Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
lalely07 spune:
Yasmi..nu te supara pe noi..
.
Nu te certi cu nimeni si eu apreciez parerile tale...Stiu ca ai dreptate...dar ma deprima pretul la cele 3 in 1..Reduceri,reduceri dar tot este foarte mult fir-ar sa fie...
Hai nu te supara...fiecare isi spune parerea..eu care habar nu am si nu am experienta..tu cu experieanta..alte fete care au folosit si varianta ieftina (fara landou)
Eu sa stiti ca apreciez fiecare raspuns de pe forum chiar daca nu este intocmai cu convingerile mele...De asta suntem aici..sa imapartasim idei,ganduri,experiente
25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
scrish spune:
va 
pe toate, sunteti intr-adevar exceptionale

am citit acum cate ceva despre duphaston, am vazut ca multe fete il luau la inceputul sarcinii ca sa fie sigure ca se fixeaza si ca nu exista amenintare de avort...acum ma bazaie pe creier de ce mi-a dat acum, in sapt 28, dar nu mai imi bat capul, o fii stiind ea mai bine ca mine...
tot azi am mai aflat ca reducerea care se aplica la spitalul unde o sa nasc eu nu se mai aplica, pentru ca se pare CNAS nu le-a dat nici un ban...deci o sa scot pentru cezariana 95 mil, sau pentru naturala 65...bine ca suntem pregatiti ca altfel o luam razna
cat despre carucioare, si eu sunt adepta landoului, vreau sa previn orice posibila problema a coloanei lui bebe prin folosirea lui! nu mi se pare atat de mult o chestie comerciala cat ceva care e pentru sanatatea lui!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
ailed_dota spune:
pe mine chiar ma interesa discutia pe tema carucioare...
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Cristi a stat in scoica si in carucior si este f sanatos, nu are nici coloana stramba si nici alte probleme. Deci daca va permiteti sa cumparati landou este f bine, daca nu, nu se intampla nimic la copil! Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cu Catalina IoanaAMR 5 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
madutza, nu e nevoie sa o spui asa apasat
da bune si alea ca fac si eu de-o omleta , ca si asa nu am mancat nimic inca la micul dejun 

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
roxy_s spune:
madutza

ia sa caut si pompa avent sa vad cum este si cum arata.
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

roxy_s spune:
madutza de asta zici?

http://www.all4baby.ro/produse/1870-pompa-manuala-avent-scf30020.aspx?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
33+
AMR 6 sapt!!!

lalely07 spune:
Scrish..nu te ingrijora cu progesteronul..Eu sunt in saptamana 26 si iau in continuare Utrogestan care tot ceva de genul este..Asa ca stai linistita.
Si cred ca voi lua pana la sfarsitul sarcinii....
Nu am patit nimic de la el..si nu am nicio problema cu el...
25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bulina_mica spune:
roxy
roxy draga, sa stii ca cele de la avent, pompele manuale adica sunt in oferta la diferitele lanturi de farmacii cuplate cu biberoane si tetine. Cel mai ieftin tot la dona am gasit. asa ca poti sa mergi sa cercetezi si nu cumperi, doar ii arati sotului daca e cazul. Am inteles ca si biberoanele de la ei sunt cele mai bune.
Gravidutza fericita 32+ cu 
roxy_s spune:
bulina 

o sa merg si o sa ma interesez. si asa este, nu cumpar inca, vad cum sta treaba dupa nastere si daca trebuie iau atunci.
a mai gasit si aici una la pret mai bun
http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/biberoane-sterilizatoare/
asa ca, am de unde lua daca o sa am nevoie![]()
![]()
33+
AMR 6 sapt!!!

speranta2008 spune:
buna dimineata
Eu sunt acasa, maine ma duc din nou la ecograf sa vedem cat a mai luat bebele... va multumesc tare mult pentru gandurile voastre...
am reusit sa citesc din urma ..sunteti extrem de harnicute...
mandreeac – am fost laMunicipal. Intradevar e tare greu si urat in spital, important este bebele…Multumesc
bb_yasmi bebele tau e ca la carte, si la greutatea si la pozitia…Felicitari!!! Ma bucur ca te-ai mai linistit…Placenta 2 – nu e nimic grav, cica e normal, eu stiu ca e de bine, mai ales la varsta sarcinii……Bebele meu la sapt 32 avea doar 1750 …. Asa ca al meu e micut!!!!
Viss – felicitari pentru achizitii! Sunt tare frumoase!
simonacip – LA MULTI ANI! Am intrat abia astazi, dar vreau sa iti urez multa sanatate si o sarcina fara probleme!
roxy_s – Dr Pop are un renume, pe mine m-a dezamagit profund…Maine ma duc la eco sa vad ca bebele creste, probabil voi fii urmarita saptamanal , sa ma linistesc…
Roxy – ieri am primit comanda de la Bebe Design…am aceleasi emotii ca si tine…
lalely07 – este minunat ca ai in burtica o comoara, nu trebuie sa te mai gandesti la aceea boala nenorocita :endomtrioza, trebuie sa fii optimista, sa ai ganduri frumoase … Imi pare rau de diagnosticul tau, am trecut si eu prin asa ceva in 2007…te inteleg perfect… dar nu te amara, trebuie sa fii optimista
strumphitza – cand ti se face burtica pietroi inseamna ca ai contractii. Cel mai indicat este sa te asezi/intinzi cateva minute sau sa iei un No-spa…chiar daca nu sunt dureroase sunt periculoase pentru col…
anaxena- sa nu faceti excese la salon… Ai grija de bebita!
millie – ia no spa, suna dr ..nu sta asa…
Stefana – eu am comandat de la ei – toata mobile din camera bebelui, lenjerii de pat, masa de infasat precum si salteaua… Ieri am primit pachetele si sunt tare multumita…abia astept sa le monteze …Daca vrei mai multe detalii sa imi spui
SSABrya – eu am schimbat dr pe la 26 saptamani…– eu am schimbat dr pe la 26 saptamani…eram la dr Albu, de la Medlife si din cauza costurilor, am cautat dr…Acum sunt la Dr Moldovan de la Municipal. Sa nu iti faci griji ca vei gasi dr care sa te monitorizeze si care sa aibe grija de voi…
n legatura cu Duphaston, eu iau Otrogestan vaginal (de 3 ori/zi)..nu te speria...ca e spre binele tau si al bebelui...
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu"
+32
(Matei19:26)

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum