Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira hai mai ca m-ai facut curioasa, unde l-ai gasit pe nr 4? e fata sau baiat?:)))

briza si ivan e stangaci, dar nu cred ca asa repede iti poti da seama, nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rox - e tot fetita si are 6 luni.

E o situatie mai speciala, si sta la noi pana saptamana viitoare, nu stiu exact pana cand. Insa e o cuminte, se culca singurica, azi-noapte nu s-a trezit deloc... Noi n-am avut modelul asta care sa se culce singura, inca ma minunez ca am parte si de asa ceva .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multe lunite Denis Alin de atb, Robin Sebastian de ina_3040, Eva Ioana de evamika Alessandro de lalexandra multa sanatate,voiosie si fericire la maxim

andira esti supeeeer mamica,ai fost foarte haioasa cu maieul fetitei...tare frumos trebuie sa fie cu atatea fetite in casa...

vreau si eu fetite muulte :) imi sunt tare dragi fetitele,de cand ma stiu am vrut fetite...:)

adelina nu doarme noaptea legat mai mult de o jumatate de ora,cred ca vrea sa stau non stop langa ea,cum dispar putin simte si se trezeste imediat,dar toate astea doar noaptea...ziua doarme foarte bine...

fetelor voi culcati bebelusi de doua ori/zi?
eu o culc la ora 11.00,si doarme pana in jur de 12.00...papam iesim la plimbre si o mai culc la ora 15.00,si doarme pana pe la 17.00 cel mult 18.00

acum ma tem ca poate din cauza asta nu doarme noaptea? sa nu o mai cul la 11.00,ar fi plangacioasa,miorlaita,nu stiu daca ar rezista pana la pranz...

fug la treburi,acum doarme si mai fac una alta prin casa...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andira rad de faza cu maieul. Sa va zic si eu una. Eram la bunici si eram cam obosita, haos mare pe acolo, multa lume, trebuia sa plecam si iau o geaca, ma duc la Angela si zic "Baga mana!". Vad ca nu baga mana, i-o iau eu nervoasa si o bag, apoi la fel la cealalta. Cand sa o inchei mi se pare mie ca arata ciudat si cand ma uit mai bine era geaca Elenei care statea ca pe umeras pe Angela.

Si alta, tot de la oboseala..

Eu de obicei dorm cu Angela si sotul cu Elena, dar intr-o noapte s-a trezit Angela si nu a mai vrut sa doarma 2 ore, eu eram cam obosita si a zis Alin sa merg eu sa dorm langa Elena. Am si facut asta. La un moment dat aud un miorlait asa prin somn, nici nu deschid ochii, ridic bluza, scot tzitzi si ma pregatesc sa o mufez, cand ma prind ca alta e fata. Noroc ca Elena are parul lung si asa m-am prins ca e ea.

Weekend frumos sa aveti! La noi e ceata si umezeala mare, iar tati are un examen, deci nici o sansa de relaxare.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ANDIRA am ras de numa' citind despre intamplarea cu maioul :)))) mai mult pentru ca in ultimul timp, de la oboseala, patesc lucruri similare. Un mare pentru rabdarea si daruirea ta!
INA am scris cate ceva despre copilutzii mei acum cateva pagini si, ca sa nu ma repet, spun doar ca sunt f bine si-mi bucura viata zilnic. Pupaciuni si lui Robin

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Rebiana aici au sosetute din alea de toate marimile si toate culorile.
LAlexandra si noi avem sosete din alea si i le dau cand iesim afara, in casa sosete normale cu antiderapante sau fara. Nu stiu cum se comporta la mers pentru ca Eddie inca nu merge in picioare, el e fan mersului de-a busilea, are o viteza si e asa de haios cum merge. In picioare sta toata ziua pe canapea si se plimba de la un capat la celalalt. Sau sta si citeste din cartea de povesti, a se citi rupe din carte.
Samaria ma bucur ca e puiul sanatos.pofticiosul
Filumlete chiar nu pot sa vad, deci nu am putut sa o vad pe Silvana mancand lamaia . Felicitari pentru cratima si pentru mesaje, la inca pe atatea.
Mihaela taste nu a inceput sa scoata? Sunt asa de curiosi piticii...sa isi bage ei degetelele peste tot. Cred ca vor sa scrie si ei pe forum
Irene multumim de aprecieri,esti o draguta. Eddie are parul lung in fata si nu am altfel cum sa il prind, toata lumea care il vede zice ca e fata. Mai avem pana in mai cand mergem acasa si ii luam motul. Eu am ochii verzi. Diana are ochii foarte frumosi ca si mami de altfel.
Andira ce dragute cred ca sunt cele mici. Si eu mi-am dorit gemeni, fata si baiat vroiam . Dar am unul care face cat doi :))
Briza eu cred ca s-au vorbit intre ei sa nu ne mai lase sa dormim, ce ne trebuie atata somn Ericutul cantaret.
Stanucel si Eddie tot de 2 ori doarme pe zi, daca nu doarme e marait si nu ne mai intelegem cu el. Se mai intampla sa doarma la 12 cate 2-3 ore si atunci nu mai doarme a doua repriza. Dar noaptea tot se trezeste des.
Gata am fugit la somn.Pupam bebelusii si mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Stanucel si eric doarme de 2 ori: o data de la 9.30 la 10.30 (fiindca se scoala in general de la 6.30, deja la 9jum ii pica ochii de somn) si inca o tura dupa ce venim de afara de la 14.30 la 16.
Mihaela ce am ras la faza cu alaptatul Elenei..Stai sa vezi cand o sa dormi cu sotul
Roxana am ramas masca cand am vazut-o pe Silvana. Bre, nici nu clipea dapai sa se strambe. Sa vezi ce pui tu la muraturi la iarna, sa aibe fata ce rontaii
Leea eu ti-am mai zis ca Edy e frumos ca o fetita. Cred ca sunt "omuletii cu ochi oblici" morti dupa el.

Azi i-am dat pt prima data dovlecel umplut. Mama ce mai mesteca la el..cioflaia asa, nu stiu cum sa zic..mesteca cu gura deschisa, intelegeti voi ce vreu sa zic . L-a ras in 2 timpi si 3 miscari. Trebuie sa mai repet reteta, desi imi vine sa o iau pe aratura cand vad 8lei kg de dovlecel. Puf..nu vine ea vara

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor : Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Alessandro de LAlexandra Eva Ioana de EVAMIKA !

Ziua 16

La multe ani primul iepuras mare :
Alexandru de Dianami
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

La multe lunici iepurasilor : Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Pentru ca v-am batut la cap cu amenajarea am pus o poza, little glimpses, nu e gata, mai avem de pus... sau nu? un fototapet si mici alte aceesorii.

Din ce se vede:
Bucatarie foarte verde pusa de propietar, mai exista un covor mare ca cel verde (Proges) pe centrul ei, va mai fi o masa (Ikea)si scaune aduse de la PN.

Camera Daria: comoda cu inimioare roz si oglinda Mobexpert, covoare lenjerii, draperii Ikea (solutie relativ ieftina si rapida), covor mic Proges, stickere, cos jucarii-Ikea.

Living: Canapea, masa sticla, comoda Tv, scaune toate Mobexpert.
Covoare Ikea si Proges.

Dormitor parinti, meterminati si oricum no pictures available.

Daria are baia ei, rosu si gri, incercam sa ii reduceam avintul de a da in chiuveta zilnic sapunul de maini sau gelul de dus

Peste tot perdele si draperii Ado Cordon.

Pentru un maraton de 2 zile eu zic ca am avut noroc sa gasim ceva sa

mearga pe ce exista deja si pe gustul nostru.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

La multi ani primului iepuras ce implineste 1 anisor:
Alexandru de Dianami

sa cresti mare mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!!

Mergi la inceput