Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel mamici din Is, unde as putea sa-i fac printesei o ecografie de sold (are 2 pliuri pe un picior si pe celalat 1 pliu dar cu mai multa slaniuta - pt linistea mea vreau sa mergem la ecografie) fetita cu fundita IULIA (19.08.2010) http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393 |
la clinica PEDILIFE langa spitalul Sf. Maria
paula_m spune:
citat din mesajul lui bumblebee Eu zic sa ii lasam putin singuri sa mediteze asupra acestui fel de comportament, cat vrea fiecare. Sa-mi spuneti si mie concluziile . Asa rad eu cu sotul cand se moftureste/maraie/plange printul. N-am primit niciun raspuns... inca. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
Eu sunt de acord cu tine. . Si mai si aplic cate o data. Cand face crize de nervi, nu-l iau in brate. Il pun in patut, stau langa el, ii povestesc ca nu-l iau de acolo si il iau in brate cand se potoleste cu urlatul...Si cat despre plictisit si purtat in brate...de aceea l-am si pus pe jos, cand se plicti de stat intr-un loc, poate sa o ia la plimbare, ca eu nu-l tin intr-un loc, dar e barbatel mare de acum si nu tb sa mai depinda de mami...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
ooana spune:
in cautarile mele despre remediile homeopate am gasit textul de mai jos
Productie insuficientt de lapte:
Este categoria cea mai dramatict; pentru proaspata mama; si pentru anturaj
· Agnus castus: fluxul de lapte se īntrerupe imediat dupa declansare sau se reduce progresiv si repede. Femeia este slaba, palida si anemica, fara vlaga.
· Asa foetida: convine cazurilor care, spre a 10-a zi observa o reducere a secretiei lactate pāna la oprire completa. Tipologia remediului vizeaza existenta unei flatulente, cu catar respingator si amorteala generalizata;.
· Causticum: are un flux de lapte slab de la īnceput, la persoana anxioasa, obosita, ramasa īn urma cu somnul.
· Dulcamara, poate prin efectul ei descongestionant sa permita sānilor turgescenti, cu productie frānata de lapte, sa reactiveze secretia mamara.
· Pulsatilla pare a fi, dupa Agnus castus, cel mai bun remediu īn cazul unui flux slab, variabil si schimbator, precum e ai personalitatea remediului cu sensibilitatile ei.
· Ricinus este indicat atunci cānd diminuarea laptelui este īnsotita de tulburari digestive, voma si diaree;
· Urtica urens a putut rezolva situatii dificile, cānd laptele lipseste cu desavārarsire, suptul fiind īnsotit de īntepaturi, dureri si māncarimi iritante nu numai īn zona sānilor ci si īn alte parti
Edit: ce ma enerveaza diacriticele
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Fetelor am o rugaminte pt voi...VOTATI/O VA ROG PE ANTONIA aici o gasiti...gio.jpg http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4
ooana spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Fetelor am o rugaminte pt voi...VOTATI/O VA ROG PE ANTONIA aici o gasiti...gio.jpg http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4 GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
am votat
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
rodyka spune:
giorgia, votat!
arissa, votat!
crispro, mi-am pus sotul sa dea like la povestea ta
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Crissy fii tare pt mama,sigur nu ar vrea sa te vada ca te stresezi atat!!!!!
Bamboletta,o saracutul David,ii dam un mare sa veniti repede acasa!!!!!!
Racusor,si pe mine ma apuca plansul zilnic aproape,de epuizare,nemancat,frustrari etc...dar ma uit la puiuti si-mi trece imediat!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
coteasca spune:
Buna seara dragi mamici
Vroiam sa va intreb daca stiti cam cat costa un papanicolau la un spital de stat, in cazul meu giulesti???
Trebuie sa merg sa-l fac si nu stiu cand sa ma duc, plus ca nu stiu daca merge sa-l fac ca mai am si candidoza afurisita dupa mine la pachet.
Voi stiti ceva???
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
ooana spune:
BONA: Paula sper sa va intelegeti tu, Raul si bona
TURCIA: am vorbit cu prietena mea care a re agentie de turism si un baietel de 2 ani si jumatate
au fost la Ela Qualitas http://www.elaresort.com/en-US/
mi-a zis ca l-au ales pentru ca are baby sitting-ul inclus in pret!
descrierea pare super ...o sa mai intreb si de alte hoteluri
Hotelul este situat in statiunea Belek, la 25 km de aeroportul din Antalya si 35 de km de orasul Antalya si se intinde pe o suprafata de 110.000 m2.
Este un hotel dedicat in special copiilor: are receptie speciala pt copiii, unde invata sa faca un check-in/check out, in camera copii (pana la 12 ani) primesc un ursulet, lapte, halate de baie si papuci (roz sau albastre), taburet in baie. Sistem de supraveghere video in toate locurile de joaca pentru copii, parintii putand inchiria un PDA pentru a vedea in orice moment ce fac copii, sau un pager pentru comunicare prin SMS cu acestia.
Are 4 minicluburi : Babies (0-3ani), mini junior ((4-7 ani), junior(7-12 ani) si teen club(12-17 ani), in care se desfasoara activitati specifice varstei sub spraveghere profesionala. In tot hotelul sunt urmele unei labe de urs, care duc la locurile de joaca ale copiilor, astfel incat acestia nu se ratacesc.
avand in vedere ca mergem la cabana, ne-ar trebui un interfon ca sa stam si noi linistiti...dar am zis ca nu mai dau banii pe asa ceva, in apartament cu 2 camere chiar nu se justifica...
insa a gasit Marius o aplicatie de baby interfon pentru iphone
il setezi ca daca copilul face galagie un anumit numar de secunde sa sune automat la un nr de telefon...super tare
stiu ca mai sunt fete care au ihone si m-am gandit ca poate va ajuta...
Noi 2