Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da mai..da asa e mentalitatea..dc a tot insistat si insistat la soacra nu, ca el vine acasa sa ii lase..nu ii lasa la posta..vezi doamne..

da si soacra le fel..pai ce imi zice deunzai..ca sa nu mai fie serbare la care sa nu ne ducem cu ceva la educatoare..ca io-te toti parintii au dat(la serbarea de Craciun)
PAI I-AM SI ZIS..pai dupa ce platesc de ma indoi 9 mil pe luna sa ma mai si duc cu atentii la educ???? noi am dus cate un buchet de flori si atat.
la fel la drita cu care am nascut al clinica privata..un buchet de flori mi se pare suficient, caci p[t restul am PLATIT O DATA!!!

nu stiu zau cd se vor schimba romanii..adica alegi sistem privat..ca sa scapi de mita..da tot tu te duci..io nu pricep nimic..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-am gasit bona!!!!Adica m-a sunat fina parintilor mei, ca mi-a gasit pe cineva...dar e unguroaica. Inca nu m-am intalnit cu ea, dar pe mine nu ma deranjeaza ca e unguroaica, chiar as vrea ca Raul sa stie si lb asta, tinand cont de jud in care locuim...Daca vb corect romaneste , ca sa nu invete Raul lb romana stalcita o iau, si scap de stresul cu bona...
Victo, nici mie nu mi se pare normal sa dai cadouri, mai ales ca platesti pe luna o caruta de bani...eu la spital nu am dat la nimeni nimic, ca de aceea m-am dus la privat, sa scap de dat plicuri si cadouri...
Cat despre postas, asta e munca lui pt care ia bani. Mie nu-mi place sa las bacsisuri nicaieri.Dar las, la restaurant, la coafor, etc...nu stiu de ce. Ca mie nu-mi lasa nimeni bacsis.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

da paula..chiar..ba mie mi-a si luat GUv 25%..adica si sotului...na-ti-o buna ca ti-am dres-o...
da rata mea..da gradinita copilului nu le-a redus nime...

doamne fereste..da a fost culmea azi mihaita..atata a tot plans..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

seara buna,

inca o zi de esec cu diversificarea asta nenorocita, si incep sa intru in panica. Eu nu stiu ce ma fac cu copilul asta, cred ca ajung sa-i dau tata pana merge la scoala Am impresia ca nu vrea nimic cu lingurita. Am incercat de ex. cu o felie de mandarina, vrea sa o suga, ii place gustul da cand i-am dat-o facuta piure cu lingurita se stramba si intoarce capul. Mamele cu copii mai mari ati trecut prin asa ceva? Oare sa fac pauza cateva zile?

Bambo te rog nu te invinovati, nu aveai de unde stii ca e alergic David. Si eu tot seara am testat cerealele si as fi patit fel daca era alergic. Nici nu-mi inchipui ce greu e in nenorocitul ala de spital dar ajuta Doamne Doamne si mergeti maine acasa.

Victo, deci asa, te vei intalni lunar cu postasul Eu stiu ca pensionarii lasa cam 5 lei, ceea ce mi se pare destul de mult daca e sa calculezi ca ia atata de la fiecare. Deci ori iti schimbi adresa ori vii lunar in Zorilor Eu am depus dosarul la 1 Nov si n-am primit inca niciun ban. E drept ca mie tre' sa-mi vireze pe card dar sper sa fie cat de repede

Racusoru , multa rabdare mami, ca maine sigur isi revine Andreiu. Stiu ca mai sunt si zile tare grele, dar asa e "meseria" asta de mamica.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

vai bietii de ei..5 lei..la cateva sute de lei cat au ei pensia..iti dai seama ca el se astepta la mine sa primeasc a bine de tot...
nuuu draguta, ma duc la ghiseu, in puii mei, is banii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

da ilinca, al meu isi facea greata si vomita. dar ia- dat azi, azi 2 lingurite, maine 4..si tot asa pana s-a obisnuit cu gustul. la un moment dat aam si facut pauza 3 zile siam reluat. relax, o sa fie bine!

bee bravo pentru program. si mie mi-e frica de inecat la blw..mie mi s-a ineact si asa, cu putin mar care nu fusese bine blneduit...asa ca..

racusor
oare ce o avea delfinasul sef?

noi din pacate nu scapam de aerosli cu dexa, ser si inca ceva..lui sebi nu-i curg mucii, dar se simt udneva la baza nasului si cateoata nu poate respira bine. a zis ca daca in 5 zile de aerosoli nu-si revine ne trimite la orl..off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nici nu am apucat sa citesc... ioi, ce marait de copil am... ma duc in lumeeeeeeeeeeeeeeeeee.. si cica de acum si pana umbla tot asa is, ca nu mai vor ssa stea locului, tot sa ii plimbi, sa le arati... dar si in brate se maraie.. fac cu nervii... nu sta nici in ham, nu ii e foame, nu ii e sete...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

cristina, idem si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu zic sa ii lasam putin singuri sa mediteze asupra acestui fel de comportament, cat vrea fiecare. Sa-mi spuneti si mie concluziile . Asa rad eu cu sotul cand se moftureste/maraie/plange printul. N-am primit niciun raspuns... inca.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina...idem si de la noi...Azi l-am convins sa doarma 2 reprize de cate 1 ora si jumatate intinsi amandoi cu tzitzi la autoservire...Ma bucur ca a dormit...si eu pe langa el si am avut liniste in casa

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput