Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mandreac asa am fost si eu cu spatele ieri in pioneze, abia am putut sa mananc la cina de durere, si piciorusele lui bebe aproape in piept imi stateau, pana am adormit a fost o vesnicie.
Oricum ma bucur ca nu a mai ramas atat de mult, si oricum ma asteptam la durerile astea. Acum incep sa am emotii in legatura cu nasterea.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

mandreeac: si eu ma uit cand si cand la emisiunea cu pricina, insa ma cam ia o strangere de inima . kate mi se pare destul de stresata si pana la urma au ajuns la divort...eu vreau sa fiu o mamica mai relaxata. insa si eu ma incurajez tot asa, daca ea a reusit cu atatia...ma descurc si eu cu doi
dupa ce vin de la eco azi, va scriu ce facem.
va pup

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mandreeac si eu ma uit la ea la emisiunea si ma gandesc si eu la fel..

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Felicitas, Monas, Ailed si de la noi, de la mine si bebitza. Da e adevarat ca e stresata, dar cu 8 copii, e chiar tragic. Eu ma amuz cand ma uit la tv, dar nu as vrea sa fiu in locul ei. Am auzit si eu ca divorteaza, ma intreb cum va reusi singura cu 8 copii. Groaznic.

Felicitas eu am durerile de vreo 3 zile si nu ma lasa, orice as face. Am incercat si eu dusul cu apa calda, asa cum zicea Anaxena, dar pe moment ma relaxez si cand ies din cada la fel. Ma maseaza mereu sotul, dar nici asta nu e o solutie. In legatura cu nasterea am si eu la emotii, dar ma rog sa fie totul bine si apoi sa ne povestim fiecare experienta.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mandreeac

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns pe acasa....sunt franta!!! ma doare toate de la brau in jos

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi asa ma gandesc si eu, nici nu stii ce pompa ti se potriveste. poate la unele este buna aia , poate la altele nu.... cred ca depinde de fiecare.
pai si atunci de unde stii ce sa cumperi? ca asa nici aia sofisticata si scumpa nu stii daca ti-e buna. mai dai si o groaza de bani si poate nu-i buna.nici nu stiu, nu mai iau nici una momentan, vad dupa nastere.
eu ma gandeam sa iau una acolo in caz ca imi trebuie.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

cele de la avent nu am auzit sa nu fie bune cuiva.
eu am mers total nepregatita la spital , habar nu aveam de ele... si dupa ma dadeam cu capul de pereti la furia laptelui sa nimeresc pompa potrivita

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Yasmi..nu te supara pe noi...
Nu te certi cu nimeni si eu apreciez parerile tale...Stiu ca ai dreptate...dar ma deprima pretul la cele 3 in 1..Reduceri,reduceri dar tot este foarte mult fir-ar sa fie...

Hai nu te supara...fiecare isi spune parerea..eu care habar nu am si nu am experienta..tu cu experieanta..alte fete care au folosit si varianta ieftina (fara landou)

Eu sa stiti ca apreciez fiecare raspuns de pe forum chiar daca nu este intocmai cu convingerile mele...De asta suntem aici..sa imapartasim idei,ganduri,experiente

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

nuuuu!!! nu ma supar draga mea!! nu asa a vrut sa para... ci spuneam ca nu vreau sa ne certam aici dn cauza acestui subiect.

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mandreeac. Sigur ne trece cand vedem bebeii, daca nu ne trece pana atunci.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac da, o sa am mare grija, ma simt ca o leguma fara sa fac nimic si imi propusesem pt sapt viitoare sa fac si eu curat cu doamna pe care o sa o aduc, ca na, e prima oara cand vine cineva sa imi faca, curat si ma simt ciudat sa nu pun mana la treaba, dar cred ca o sa o las sa se descurce singura si o sa fac si eu doar lucrurile foarte superficiale, ca m-am speriat rau de tot :( am vazut ca tu tot nu dormi eu am primit de craciun de la niste prieteni o perna de gravide, nu din cele semiluna, ci una lunga dintr-o bucata, pentru ca nu dormeam, nu puteam sa imi gasesc pozitia. sa stii ca pe mine m-a salvat perna asta, de cand o am dorm cu ea in fiecare seara si o pun fie intre picioare si mi se sprijina si burtica, fie sub picioare spre talpi, fie sa imi sprijine spatele...poate te-ar ajuta ceva de genul asta!

shtrumph

eu am adormit pe canapea stateam inainte cand scriam aici si m-a luat deodata somnul, am pus calculatorul deoparte si cand m am invelit cu paturica am si adormit instant, am dormit ca lemnul dar m-am trezit mult mai bine, parca si durerile m-au lasat, mai simt doar asa un pic....

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput