Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc mult Cris. Vad ca doarme mai bine, nu mai tuseste.Sigur doarme asa si de la Peritol, desi am asa o strangere de inima sa-i dau. Am inceput eu sa tusesc si dupa atatea nopti nedormite de la tuse si plansete lui Berti, nu mai am somn. Sper sa dorm ca maine iar sunt singura de dimineata pana seara cu amandoi acasa. Si Teo are si el niste zileeeee, nimic nu vrea, nimic nu-i trebuie, nimic nu-i ajunge. E mai greu cu el decat cu bebe. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sunt cu David la spital ne-au internat...m-a mancat undeva sa-i dau cereale( milupa cu lapte orez si porumb) aseara pe la 21 a facut o alergie de toata frumusetea
L-am culcat pe la 22 la 23.30 avea urechile fff umflate rosii gatul rosu pete pe fata pe ceafa numai bubite rosii umflate m-am speriat tare..incepuse sa tuseasca sa se inece...offf imi vine sa-mi dau pumni in cap ca i-am dat cereale
I-au pus fluturas la mana...a plans cu lacrimi pt prima data...a facut injectie cu antialergic hidrocortozon sau cortozon nu mai stiu...
Acum doarme...noroc ca am tzatza la purtator ca altfel ce faceam...
Salonul mic ma sufoc nu pot dormi...mai sunt 2 mamici cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nici nu a mancat mult 2 lungurite din alea mici...mai mici decat linguritele noastre cred ca e alergic la laptele praf...proteina din lapte
Nu au vrut sub nici o forma sa ne lase acasa...au zis ca e posibil sa se complice sa se inroseasca mai tare sa se umfle sau sa faca soc anafilactic asa ca stam sub observatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Nici nu a mancat mult 2 lungurite din alea mici...mai mici decat linguritele noastre cred ca e alergic la laptele praf...proteina din lapte
Nu au vrut sub nici o forma sa ne lase acasa...au zis ca e posibil sa se complice sa se inroseasca mai tare sa se umfle sau sa faca soc anafilactic asa ca stam sub observatie...

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Neatza fetelor!

Off ce aiurea :(( Bine ca ai fugit repede la spital,nu e de joaca cu astfel de chestii. Sunt convinsa ca e alergic la proteina LV, chiar am citit multe despre cum se manifesta, pitica mea e la limita, are risc de a dezvolta alergie(dupa analize). Tu ai baut lapte in timpul alaptarii? Aveti grija de voi si poate ne mai dati vesti! Sanatate multa

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Bambo, off ma mami, sanatate multa lui David! Ce bine totusi ca ti-ai dat seama... ca nu l-a luat prin somn.. mi se face rau numai gandindu-ma posibilitati..

Deci clar, alimentele noi tb introduse dimineata, ziua.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

La multe lunite delfinasilor

DARIA-CRISTINA de ramonasin

RADU de puiut

BEBE de iulia

ALBERT SIMION de crissteo Multa sanatate puiului mic

MAEVA CATERINA de raluka31

TUDOR STEFAN de babiela

Sa cresteti mari si voinici! Sa fiti sanatosi!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

NEATA

BOMOLETA
imi pare rau de david o sa treaca offfffff prin ce ai trecut!
sanatate multa si te asteptam cu vesti dintre cele mai bune!

Ralubun venit si sedera placuta in acvariu cu delfinasi!

scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata, cred ca fetele nu au vazut mesajul tau!

Noi am fost ieri la control, maria are 67cm si 5800g, ce mai manechin o fac, dar ce e paradoxal este ca nu arata slabuta are si cute la picioruse si burtica, cred ca are oasele subtiri si usoare....

continuam diversificarea si de azi introducem marul copt la masa de dimi im diverse combinatii, piersica, caisa, dar cum e greu cu fructele iarna o sa iau borcanase si le combin cu mar copt dupa 6 luni o sa fie mai usor ca ii voi putea introduce citricele!

In rest a inceput sa pape bine si doarme bine somnul de noapte este de 12-14 ore! cu doua mese de LP in somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Ufff....cati bebei bolnaviori
Pupici la toti delfinasii sa se faca bine. E plin de viroze acum, cam greu sa le ocolesti

Am vazut si eu pozici si filmulete cu bebeii activi

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!
Bamboletta, bine ca ai observat...saracutul David...cum mai e? Cat mai stati in spital? Si asta inseamna ca nu o sa poata sa bea lapte? Doamne, ce sperietura!!!. Pupici sa va lase repede acasa
daca doriti!!!
La multi ani Daria!!! 6 lunite!!
La multi ani Radu, bebe de Iulia, Albert , Maeva si Tudor!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu-mada

seara buna

cioc,cioc...ne primiti si pe noi?

sunt noua pe forum , probabil o sa imi ia ceva timp sa prind abilitatea de a il"manui", insa va citesc cu drag!
o seara buna tuturor!

Ralu, bine ai venit!!! Avea dreptate Anca , nu ti-am vazut mesajul... Scrie repede 10 mesaje si da-ne detalii despre voi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput