Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetite! Stiu ca ne apasa pe toate hormonii, dar nu va certati va rog. Fiecare isi spune parerea, fiecare face cum crede de cuviinta.
Scrish Duphastonul este echivalentul sintetic al Utrogestanului, adica progesteron sintetic, nu iti face griji cumnata mea l-a luat toata sarcina, si are doua minunatii de copii sanatosi gemeni.
Am sunat la o farmacie Dona de la noi din CJ si mi-a spus ca au absorbante Natracare la alta farmacie din CJ, azi ma duc sa iau.
Ieri am fost la o prietena in vizita. Am vazut-o pe Maya, fetita ei, de 5 saptamani, e asa scumpica, dar ieri mi-a venit gandul ca nu o sa fiu in stare sa am grija de bebelina,sunt o habarnista. Noroc ca sotul meu are cat de cat habar, a ajutat la cresterea a 3 nepotei, dintre care 2 gemeni, la care s-a implicat mai mult. Asa ca eu sunt inversul lui Strumph, eu sunt Nick la noi.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa spun azi eu cu Salo_Sama intram in saptamana 33, deci am schimbat semnatura!
Si azi trec pe la servici la husband sa vad caruciorul ales de sotiorul meu,, cica-i roz. O sa vad eu daca imi place.

AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata ati plecat toate ? iar v-am speriat cu gura mea mare ?

scrish, stai cuminte si lasa curateniile si stai la patut ca sa treaca burtica

speranta, bine ai revenit acasa si bafta la doctor maine

dorinuta, sa intri sa ne spui cum a fost la eco azi , sa ne aduci vesti bune despre bebe Edy

Irinuca tu nu mai spui nimic sau inca bagata in munca ?

Donna, cum e cu legile ? cu simptomele cum stai ?

Ally , nu ai terminat de cetit ?

salo_sama, iar ai absent de la cafea maine sa nu te prezinti fara croissante

Dinora, nici o veste de pe la tine ? ce face bebe ?

Fetele din Suedia, unde umblati ? eu inteleg ca aveti o iarna grea si multa zapada, dar chiar asa la hibernat ati intrat si voi ca ursu? va asteptam cu vesti bune

MsBB , iar ai disparut ca ala in ceata ? Ce mai face burtica? Andra ? bine sanatoase?

dyadya, zuzico de la Ieshi , pe unde esti ?

Copiloi, sper ca esti acasa in concediu si tolanita pe canapea si nu la munci inca sa mai treci pe la noi sa ne spui ce face bb

Pisuc, nu ne mai iubesti deloc ? iar ai intrat la munca si nu mai vii pe la noi deloc? sau e asa bine si frumos in noua casuta de nu mai ai timp, acum ca ai si cablu ma gandesc ca daca in timpul saptamanii nu apari, duminica dimineata la schimbat semnatura sigur apari

DanaMi, tu de mult tare nu ai mai trecut pe la noi , cum mai esti si cum te simti ?

Antguess, iar ocupata ? sau suparata cu huzbandu? sper ca nu

Stefya, tu ce mai faci? te mai doare ceva dupa cazatura aia?

Am uitat poe cineva ? care se considera nedreptatita sa treaca frumusel la apel sa dea raportu

Hai va pup si ma duc sa pap si eu ceva de mic dejun, ca rosii si oua vad ca nu primesc inca

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Carucioarele de la "Primii pasi" cum sunt??
Sunt ok?

Caci acolo am gasit ceva la 1000 ron 3 in 1.
Parca de firma asta nu s-a scris nimic pe aici...

Cred ca acum nu mai vb nimeni de carucioare sa nu se creeze discutii...Hai mai mamici...dati-va cu parerea..ca nu suparti pe nimeni

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

speranta eu zic ca o sa fii multumita de patut ca este frumos. tu ce culoare ai luat?

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Noi am primit pompa manuala de la avent + carucior 3 in 1 de la Bertoni.

Inca nu le-am folosit, dar ambele sunt solide si practice :)

31 +

Mergi la inceput

ina ce pompa manuala ai primit? aia care v-am aratat-o adineauri?

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare! Pompita de muls pot sa o primesc de la cineva din familie, vreau sa zic folosita, oricum se fierbe ?

AMR 7S

Mergi la inceput

felicitas daca ai noroc sa o primesti...esti cea mai fericita cum sa nu ai voie, ai normal.
si eu as vrea asa, dar....

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Ms Roxy !

AMR 7S

Mergi la inceput