, chiar daca mai ai timp, dar le iei si tu asa incet, incet nu sa umblii atunci dupa toate odata sa nu mai stii pe ce sa pui mana![]()
![]()

33+
AMR 6 sapt!!!