Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bee, din ce ziceau fetele de pe 'autodiversificare', am inteles ca alimentele trebuie sa fie moi, bebe sa poate sa le 'faca piure' in gurita.

Manevra Heimlich pt bebici (de pe topicul cu autodiversificarea) bine de stiut, chiar daca nu aplicam metoda blw http://ecomami.wordpress.com/2010/09/06/ce-facem-cand-copilul-se-ineaca-cu-mancare-sau-cu-mici-obiecte-bagate-in-gura/

Ilinca, daca merge tot asa treaba si la noi, m-am gandit sa-i dau dovleac aburit bucati, sa le apuce ea cu mana, sa le bage in gurita.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

I-am luat cereale lui David vreau sa-i dau seara poate nu se satura si de asta se trezeste asa des noaptea...am luat si castronel cu lingurita...parca am emotiiAntonia zice ca-i da ea sa papecred ca o sa am de lupta cu ea

Adriana-ce scumpa e Rebe cum te asculta si da din fundic
Rodyka-am rasuflat si eu usurata...bine ca nu are nimic Isa
Cris2010-ma topesc dupa Natali ce frumoasa e
Oana-ce frumos e Matei si cum asteapta el papa ...frumos scaunul de masa
Crispo-sa nu mai fii suparici...o sa plece si kg de la tine...important e ca sunteti sanatosi..fericiti..si impliniti
sa vezi cand o sa incepa Vladut sa umble nu o sa te poti tine dupa elo sa fii bat de slaba
Racusor-vazut pozele...super pediatra ta imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Cris, multu' pentru link. Foarte interesant si important de stiut.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

In afarsit am culcat si eu piticul. Dupa baita s-a jucat, era asa bine dispus incat chiar nu voia sa se culce. Acum cred ca voi merge si eu la somn.

Racusor, interesanta info cu olita. Chiar azi imi spunea mama ca in curand va trebui sa-l pun pe olita cand il vad ca vrea sa faca kk, iar eu ii spuneam ca nu se poate asa devreme. Acum o sa-i spun ca a avut dreptate.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Noi suntem suparati. Am fost cu bebe la orl si are rinita si bronsita. Ne-am dotat cu aparat de aerosoli si il chinuim cu masca. Mi-e asa mila de el, mai ales ca e prima data cand ne lovim de asa ceva, baiatul cel mare nu a avut nimic asa serios pana acum. Si Berti abia face 5 luni si plange si se zbate, nu-i convine deloc cu masca pe fata. Of, sper sa rezolvam cu ser fiziologic si Flixotide si sa nu ajungem la adrenalina. Mai e cineva care a trecut prin asa ceva? Va pupam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Noi suntem suparati. Am fost cu bebe la orl si are rinita si bronsita. Ne-am dotat cu aparat de aerosoli si il chinuim cu masca. Mi-e asa mila de el, mai ales ca e prima data cand ne lovim de asa ceva, baiatul cel mare nu a avut nimic asa serios pana acum. Si Berti abia face 5 luni si plange si se zbate, nu-i convine deloc cu masca pe fata. Of, sper sa rezolvam cu ser fiziologic si Flixotide si sa nu ajungem la adrenalina. Mai e cineva care a trecut prin asa ceva? Va pupam.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

crissteo, nu e nevoie sa-i pun mascuta pe fata. I-o ti tu cat mai aproape de nas si gurita ca sa inhaleze aerosolii. Noi am facut cu adrenalina si dexametazona. Imbunatatiri am avut dupa cinci zile de tratament cu aerosoli si concomitent siropel de tuse si spray nazal pt mucisori.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc mult pentru sfat, o sa oo tin masca mai departe, eu i-o lipeam sa nu cumva sa scape vreun aerosol,numai sa ii treaca sa anu ajungem la spital. Cris, tu i-ai facut acasa aerosolii cu adrenalina, nu, ca noua ne-a zis medicul ca ea nu recomanda sa se faca decat la spital?N-am mai intrebat de ce, ca eram tare zapacita, cu amandoi copiii dupa mine si speriata de ce zicea ea ca trebuie facut daca nu raspunde la tratament.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Multumesc mult pentru sfat, o sa oo tin masca mai departe, eu i-o lipeam sa nu cumva sa scape vreun aerosol,numai sa ii treaca sa anu ajungem la spital. Cris, tu i-ai facut acasa aerosolii cu adrenalina, nu, ca noua ne-a zis medicul ca ea nu recomanda sa se faca decat la spital?N-am mai intrebat de ce, ca eram tare zapacita, cu amandoi copiii dupa mine si speriata de ce zicea ea ca trebuie facut daca nu raspunde la tratament.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

mie nu mi-au zis nimic la spital la Medlife unde am fost la consultatie (era duminica pe 2 ian). Tot acolo ne-au facut si prima sedinta de aerosoli. Daca urmezi intocmai indicatiile medicului nu se intampla nimic.
Sper sa va treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fete,
acum recuperez un pic si apoi somn!

cioko: esenta de migdale am pus exact un capacel de oscilo (masura asta o stiti) ca altfel e tare!!!!am uitat sa va spun
cacao: depinde de cacao,am pus dr oetker si 100 si 70,apoi am incercat alta firma unde si 70 e mult,cam 70 e suficient,depinde de gust.
Puteti pune in ea si nuci prajite,iese f buna,alune prajite putin,stafide si rom in loc de esenta migdale.sunt 1000 de variante,dar eu v-am dat-o pe preferata mea.Si nu toate odata!!!!!!Acum depinde de gustul fiecaruia!!!

Turcia: si noi vrem tot in mai,de mult ne gandim!inca nu am gasit oferta!insa noi mai luam un ajutor cu noi ca sa ne fie mai usor,cred ca o iau pe prietena mea Miha.Oana astept sa vad ce gasesti tu!poate ne inatalnim in acelasi complex!!!ar fi frumos!

mancare bebei:eu max pun la congelator legume taiate cubulete crude deci,asa in pachetele cat papa 1 data,iar cand vine ora de masa,le pun repede la aburi si mi-e mai usor asa,nu pierd timp cu curatat taiat de fiecare data.

mai citesc si revin,sunt la pag 17 cap trecut

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

La multe lunite delfinasilor

ANDREI de imaya (ieri a fost sarbatorit)

DARIA-CRISTINA de ramonasin

RADU de puiut

BEBE de iulia

ALBERT SIMION de crissteo Multa sanatate puiului mic

MAEVA CATERINA de raluka31

TUDOR STEFAN de babiela

Sa cresteti mari si voinici! Sa fiti sanatosi!

Noapte buna, delfinariu

Mergi la inceput