Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

acum ca am mancat mi-e somn, ma duc si eu sa trag un pui de nani e ora 10 abia apoi am de iesit la ceva shopping de mancare ca a inceput sa bata vantu in frigider

ne auzim/vedem mai tarziu

o zi buna

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burtici la noi inca este dimineata ca abia ne-am trezit ,nush unde bag atata somn

vadulcik pe burtik pe toate de la a la z

_
29 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burtici??/

Doamne, Doamne, de la o simpla discutie despre carucioare, se pare ca hormonii va joaca feste. Eu una, va spun ca si Madutza ca am o prietena, al carei puisor face astazi un anisor si nu a avut landou si nu are nici probleme cu coloana. Pana la urma fiecare cumpara in functie de ce crede si de buget , evident.

Madutza ma bucur ca ai putut sa te odihnesti. Eu culcata la ora 1:30 m-am chinuit pana la 4:00 , m-am zvarcolit de pe o parte pe alta si cred ca am mai reusit sa atipesc undeva pe la 8 si ceva, dar foarte putin. Durerile de coloana ma omoara.

Scrish ma bucur din suflet ca nu ai nimic si ca este totul f bine. AI mare grija de tine, iar curatenia generala de saptamana viitoare poate avea loc, doar daca nu vei participa si tu. Ai grija ca nu sunt bune aceste dureri.

Roxy eu nu stiu ce sa spun despre pompele de san, cert este ca eu voi primi una electrica de la Avent , iar verisoara mea a fost extrem de multumita de ea.

Speranta ma bucur din suflet ca ai iesit din spital. Asteptam sa ne aduci vesti de la eco si ai grija de tine.

Monas te asteptam cu vesti de la eco.

Parca mai mergea cineva azi la dr, dar nu mai retin, oricum tinem pumnii oricui merge la dr.

Yasmi spor la cumparaturi si sa ne arati si noua ce achizitii ai facut.

tuturor. Nu mai am idei, as fi vrut sa va scriu mai mult, dar ma doare si spatele, nu am o stare excelenta.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

si voiam sa va zic ca astazi plec la mama la tara si o stau vreo cateva saptamani asa ca nu o sa pot sa scriu de citit o sa va citesc de pe tel dar nu pot raspunde de pe tel ca nu i din ala performant si nu imi da voie sa ma loghez

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Gata , mi-am adus aminte........Dorinuta iti tin pumnii pentru azi cand mergi la dr si chiar daca nu prea ai timp, poate intri sa ne spui si noua ce ai facut, cat are bebe si toate cele.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

si voiam sa va zic ca astazi plec la mama la tara si o stau vreo cateva saptamani asa ca nu o sa pot sa scriu de citit o sa va citesc de pe tel dar nu pot raspunde de pe tel ca nu i din ala performant si nu imi da voie sa ma loghez

_

TE asteptam cand te vei intoarce. Ai grija de tine si drum bun.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac iar n-ai dormit? cred ca as fi terminata daca n-as dormi. si eu ma mai trezesc dar adorm la loc dupa vreo 2 ore. acum iar am perioada aia de dormit ca valiza si asa bine este. dar vin imediat si insomniile sunt sigura. ce bine ca si tu primesti pompa.

djlaura iar pleci? asa mult stai? atunci sa ne auzim cu bine , sa ai grija de tine si de bebelina.

dorinut da, te asteptam cu vesti bune de la eco. ai venit la bRasov sau unde mergi la doctor?

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

as vrea sa stau cateva saptamani dar sa vad daca nu cumva dupa 3 zile fac ca si data trecuta,la 10 seara l-am pus pe tata sa ma aduca acasa cu masina ca maxi clar nu mai era asa tarziu deci sa vedem cat stau

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac iar n-ai dormit? cred ca as fi terminata daca n-as dormi. si eu ma mai trezesc dar adorm la loc dupa vreo 2 ore. acum iar am perioada aia de dormit ca valiza si asa bine este. dar vin imediat si insomniile sunt sigura. ce bine ca si tu primesti pompa.

djlaura iar pleci? asa mult stai? atunci sa ne auzim cu bine , sa ai grija de tine si de bebelina.

dorinut da, te asteptam cu vesti bune de la eco. ai venit la bRasov sau unde mergi la doctor?

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Da Roxy sunt terminata si toata lumea imi spune odihneste-te acum, ca dupa ce vine bebe nu vei mai putea dormi, dar eu nici acum nu pot dormi, asa ca, poate voi avea parte de un bebe cat de cat cumintel, oricum sunt sigura ca ma voi descurca. Va invidiez pe voi cele care veti naste mai devreme, dar evident imi astept randul, ca nu vreau sa nasc prematur, insa abia astept sa il tin pe bebe in brate, sa pup, sa il miros, sa il mangai.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun ca eu ma uit pe DIscovery travel & living la " Jon si Kate plus 8" ( e vb despre acea tipa care a nascut sextupleti) si imi zic mereu, daca ea a reusit cu 8 copilasi( ca mai au 2 fete) eu cu unul sunt sigura ca voi putea. E foarte frumoasa emisiunea si incepe de obicei pe la 8 seara, dar mai e si in cursul zilei cate un episod. O sa va destindeti daca va uitati.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput