Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
rebiana ce face mara? si luca? m.am tot uitat dupa ea, am scotocit linkuri in history si am cautat dupa comentariile facuta la pozele mele, sa gasesc albumul tau , dar n.a fost chip :)))

N-am creat inca album pentru ianuarie. Trimit link pt decembrie, daca vrei, ca am albumele private. Ma stii doar cu un vesnic stol de pasarele care mi se invarte in jurul capului :)))
Maruska e bine, mare amatoare de complimente: sta cateva secunde bune in picioare cu piciorusele cracanate si usor indoite de la genunchi si cu bratele intinse in lateral; ochii ii sticlesc privindu-ma, doar-doar zambesc la ea si-i zic: "Bravo mami!" si, evident, asta fac de fiecare data. Mor dupa ea!
Luca-i la gradi; e foarte constiincios si nu ar sta acasa, daca-i program de mers acolo, nici in ruptul capului. A facut progrese in multe domenii de activitate si e mult mai intelegator.
Fato, stai sa te felicit pentru scrierea cu cratima in loc de punct!! Felicitari! :))

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, asa mai pe la amiaza.
Leea, am si eu sosetele din acelea, le dau mai mult cand iesim afara, peste alte sosetele, atuni cand e frig. Pt mers nu ti le recomand, mai mult o sa-l incurce si s-ar putea sa ii alunece piciorul. Niste sosete normale, eventual cu antiderapant pe talpa sunt cele mai bune. Parerea mea, ca trebuie niste soseste simple, subtiri, ca sa fie mai pe picior. E ok si descult, dar si la noi in casa e peste tot gresie, asa ca...mai greu.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,mamici!
Am cam tras chiulul de la scris, si de la citit, am recuperat in mare parte, am restante la pozici
M-am bucurat mult sa vad ca ati scris mai mult, vreau sa ii multumesc Oanei ca a deschis noul capitol, te rog sa iesi, oana draga, din" barlog"-glumesc-si sa ne mai scrii ce mai faci si ce iti mai face Ericutzu...
Mi-ati "batut niste cuie in cap", cu ideile pentru prima aniversare a juniorilor...Eu nu planificam nimic deosebit, nici un tam-tam, doar ceva acasa cu familia si nasii, cat despre cadouri...sunt de acord cu dayanara ca bebelusul ar trebui sa fie principalul beneficiar al petrecerii,chestia e ca asa-s si obiceiurile...deocamdata nu ma grabesc, pana la sfarsitul lui martie, cand ne vine randul, o sa scornim noi ceva...
Lindal, draga mea, m-am amuzat copios cu faza cu tai-tai-ul...felicitari pentru progresele juniorului...si eu mai alaptez, slava Domnului ca Eduard e o "pompita" buna, n-am avut necazuri cu sanii pana acum , nici cu Samuel, cand era bebe, nici cu "nr.2"(vorba Andirei)
Apropo, Andira, felicitari ca rezisti si la "nr.4"Pentru mine esti o eroina,wow! Eu la halul in care sunt de imprastiata si de aeriana, cred ca as uita de vreunul dintre"numere"...
Rebiana,te pup cu drag, mereu imi transmiti energie pozitiva, cand te apuci de cursurile alea de croitorie?
Vladi:cand povestesti de vladimir, imi aduc aminte de copilaria mea(parca-s Ion Creanga)Nici eu NU SUPORTAM sa mi se intample sa cad cu patinele, sa ma rastorn cu saniuta...Sa te distrezi bine in "vacanta"!!!
Dayanara,am apucat sa vad pozicile cu Silvana, e mortala, dulcica si domnisoara de domnisoara!Si Ivan ce marisor e...Wow, ce mai trece timpul...
Si te rog sa detaliezi putin despre patinaj...de ce nu faci tu niste poze pe patine sa te vedem si noi, poporul?
Irene-ori de cate ori citesc postarile tale imi staruie in minte ochii aceia incredibili de frumosi ai Dianei
si...bunatatile gatite de tine...
Erina:si asteptam pozici de la noua locuinta
Ina-te pup si de-abia astept sa mai citesc despre tine si aventurile Robinelului drag...
Trimit si mai revin, ca sunt la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

samaria n-am poze de acum 25 de ani cu patinele:)
voi sunteti bine? nu a mai facut febra eduard nu?

Mergi la inceput

ROXI ai 6000 de mesaje! La mai multe!

Mergi la inceput

Mai am timp sa va mai scriu...
Eduard e taaaare puturos, fata de ce vad eu pe aici...Felicitari bebelusilor si bebelunicilor-...Honeybaby-care sunt atat de dornici sa fie pe cont propriu...al meu e lenes, gras,calm si multumesc lui Dumnezeu-sanatos.Ieri a primit cu o maaaaaaare intarziere vaccinul, a fost nervos si marait, azi , cam tot asa,sper ca de maine sa nu il mai necajeasca nimic si sa se bucure de zile linistite.Are 77 de cm, in jur de 11kg, mananca de toate, mai ales ce mancam noi-bineinteles, adaptat,ar sta toata ziua la fereastra sa se uite dupa oameni si masini,ii place sa danseze la melodia "We love to entertain you"-de la Prima-sa vezi ce se leagana si se bataie si da din toate partile corpului-ma amuza teribil,merge numai sustinut, sta singur ridicat daca are de ce se rezema, cand nu mai poate, isi de singur drumul ca un butuc...Zice mama, tata, baba,,bum-bum la masina, ne arata unde vrea sa mearga,dand din manuta, vrea sa zica "Sami"dar nu ii iese decat"taaaa-"
Are 4 dinti, doi jos si doi sus si inca doi "pe drum", e asa de simpatic,ca un iepuras veritabil...
Ma amuza cand il alaptez, daca e flamand suge un timp si dupa ce e aproape satul, se intoarce si se preface foarte indiferent, ca si cand nu l-ar mai interesa alaptatul, isi ia tacticos cate o jucarie si cu ea in mana se rostogoleste inapoi la san,mai "ia cate o dusca",mai plesneste jucaria...
Si nici la el nu conteaza ca e ghiftuit, daca te vede ca mananci langa el, musai sa il servesti si pe el cu ceva,ca altfel se lasa cu isterii si tavaleli...se uita la tine asa de acuzator, ca si cum ti-ar zice"mai, dar numai la tine te gandesti...?!"Deci, suntem cel putin doua cu "problema" asta...
Inca o chestie care ma amuza la el,si gata, ca v-am innebunit de cap, ar vrea sa zica multe-multe lucruri, dar nu poate, nu stie cum, si de aceea isi intinde buzele, casca gurita, ca si cum ar vorbi, dar fara voce-zici ca joaca mima,mor cand il vad!!!
Trimit ca am monopolizat pagina cu vorbaraia mea, dati cu rosii, nu, mai bine cu bani...accept si monede...

Mergi la inceput

Wow, Roxi, esti om de baza la forumu'(casa) omului!
Felicitari, sa dea Dumnezeu sa ne citim sanatoase si la postarea 12000!!!

Mergi la inceput

SAMARIA ma bucur sa te citesc si sa aflu ca sunteti bine! Mi-a placut cum ai scris despre Edi mic si drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

DAYANARA- e simpatica foc Silvana cum mananca lamaia. Pana acum am vazut numai bebei care se stramba la prima gura de lamaie.
O sa-i dau si eu sa-i vad reactia ca de cand ma bate sotu la cap.

ANDIRA- multumesc si eu pt articol, este f interesant.Chiar nu stiam ce sa fac legat de acest subiect si acum m-am mai luminat, desi mie pediatrul imi spusese cu incaltari pe glezna si cu talpa cat mai tare,dar...eram in dilema.
o sa-l tin in sosete cu talpita de cauciuc ca si pana acum, dar o sa-l mai tin cate 15 min si incaltat cu ceva lejer pt ca noi avem o mare problema. ISI TINE PICIORUSUL INCORDAT ,nu-l pot incalta,il tine strans si tre sa fac exercitii prin casa ca deocamdata nu e ceea ce trebuie.

VLADI- de cand ne-ai povestit de supa aia am tot balit.Bine ca nu-i stiu gustul si acum mi-a trecut pofta ca altfel....se facea lac in jurul meu la cum ai descris-o.

IRENE- arata f apetisant ce ai facut tu acolo.

Nu mai tin minte cine a dat o reteta de compot de mere cu gris , mi s-a parut f interesanta o sa o incerc si eu.

S-a trezit David, nu mai pot sta. A, despre mine va zic ca ma doare in gat am fost la dr si am facut rosu in gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare!
Noi pe aici, m-au innebunit azi de cap, Angela cum ma vede la laptop top si ea pe mine, e innebunita dupa laptop. Acum i-am dat o revista sa o jumuleasca, poate reusesc sa scriu sfert de mesaj.
Andira te respect si eu. Ma plec in fata ta. Mie mi se pare greu uneori cu 2 si mai mereu am haos pe aici ca Angela doar de picoarele mele sta sau cu Elena in camera, dar ea o mai scoate afara uneori cand se joaca ceva si asta mica i le imprastie toate.

Dayanara inteles. Si noi la zilele Elenei am facut mereu ce ii placea ei. Doar ca eu abia asteptt sa pap tort La 1 an chiar de ziua ei am stat toti 3 toata ziua si ne-am jucat. Era clar ca asta i-ar placea cel mai mult, la fel la 2 ani. Am facut si "chef cu bunicii" dar in alta zi. Apoi la 3 si la 4 chef cu bunicii plus chef cu vreo 3 copii prieteni de-ai ei. Ei ii plac tare mult si petrecerile cu bunicii .

Samaria ma bucur ca Eduard e bine. Nici noi inca nu am facut vaccinul de 6 luni care trebuia facut la 8 luni si imediat are 10 luni, dar pt ca are vegetatiile adenoide (polipii) inflamati nu am vrut sa risc. Mie mi-e tare frica de vaccinuri.

Azi a mancat dimineata para cu mar, iar la amiaz ficatel cu brocoli si cartof, dar nu stiu ce a-i dau deseara. Iaurt nu prea vrea, branzica nu prea. Nu am idei.

Va las, merg sa vadd ce face ca s-a dus in alta camera.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput