Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)
Raspunsuri - Pagina 18
Dianami spune:
Acum 1 an mi s-a nascut puiul, nu-mi vine sa cred cand ma uit la el cum doarme in patut...in momentul acesta nu pot sa spun nimic mai mult decat ca sunt fericita .
Va imbratisez pe toate si va multumesc ca ne-ati fost alaturi cu gandurile bune!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
wapi spune:
Daca tot m-am trezit sa deschid restaurantu' pentru boieru' cel mic, am zis sa dau o fuga si pana aici.
Honeybaby - sarmalele au fost delicioase si usor de preparat .
Acum intrebare: cum il invat sa bea apa? Am incercat: biberon, cana cu cioc, ceasca, cana mea (o vreme l-a interesat acest obiect si din greseala ii scapa cate o picatura pe gat, daca nu reusea sa scuipe la timp - cred ca ii e frica sa nu rugineasca ); mai am sa-i dau direct din sticla... nu consuma niciun fel de lichid extern, doar lapte de la mami, dar acum mai avem doar o masa de laptic in timpul zilei intre legume si iaurt si mi se pare putin. Probabil ii ajunge ce papa noaptea, dimineata, seara?!
Sotul zice sa-l incerc cu ceai - o sa incerc cu Babycalm, dar nu intrevad vreun succes fulminant cu un ceai neindulcit... Am zis sa-i dau si lapte praf - cum vede biberonul isi intoarce capul aproximativ 360 de grade si isi "sigileaza" gurita. Imposibil sa ma apropii macar... Acum si-a extins mesele de laptic, stam si 20-30 de minute uneori; finalul: el multumit si adormit (noptea), eu - verific daca a mai ramas ceva din mine si cu dureri si chiar usturimi ...
In rest papa legumele dupa cum are/nu are chef in ziua respectiva, iaurtul il accepta fara intreruperi , banana e buna, branzica la fel, dar oricum imi arunca privirea "stii ca nu asta prefer,da?" dupa fiecare masa "solida".
Drept urmare, dimineata fug de acasa la un mic shopping, si-l las pe sot singur cu amandoi - doar sa se ocupe de ei, atat.
Leea111 spune:
Wapi suc de fructe bea? Poti sa ii dai cu lingurita suc de mere sau poti sa il diluezi cu apa. Poate ii place asa ca e dulce. Apoi incercati sa treceti la cana sau ce prefera el.
briza_marii spune:
Alex de Dianami Sa ne traiesti, sa fii sanatos si sa iti dea Dumnezeu o viata frumoasa, plina de impliniri si bucurii.
Wapi si noi avem probleme cu apa si canita. Fiindca mereu imi fura cana de cafea (dupa ce o goleam i-o lasam si lui sa se joace), si mereu o ducea la gura, i-am luat si lui canita una cu cioc moale si una cu cioc tare (nu am stiut pe care o s-o prefere musiu). Bineinteles ca o prefera tot pe a mea, din alea nu a baut deloc, a pus gura pe ele si apoi le-a scuipat cat colo si facea din cap "nu nu". La noi la putere e ceaiul de la Hipp ala de plante (musetel , chimen si anason). Stiu ca e indulcit, dar altceva nu bea intre mesele de solide, si cum se agita toata ziua, mereu ii e sete (sunt zile cand il mai pacalesc si mai bea si apa, dar in general bea ceai)
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Acum un an de zile incepea pentru noi adevarata Odisee. Acum un an de zile toate ne-am indreptat energiile pozitive catre Diana care avea sa aduca pe lume, dupa o sarcina grea, pe Alexandru.
LA MULTI MULTI ANI, ALEX!!!! Sa iti fie viata o bucurie, sa fii sanatos si impreuna cu mami, cu tati, cu Iulia si Andrei sa fiti fericiti toata viata!!!
Diana sa iti traiasca mami piticotul si piticii mai mari. Esti o mama deosebita, un om deosebit. Un brat de flori!!!
Oana, Oanka, Eric si Maria!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU ! SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII, SA FII SANATOS SI FERICIT!
briza muraturi am si acum, pune leo in fiecare an, e specialitatea lui, ii ies bine, eu doar am gustat, ca nu ma omor
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara briza muraturi am si acum, pune leo in fiecare an, e specialitatea lui, ii ies bine, eu doar am gustat, ca nu ma omor |
Ooo pai arunca aici cateva borcane..ca eu sunt lesinata dupa muraturi (asta a fost oful meu cel mai mare in sarcina, ca nu am putut sa mananc ca erau sarate).
Mi-am adus aminte cand am mancat lassagne la cineva, si era pe masa si un castron cu gogonele si eu m-am repezit in el. Tare jignit s-a simtit tipu (prietenul surorii mele) ca am mancat minunatia lui gastronomica cu muraturi. Acum ca ma cunoaste mai mult (au trecut 3 ani) nu il mai mira inclinatia mea pt muraturi
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Erina spune:
La multi ani Alexandru!
Sa ai parte in viata numai de lucruri marete cum iti este numele, de sanatate si iubire!!!
Aniversare frumoasa Dianami, sa va traiasca baiatul si sa va faca mereu mandri!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.