Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Corimami, si eu prefer mancarurile mai vegetariene si care se prepara usor, nu mai am timpul pe care-l aveam inainte.
Leeea, ti-am vazut pozele recente, sunt superbe! Imi place freza piticului tau, zici ca este fetita, iar tu esti foarte frumoasa si finuta! Nu-mi dau seama de culoarea ochilor tai, sunt albastri, sau verzi?
Yaia, si aici pediatrii sunt in pom si pomul in aer! Cu toti banii din lume si tot nu sunt in stare sa-si inteleaga propria profesie !
Kossir, multumesc pt informatii! Bravo Sofiei pt "vorbitul" mult! Aaah, si eu vorbesc la perfectul simplu', noi, oltenii suntem ca si englezii , ei folosind "present perfect simple"!
Roxana, observ ca Silvana este fana "acrituri"!
Rebi, multumesc pt apreciere! Ce fain ai scris despre Mara si Luca! Astept si pozici noi.
Samaria, ce tare este Eduard in toate activitatile pe care le face! Felicitari pt toate progresele! Iti multumesc pt complimente! Sa stii ca Diana are niste ochi foarte albastri, daca pot sa ma exprim asa, rar am vazut culoarea asta de ochi, am vazut aici la Daria lui Erina si Jane al Freedeliei.
Hmmm, oare Freedelia ce-o mai face?
Delia13, multumesc si tie! Insanatosire grabnica!
Mihaela, este clar, Angela va fi o foarte buna IT-ista

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Irene are pe cine mosteni. Taica-sau e IT-ist.

Dayanara super simpatica Silvana. Am vazut si pozele si filmuletul. Ieri am cumparat niste fructe si am lasat punga pe jos in hol si la un moment dat am vazut ca Angela a disparut si cand merg sa vad unde e, ea mancase jumate de clementina cu tot cu coaja. Trebuie sa-i dau si lamaie sa vad ce zice, dar probabil ca-i va placea ca si Elenei ii place.

Noapte buna, eu merg la sot ca abia acum mai avem si noi timp. Oricum vad ca e liniste deplina pe aici.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Imi cer scuze ca aplelez la metoda aceasta mai neortodoxa dar poate gasesc printre voi ceea ce caut. Am nevoie urgent pana luni de un bebe frumos si "cooperant", care sa poata se mearga de-a busilea (gemeni ar fi ideal dar nu musai) pentru o filmare.
Evident ca prestatia nu este gratuita. Pentru orice intrebare astept PM.

Va multumesc mult si sper sa nu va fi suparat dand buzna aici peste voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

PsichoMom, e bine sa dai macar cateva detalii despre ce fel de filmare, unde, pentru ce/cine.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

PsichoMom, e bine sa dai macar cateva detalii despre ce fel de filmare, unde, pentru ce/cine.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

De-aia am rugat sa fiu contactata pe PM. sunt detalii pe care le voi da cu placere fiecarei pesoane interesate, privat.
Incerc sa-ti dau PM imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Buna seara mamici,

ne pregatim si noi de weekend, ce bine e sambata si duminica ca putem sta in pijama pana tarziu si mai ales ce bine e toti 3 acasa

am citit cu mare drag de iepurasi dansatori, mergatori, vorbitori, pofticiosi si nazdravani. Ce minunati sunt cu totii, eu mereu ma minunez cand ma uit la al meu, parca nici nu imi vine sa cred ca am fost in stare sa fac asa flacau.

m-am distrat desigur cu faza cu "tai-tai" la noi in familie asa se zice in loc de "pa" mai ales copiilor.
dilema cu incaltat versus descult o am si eu, marti o sa o intreb pe pediatra, si eu am auzit tot felul de versiuni, dar mai degraba inclin spre varianta descult.

Lindal ce bine ca ai mult lapte, sa vezi acuma cu dintisorii sper sa nu te capseze prea tare voinicul tau.
Samaria ma bucur sa te citesc, ce grasun si cumintel ai tu acolo. eu zic ca zice multe pt varsta lui. al meu nicicum nu vrea sa zica mama, cred ca si tabla inmultirii o zice inainte... mai pune poze pe contul comun cand ai timp.

Roxana wow 6000 de mesaje, esti tare!
Rebiana voi ce mai faceti? ce fac printisorii tai?
Dianami saru-mana pt articole, f interesante

ma retrag si eu la somnic, va pup pe toate si o seara placuta!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dragelor, ma bucur ca articolele v-au fost de folos. Sunt convinsa ca unele stiau deja, dar am zis ca pentru alte mamici orice informatie suplimentara e bine venita. Am cautat special informatii date de dr Jianu pentru ca este considerat un medic excelent, si eu am fost si cu Irina si cu Nati la el pentru diverse controale, si l-am apreciat de fiecare data.
Fiind seful sectiei de Ortopedie de la Gr Alexandrescu, am considerat ca poate furniza niste sfaturi mai mult decat pertinente.

Yaia - si eu la fel consider. Un medic care nu se informeaza permanent, si care nu incearca macar sa fie la curent cu cele atat de multe schimbari care se petrec permenent in lumea medicala, nu e medic in adevaratul sens al cuvantului. Cand raspunzi de viata unui om, a unui copil, a unei mame, parca e nevoie totusi de mai mult decat de cei 6 ani de facultate, absolviti acum cine stie cat timp. Si iar nu vreau sa starnesc polemici, e pur si simplu o parere personala.

Rox - da, momentan am 4 :))

Leea, Kossir, Samaria, Mihaela, Irene - mai, ma faceti sa ma simt prost, nu-i chiar asa dificil...
Sa va explic: de la 10 pana pe la 15-16 am ajutor, adica vine si soacra mea care este o femeie extraordinara, sa ma ajute. Acum cand suntem 6 fete in casa le da ea sa manance fetelor mari, in timp ce eu stau si hranesc "gemenele" - pe una o batzai in carut, pe cealalta o indop si apoi schimb.
Raman singura cu cele 4 dupa ce pleaca ea, pana pe la 20-20.30 seara, cand vine tati.
Si recunosc ca nu e chiar asa simplu cum credeam, insa nici foarte complicat. Ieri, de pe la 5 dupa-masa, permanent i-am dat cuiva sa manance. L-am asteptat pe tati sa le facem baitza, dar exact ieri si-a gasit ceva urgent de facut, asa ca pana la urma le-am facut baita la toate 4 eu.
Si ca sa ma intelegeti ca nu sunt chiar Wonder Woman, sa va zic faza ieri. Le spal pe nr 1 si nr 2, dupa care le pun in sufragerie, cu hainutele curate langa ele, si instructiuni clare sa se stearga si sa se imbrace, ca sa ma pot ocupa de nr 3 si nr 4. Irina s-a conformat, Nati a inceput sa o lalaie.
Isi pune chiloteii, si sta. O spal pe Iris, o verific pe Nati, iar ii spun sa se imbrace. O imbrac pe Iris, Nati abia isi tragea pantalonii. O spal si pe nr 4, iar ii spun, o imbrac, si cand ma duc in sufragerie din nou, Nati incomplet echipata, cele 2 perechi de sosete aruncate pe jos, bluzita de la pijama pe fotoliu, in fine - dezmat. Si ma apuca dracii si o iau tare: "maieul unde e??? unde ai pus maieul??" - ca nu-l vedeam nicaieri pe jos, si ma gandeam ca iar l-a bagat prin dulap mai stiu eu pe unde, sa-l gasesc dupa o luna. Nati incremeneste cu ochii mari la mine, iar Irina, dupa un moment de stupoare imi zice: "pe ea, nu-l vezi??" Copila era intr-adevar cu maieul pe ea, nu stiu cum naiba am ratat aspectul, puteam sa jur ca e in continuare doar cu pantalonii pe ea, habar n-am ce-a fost in capul meu in momentul ala.
M-am blocat si apoi m-a busit rasul instant, de fapt ne-a apucat pe toate 3 un ras in hohote, si ma gandeam ce mama nebuna sunt :))).

Azi pe la 6 seara le apucase pe cele mici maraiala, cred ca erau cam obosite. Asa ca le-am pus in patut pe amandoua, fiecare intr-un colt. Instant s-a facut liniste, si cateva moment s-au uitat una la alta cu o moaca gen "wtf is this????" :))). Dupa aia au inceput sa dea din picioruse, si am le-am tinut sub stricta supraveghere, sa nu degenereze situatia in lovituri neregulamentare.
V-as pune poze, ca erau prea haioase ca sa pierd momentul si sa nu le fotografiez, insa cum nu e bebele meu, nu pot face asta. Daca reusesc sa-i blurez fata, vi le arat .

Un prieten m-a intrebat ieri, chipurile la misto "Haha, te antrenezi pentru al patrulea?". I-am zis "nu, ma antrenez pentru gemeni" :)).
Va las, ma duc sa profit de somn, cat ma lasa matza mea, care de la 8.30 culcata s-a trezit deja de 4 ori.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si scurt, ca nu mai apuc:

Stanucel - multam pentru info legate de tort, merg pe incredere :)), ii iau piciului la 1 anisor tot de la Alice.

Rox - felicitari pentru cratima! :))

Sensibila - multumesc pentru urarile de fiecare luna si pentru timpul pe care il petreci scriind pentru fiecare iepuras!

Samaria - frumos ai povestit despre Edi! Mi-a placut partea cu mai trage o dusca... :))

Iar s-a trezit, am fugit.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. Las eu cafeau ca eu deja sunt la a doua cana. De 2 nopti avem program secsi rau..da' rau..sper sa fie de vina 2 dintoci care se vad prin gingie, ca intr-un final or sa iasa si o sa doarma iar.
Andira zau de imi imaginez cum te poti descurca cu 4!!!!! Eu sunt franjuri doar cu unu, nimic nu mai pot sa fac, ca sta toata ziua in picioare si se tine pe pat sau de fotoliu, dar eu tot langa el stau ca asa imi e frica sa nu cada din picioare si sa se loveasca la cap
Irene tu ziceai ca sotul e stangaci. Diana cum ti se pare? Ca Eric cred ca ma mosteneste, ca vad ca tot cu stanga apuca cand vrea sa duca ceva la gura

oF..fug ca trage de niste cabluri

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hai ca i-am dat mobilul meu si sta locului 2 min. Nici nu mai stiu ce vroiam sa va mai scriu.......
Bilantul la 9 luni jum: toata ziua canta, nu sta locului deloc, merge tinut de manute, ar manca orice, mai ales de la altii din farfurie (am ajuns sa mancam pe rand, ca daca e cu noi in bucatarie plange ca vrea si el ), aplauda, da "noroc " cand ii zice cineva "Hai noroc Ericuta", nu face "pa pa" (vai ce am mai ras ca nici eu nu stiam ce inseamna tai tai si ma tot gandeam ce o fi aia , ca la meu nu face), da din cap nu nu cand face cate o prostie si il cert (asa ii fac eu, zic nu nu, nu e voie si dau din cap..si a invatat si el)
gata nu mai pot sa scriu..a trantit telef fix si plange

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput